Karroceria dalluese e Range Rover SVAutobiography Dynamic është e përjetshme. Me një motor të fuqishëm V8 në zemër, ka performancën dhe gatishmërinë për të përputhur pamjen e saj dinamike.

JOHN EDWARDS
DREJTOR I MENAXHIMIT TË OPERACIONEVE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Performanca

  Dizajni

  Tipare firmë

  • RROTAT
   RROTAT

   SVAutobiography Dynamic përmban rrota 21” me 5 këmbë “Stili 5005” në gri të errët si standard. Rrota 22” me 5 këmbë “Stili 5087” me prerje diamanti dhe kontrast ngjyrë gri të errët janë opsionale.

  • PERFORMANCA
   PERFORMANCA

   Motori 565PS V8 me superkomprimues kombinon përsosjen e pashoqe me motorin më të fuqishëm në historinë e Range Rover. Motori 5.0 litërsh komplet prej alumini është ri-akorduar për të prodhuar 565PS dhe 680Nm, me momentin maksimal prej 3.500 - 4.000 xhirosh në minutë.

  • DINAMIKA E DREJTIMIT
   DINAMIKA E DREJTIMIT

   Konfigurimi unik i suspensionit në SVAutobiography Dynamic është kalibruar për të përputhur rritjen me prodhimin e energjisë prej 565PS.

  • DIZAJNI I KARROCERISË
   DIZAJNI I KARROCERISË

   Stili ekskluziv i SVAutobiography përfshin një gamë të karakteristikave unike Graphite Atlas, duke përfshirë grilën e përparme Graphite Atlas dhe ajërmbledhësen anësore Graphite Atlas, të dyja me pjesë të kromuara me shkëlqim.

  • NDENJËSE LUKSOZE
   NDENJËSE LUKSOZE

   Ndenjëset e përsosura me tegela në formë diamanti janë para me funksion masazhi me “gurë të nxehtë”, me ngrohje e ftohje, me 24 pozicione, ndërsa ndenjëset prapa të klasit ekzekutiv Comfort-Plus. Disponohet në katër ngjyra të tapicerisë.

  • SHTRESA TË BRENDSHME
   SHTRESA TË BRENDSHME

   Ndjesia e përpunimit rritet me detaje të tilla si shtresat e ashpëruara në butonin Ndal/Ndiz dhe pedalet së bashku me shtresat me thurje fibrash karboni.

  Motorët në një shikim

  Motori Përshpejtimi 0-100kph
  në sekonda
  Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
  5.0L V8 ME SUPERKOMPRIMUES 5.0L ME BENZINË 565PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Shifrat e ekonomisë së karburantit mund të përmirësohen me vendosjen e rrotave Aero. 5.4 250 700 18.0 9.9 12.8 294

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • HSE
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY
  • SVAutobiography DYNAMIC
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY