Dizajni

  VARIANTI I PARË

  VARIANTI I PARË

  Karroceria

  Varianti i Parë ofron detaje ekskluzive të dizajnit dhe karakteristika të specifikimeve të larta duke përfshirë simbolin e Variantit të Parë, një çati kontrasti të zi dhe një çati panoramike rrëshqitëse, fenerë matricë-lazer LED me Dritë Ditore simbol dhe rrota 22” me 9 këmbë me prerje diamanti.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  VARIANTI I PARË

  VARIANTI I PARË

  Tapiceria

  Tapiceria e Variantit të Partë të Range Rover Velar përsoset në nivelin më të lartë të mundshëm dhe përfshin shtresa të lëkurës Windsor me vrima me tavan Light Oyster/Ebony Alston, fibra karboni me thurje telash bakri dhe një simbol të Varianti Parë në të dyja shtyllat B dhe shtresat e brendshme.

  NDËRTO VETË

  Tipare firmë

  • RROTA 22” ME 9 KËMBË “STILI 9007” ME PRERJE DIAMANTI
   RROTA 22” ME 9 KËMBË “STILI 9007” ME PRERJE DIAMANTI

   Rrota 22” me dizajn dinamik 9 këmbësh me logon ikonë të Land Rover në zemër.

  • FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL
   FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL

   Këta fenerë opsionalë matricë-lazer LED të projektuar mënyrë të guximshme prodhojnë një cilësi drite të afërt me dritën e ditës, me ndriçim të shkëlqyeshëm dhe zvogëlim të lodhjes së syve. Në shpejtësi mbi 80km/h, teknologjia lazer përforcon rrezen kryesore për të rritur dukshmërinë e rrugës deri në 550m. Rrezja Përshtatëse e Drejtimit përdor një kamera përpara, për të zbuluar automjetet që vijnë përballë dhe manipulon dritat e gjata, duke krijuar “hije” rreth automjetit ose automjeteve përballë, kështu që mund të vazhdoni të përfitoni nga ndriçimi i rrugës pa verbuar drejtuesit e automjeteve të tjera.

  • TIMON LËKURE ME NGROHJE
   TIMON LËKURE ME NGROHJE

   Për rehati maksimale të drejtuesit në klima të ftohta, Range Rover Velar Varianti i Parë përfiton nga timoni prej lëkure Windsor me ngrohje.

  • NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA ME 20 POZICIONE, ME KUJTESË DREJTUESI/PASAGJERI, MASAZH DHE NGROHJE/FTOHJE PARA
   NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA ME 20 POZICIONE, ME KUJTESË DREJTUESI/PASAGJERI, MASAZH DHE NGROHJE/FTOHJE PARA

   Ndenjëse luksoze prej lëkure Windsor kanë funksionalitet për të përfshirë 20 pozicione me kujtesë të drejtuesi/pasagjerit, ndenjëse të parme me masazh e klimë dhe ndenjëse të pasme me ngrohje.

  • SISTEMI AUDIO FIRMË MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT
   SISTEMI AUDIO FIRMË MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT

   Sistemi Audio Firmë MeridianTM riprodhon 1300W përmes 22 altoparlantëve dhe një basi me dy kanale - të unifikuar pa ndërprerje duke përdorur teknologjinë TrifieldTM. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë një sasi të madhe informacioni, argëtimi dhe të dhëna aktive të sigurisë.

  • AFISHIMI BALLOR
   AFISHIMI BALLOR

   Me më pak shpërqendrime dhe siguri më të madhe në mendje, sistemi i ri Afishimi Ballor II i Land-Rover është plotësisht i personalizueshëm dhe përmban grafikë të ndritshme në rezolucion të lartë - që ju mundëson të shihni të gjitha komandat dhe informacionet e drejtuesit me lehtësi më të madhe. Sistemi i ri gjithashtu përfshin aftësi për të luajtur video dhe mund të shfaqë çfarë shfaqet në Qendrën e Info-zbavitjes siç është shpejtësia, Njohja e Shenjave të Trafikut dhe Udhëzimet e Navigacionit.

  Motorët në një shikim

  Motori Përshpejtimi 0-100kph
  në sekonda
  Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Konsumi jashtë-urban l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Konsumi i kombinuar l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Emetime CO2g/kg
  (Velar/R-Dynamic)
  D180 NDËRTO VETË 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
  D240 NDËRTO VETË 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
  D300 NDËRTO VETË 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
  D250 NDËRTO VETË 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
  D380 NDËRTO VETË 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287