Opsione dhe aksesorë

Shikoni filmin

  Opsione të karrocerisë

  Opsione të karrocerisë

  TAVAN PANORAMIK

  Mund të zgjidhni opsionin e çatisë panoramike fikse ose rrëshqitëse panoramike, opsionet e çatisë panoramike e bëjnë automjetin të ndihet më e gjerë. Mund të zgjidhni një çati me ngjyrën e trupit ose kontrasti të zezë për të theksuar më shumë karrocerinë e automjetit.

  NDËRTO VETË

  Opsione të tapicerisë

  • SHTRESAT
   SHTRESAT

   Disponohet një gamë shtresash, duke përfshirë fibra karboni me thurje telash bakri dhe alumini, alumin me hije dhe rimeso me shirita me shkëlqim të lartë Argento dhe shfaqen bukur mbi mbështetëset e krahut te dyert. Këto janë në një zgjedhje të shtresave të paletës për të shtuar edhe më shumë karakterin e tapicerisë.

  • NDENJËSET
   NDENJËSET

   Një sërë ndenjësesh janë në dispozicion duke përfshirë ndenjëse me 8, 20, 18 dhe 20 pozicione dhe shumë funksionalitete si memorie, masazh, ngrohje dhe ftohje. Komoditeti është i tepër rëndësishëm.

  • NGJYRAT E BRENDSHME
   NGJYRAT E BRENDSHME

   Zgjedhja e ngjyrave të tapicerisë është shprehje e mëtejshme e individualitetit tuaj. Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster dhe Acorn janë në dispozicion në të dyja ndenjëset dhe për tavanin.

  • PAKETAT E TAPICERISË
   PAKETAT E TAPICERISË

   Zgjedhja e Paketës së Tapicerisë Luks ose Paketës së Tapicerisë Luks Pro shton rehatinë dhe stilin në kabinën e mirëpajisur të Range Rover Velar.

  Opsione të tapicerisë

  Opsione të tapicerisë

  Opsione të tapicerisë

  KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

  Ky sistem siguron kontrolle të ndara për shoferin, pasagjerin dhe për secilën anë të rreshtit të dytë të ndenjëseve. Përfshin gryka shtesë në shtyllën B.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  Opsione të tapicerisë

  Opsione të tapicerisë

  SIRTAR KROSKOTI ME FTOHJE DHE KYÇJE

  Sirtari i kroskotit, i projektuar për të freskuar dhe për ta mbajtur përmbajtjen në temperaturë të ngjashme me kabinën, kjo veçori kalon ajër të freskët nga sistemi i kondicionimit të ajrit në sirtarin e kroskotit.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  Opsione të tapicerisë

  Opsione të tapicerisë

  NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

  Kjo veçori ju lejon të ndryshoni ngjyrën, nuancën, duke ndryshuar ambientin e kabinës për t’ju përshtatur humorit tuaj. Ka dhjetë ngjyra gjithsej duke filluar nga e bardhë akulli deri në dritë hëne dhe e kuqe garash.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  OPSIONET DHE LAND ROVER GEAR - AKSESORË ORIGJINALË

  • HAPËSIRA E NGARKESËS SË PASME
   HAPËSIRA E NGARKESËS SË PASME

   Një sërë aksesorësh janë në dispozicion për të plotësuar hapësirën e ngarkesës së pasme. Një ndarës i hapësirës së bagazhit mund të vendoset për të ndarë hapësirën e ngarkesës në dy pjesë, ndërsa një tapet gome mund të mbrojë dyshemenë e hapësirës së ngarkesës nga papastërtia e përgjithshme dhe pajisjet e lagëta.

  • AKSESORË KARROCERIE ME FIBRA KARBONI
   AKSESORË KARROCERIE ME FIBRA KARBONI

   Bishti prej fibrash karboni me cilësi të lartë, kupa pasqyre dhe gryka anësore që shfaqin një thurje vijëzimi diagonal dhe një shtresë llaku me shkëlqim ofrojnë zgjerim të dizajnit të frymëzuar nga performanca së bashku me përfitimet e peshës së lehtë nga përdorimi i fibrave të karbonit.

  • SHKALLË ME HAPJE
   SHKALLË ME HAPJE

   Këto shkallë inteligjente dhe praktike e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti. Të fshehura në mënyrë të rregullt nën pragje, shkallët anësore dalin automatikisht me hapjen e derës ose kur aktivizohen nga pulti. Fshihen automatikisht kur mbyllet dera. Shkallët anësore janë të ndjeshme ndaj pengesave dhe nuk dalin në kushte jashtë rrugës së shtruar ose kur terreni është afër. Modaliteti automatik mund të tejkalohet për të lejuar qasjen në çati kur dyert janë të mbyllura. Shkallët anësorë me hapje janë të disponueshme me parafango të përparme dhe kanë një shtresë çeliku të pandryshkshëm me etiketë të gdhendur me lazer Range Rover Velar.

  • SISTEMI I AKSESORËVE KLIKO DHE VAZHDO
   SISTEMI I AKSESORËVE KLIKO DHE VAZHDO

   Gama Kliko dhe Vazhdo është një sistem shumëfunksional i mbështetjes për pasagjerët e radhës së dytë. Bazamenti i përshtatshëm i Kliko dhe Shko mbërthehet midis mbështetëseve të kokës dhe mund të shtohen pjesë të tjera për të mbajtur tablete, çanta, këmisha ose xhaketa. Çdo pjesë shtesë shitet veç e veç. Bazamenti mund të hiqet lehtësisht kur nuk është në përdorim.