Tipare firmë

 • RROTA 18” ME 15 KËMBË “STILI 1022” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM
  RROTA 18” ME 15 KËMBË “STILI 1022” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM

  Rrota 18” me peshë të lehtë, me 15 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim me logon ikonë të Land Rover në zemër

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Kur drita e jashtme ulet nën nivelin e caktuar, fenerët e fuqishëm dhe të dallueshëm të Range Rover Velar ndizen automatikisht.

 • KONTROLLI I KLIMËS ME DY ZONA
  KONTROLLI I KLIMËS ME DY ZONA

  Kontrolli i klimës me kontrollin temperature për dy zona lejon të vendosni temperatura të veçanta për zonat e drejtuesit dhe pasagjerit para të Range Rover Velar.

 • NDENJËSE LUXTEC DHE KAMOSHI
  NDENJËSE LUXTEC DHE KAMOSHI

  Ndenjëset manuale në 8 pozicione mbulohen në një kombinim bashkëkohor të materialeve Luxtec dhe kamosh.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  Ky sistem akustik 250W siguron performancë audio të qartë nga 8 altoparlantë.

 • FRENIM AUTONOM NË RAST URGJENCE DHE PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA
  FRENIM AUTONOM NË RAST URGJENCE DHE PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA

  Nëse zbulohet një përplasje e mundshme, sistemi Frenim Autonom në Rast Urgjence shfaq një paralajmërim përpara përplasjes, duke ju dhënë kohë të ndërmerrni veprime. Paralajmërimi i Daljes nga Korsia mund të ndihmojë që udhëtimet e gjata të jenë shumë më të sigurta. Ndjen kur makina juaj po del pa dashje nga korsia dhe ju njofton me një alarm vizual dhe një dridhje të butë të timonit.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi jashtë-urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi i kombinuar l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Emetime CO2g/kg
(Velar/R-Dynamic)
D180 NDËRTO VETË 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
D240 NDËRTO VETË 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
D300 NDËRTO VETË 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
D250 NDËRTO VETË 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
D380 NDËRTO VETË 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287