Tipare firmë

 • RROTA 21” ME 5 KËMBË “STILI 5047” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM
  RROTA 21” ME 5 KËMBË “STILI 5047” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM

  Rrota 21” me dizajn dinamik 5 këmbësh me logon ikonë të Land Rover në zemër.

 • FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL
  FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL

  Këta fenerë opsionalë matricë LED të projektuar mënyrë të guximshme prodhojnë një cilësi drite të afërt me dritën e ditës, me ndriçim të shkëlqyeshëm dhe zvogëlim të lodhjes së syve. Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente (IHBA) përdor një kamera përpara, për të zbuluar automjetet që vijnë përballë dhe manipulon dritat e gjata, duke krijuar “hije” rreth automjetit ose automjeteve përballë, kështu që mund të vazhdoni të përfitoni nga ndriçimi i rrugës pa verbuar drejtuesit e automjeteve të tjera.

 • KOLONË TIMONI ME POZICIONIM ELEKTRIK
  KOLONË TIMONI ME POZICIONIM ELEKTRIK

  Për lehtësi të shtuar, kjo veçori mundëson rregullimin elektrik të shtrirjes dhe pjerrësisë së kolonës së timonit.

 • NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA ME 20 POZICIONE, ME KUJTESË DREJTUESI/PASAGJERI, MASAZH DHE NGROHJE/FTOHJE PARA
  NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA ME 20 POZICIONE, ME KUJTESË DREJTUESI/PASAGJERI, MASAZH DHE NGROHJE/FTOHJE PARA

  Këto ndenjëse kanë një sërë funksionalitetesh dhe mbulohen me lëkurë Windsor të butë për ndjenjë vërtet luksoze.

 • SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT
  SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT

  Sistemi Audio Rrethuese MeridianTM riprodhon 825W përmes 16 altoparlantëve dhe një basi me dy kanale - të unifikuar pa ndërprerje duke përdorur teknologjinë TrifieldTM. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë një sasi të madhe informacioni, argëtimi dhe të dhëna aktive të sigurisë.

 • PAKETA E PARKIMIT PRO DHE PAKETA E DREJTIMIT PRO
  PAKETA E PARKIMIT PRO DHE PAKETA E DREJTIMIT PRO

  Paketa e Parkimit Pro ju mundëson të parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurtë në hyrje dhe dalje nga hapësirat e ngushta dhe në trafik që mund të errësohet nga ndërtesat dhe automjetet e tjera. Përmban Zbulimin e Mjeteve gjatë ecjes Mbrapsht, plus: Asistencën e Parkimit. Paketa e Drejtimit Pro ndihmon që çdo udhëtim të jetë edhe më i sigurt dhe më relaksues. Përmban Paketën e Drejtimit, plus: Asistencën e Ruajtjes së Korsisë, Asistencën e Këndit të Vështirë, Kontrollin Përshtatës të Lëvizjes me Asistencën në Radhë dhe Frenim Inteligjent në Rast Urgjence.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi jashtë-urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi i kombinuar l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Emetime CO2g/kg
(Velar/R-Dynamic)
D180 NDËRTO VETË 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
D240 NDËRTO VETË 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
D300 NDËRTO VETË 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
D250 NDËRTO VETË 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
D380 NDËRTO VETË 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287