Tipare firmë

 • RROTA 20” ME 10 KËMBË “STILI 1032” NGJYRË GRI TË ERRËT
  RROTA 20” ME 10 KËMBË “STILI 1032” NGJYRË GRI TË ERRËT

  Rrota 20” me dizajn dinamik 10 këmbësh me logon ikonë të Land Rover në zemër.

 • FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL
  FENERËT MATRICË ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL

  Këta fenerë opsionalë matricë LED të projektuar mënyrë të guximshme prodhojnë një cilësi drite të afërt me dritën e ditës, me ndriçim të shkëlqyeshëm dhe zvogëlim të lodhjes së syve. Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente (IHBA) përdor një kamera përpara, për të zbuluar automjetet që vijnë përballë dhe manipulon dritat e gjata, duke krijuar “hije” rreth automjetit ose automjeteve përballë, kështu që mund të vazhdoni të përfitoni nga ndriçimi i rrugës pa verbuar drejtuesit e automjeteve të tjera.

 • PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE ME DRITA AFRIMI
  PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE ME DRITA AFRIMI

  Këto pasqyra të përparuara, me ngrohje janë të palosshme për të shmangur dëmtimet kur parkohet në hapësirat e ngushta. Përveç kësaj, pasqyrat e dyerve përmbajnë funksionalitet të zbehjes automatike që minimizon rrezatimin nga fenerët gjatë natës. Dritat e integruara të qasjes në pjesën e poshtme të pasqyrave projektojnë siluetën Range Rover Velar.

 • NDENJËSE PREJ LËKURE TË GRIMCUAR ME VRIMA ME MBËSHTETËSE KAMOSHI
  NDENJËSE PREJ LËKURE TË GRIMCUAR ME VRIMA ME MBËSHTETËSE KAMOSHI

  Këto ndenjëse të përshtatshme në 10 pozicione mbulohen me lëkurë të grimcuar me kamosh për pamje të shkëlqyer dhe ndjesi sportive.

 • SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT
  SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ ME EKRAN INTERAKTIV TË DREJTUESIT

  Sistemi Audio Rrethuese MeridianTM riprodhon 825W përmes 16 altoparlantëve dhe një basi me dy kanale - të unifikuar pa ndërprerje duke përdorur teknologjinë TrifieldTM. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë një sasi të madhe informacioni, argëtimi dhe të dhëna aktive të sigurisë.

 • PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT
  PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT

  Paketa e Parkimit është atje për t'ju ndihmuar me manovrime në hapësira të ngushta dhe në mjedise urbane, që përmban: Ndihma e Parkimit 360 Monitoruesi i Trafikut Prapa. Paketa e Drejtimit ofron një sërë veçorish që ju ndihmojnë kur tejkaloni pa dashje kufirin e shpejtësisë, siç janë: Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit, Monitorimi i Këndit të Vështirë, Njohja e Shenjave të Trafikut.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi jashtë-urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi i kombinuar l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Emetime CO2g/kg
(Velar/R-Dynamic)
D180 NDËRTO VETË 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
D240 NDËRTO VETË 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
D300 NDËRTO VETË 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
D250 NDËRTO VETË 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
D380 NDËRTO VETË 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287