Tipare firmë

 • RROTA 19” ME 5 KËMBË “STILI 5046” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM
  RROTA 19” ME 5 KËMBË “STILI 5046” NGJYRË ARGJENDI ME XIXËLLIM

  Rrota 19” me dizajn dinamik 5 këmbësh me logon ikonë të Land Rover në zemër.

 • FENERËT ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL
  FENERËT ME NDRIÇIM LED ME DRITA DITORE SIMBOL

  Fenerë LED të plotë me Drita Ditore kombinojnë dizajnin e veçantë me aftësi shumë praktike. Ngarja natën ose në dukshmëri të dobët bëhet më e lehtë me Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA). AHBA ul automatikisht dritat e gjata kur zbulohet trafik në ardhje, duke i kthyer përsëri në gjatësi të plotë kur automjetet kanë kaluar.

 • PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE ME DRITA AFRIMI
  PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE ME DRITA AFRIMI

  Këto pasqyra të përparuara, me ngrohje janë të palosshme për të shmangur dëmtimet kur parkohet në hapësirat e ngushta. Përveç kësaj, pasqyrat e dyerve përmbajnë funksionalitet të zbehjes automatike që minimizon rrezatimin nga fenerët gjatë natës. Dritat e integruara të qasjes në pjesën e poshtme të pasqyrave projektojnë siluetën Range Rover Velar.

 • NDENJËSE PREJ LËKURE TË GRIMCUAR ME VRIMA ME KUJTESË DREJTUESI
  NDENJËSE PREJ LËKURE TË GRIMCUAR ME VRIMA ME KUJTESË DREJTUESI

  Këto ndenjëse të përshtatshme në 10 pozicione mbulohen me lëkurë të grimcuar për pamje të bukur dhe ndjesi të rehatshme. Funksioni i kujtesës ruan deri në 3 pozicione të preferuara të uljes.

 • SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN
  SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN

  Sistemi Dixhital i Audios Meridian™ 380W përmban 11 altoparlantë dhe një altoparlant bas me dy kanale për qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë përmes pozicionimit të kujdesshëm të altoparlantëve.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Duke siguruar dukshmëri së përmirësuar gjatë lëvizjes prapa, Kamera e Pasme jep ndihmë e vlefshme për parkim, si dhe kur tërhiqni rimorkion. Linja statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar mbivendosen në imazhin e pasmë, për ta bërë parkimin në vende të ngushta sa më lehtë të jetë e mundur.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi jashtë-urban l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Konsumi i kombinuar l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Emetime CO2g/kg
(Velar/R-Dynamic)
D180 NDËRTO VETË 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
D240 NDËRTO VETË 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
D300 NDËRTO VETË 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
D250 NDËRTO VETË 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
D380 NDËRTO VETË 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287