RANGE ROVER VELAR - SE

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • PËRMBLEDHJE
  Numri i ndenjëseve 5
  Konsum i kombinuar litra/100km Nga 9.4
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 214
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 63
 • PERFORMANCA DHE PESHA

  PERFORMANCA

  Shpejtësia maksimale në kph 250
  Përshpejtimi (sek) 0-60mph 5.7

  KONSUMI I KARBURANTIT

  Konsumi urban litra/100km Nga 12.7
  Konsumi jashtë-urban litra/100km Nga 7.5
  Konsum i kombinuar litra/100km Nga 9.4
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 63
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 214

  MOTORI

  Kapaciteti (cc) 2995
  Fuqia (kW/PS) 280/380
  Momenti (Nm) 450

  PESHA (kg)

  Pesha nga 1884
  Pesha bruto e automjetit 2540
  Masa maksimale në çdo bosht (përpara) 1240
  Masa maksimale në çdo bosht (prapa) 1440
 • RIMORKIMI (KG) (OPSIONI I PAKETËS SË RIMORKIMIT)

  RIMORKIMI

  Rimorkio pa frena 750
  Rimorkimi maksimal 2 500
  Pesha maksimale e pikës së bashkimit/hundës 175
  Kombinimi maksimal i automjetit dhe rimorkios/Pesha bruto e trenit 5 040

  TRANSPORTIMI NË ÇATI

  Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave) 79
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  KTHESA RROTULLUESE

  Lartësi operimi 11.6m
  Mur-më-mur 12m
  Rrotullime timoni majtas-djathtas 2,52

  HAPËSIRA NGA PENGESA

  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i parmë 251mm (Suspensioni elektronik me ajër) 213mm (Suspensioni me susta)
  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i pasmë 251mm (Suspensioni elektronik me ajër) 213mm (Suspensioni me susta)

  THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

  Thellësia maksimale në terren zhytës 650mm (Suspensioni elektronik me ajër)
  600mm (Suspensioni me susta)

  GJATËSIA E AUTOMJETIT

  Lartësia e përgjithshme 4,803mm
  Boshti qendror 2,874mm

  LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT

  Lartësia 1,665mm
  Gjurma e rrotës së parme 1,640mm
  Gjurma e rrotës së pasme 1,657mm
  Gjerësia (pasqyrat të palosura) 2,032mm
  Gjerësia (pasqyrat të hapura) 2,145mm

  KËNDI I AFRIMIT - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 25.93° (Susta)
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 28.89° (Ajër)*

  KËNDI I PLATFORMËS - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS

  Standard (Susta) 21° (Susta)
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 23.5° (Ajër)*

  KËNDI I NISJES - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 27.30° (Susta)
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 29.50° (Ajër)*

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS VERTIKALE

  Lartësia 1,045mm
  Gjerësia 1,247mm
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese 673 litra
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve 1,050mm
  Gjatësia në dysheme 1,035mm

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS TË PALOSURA

  Lartësia 1,045mm
  Gjerësia 1,247mm
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese 1,731 litres
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve 1,050mm
  Gjatësia në dysheme 1,795mm

  LARTËSIA STANDARDE E UDHËTIMIT

  Me bazë shinash anësore 1,657mm
  Me antenë 1,685mm

  HAPËSIRA E KOKËS

  Hapësirë koke para 993mm
  Hapësirë koke pas 988mm
  Hapësirë koke para (me çati panoramike) 970mm
  Hapësirë koke pas (me çati panoramike) 966mm

  *Këndet e Afrimit, të Platformës dhe Nisjes të arritura me suspensionin me ajër në Lartësia Jashtë Rrugës së Shtruar dhe mbulesat e përparme janë hequr.