Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Vogue përmban rrota aliazhi 20” me 12 këmbë “Stili 1065” si standard.

 • NDRIÇIM MATRICË LED
  NDRIÇIM MATRICË LED

  Fenerët me matricë LED me Drita Ditore simbol mundësojnë Rreze të Avancuar të Lëvizjes (ADB) dhe shfaqin një sistem Ndriçim Përpara Përshtatës.

 • REHATIA DHE LEHTËSIA
  REHATIA DHE LEHTËSIA

  Hyrja pa Çelës ju mundëson të hyni dhe të kyçni/aktivizoni alarmin e automjetit pa e nxjerrë çelësin pult inteligjent nga çanta ose xhepi. Mbyllja e Butë e Derës siguron bllokim me siguresë të të gjitha dyerve për mbyllje të kontrolluar.

 • NDENJËSE LUKSOZE
  NDENJËSE LUKSOZE

  Ndenjëset prej lëkure Windsor ofrojnë ndenjëse para me ngrohje me 20 pozicione dhe ndenjëse prapa me ngrohje me pjerrësim të komanduar, bashkë me kujtesën e drejtuesit dhe pasagjerëve si dhe largimin e ndenjëses.

 • SISTEMI AUDIO MERIDIAN™
  SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

  Qartësi e lartë, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë - të riprodhuara përmes pozicionimit të kujdesshëm të 13 altoparlantëve duke përfshirë një bas me dy kanale - të gjitha kontrollohen lehtësisht përmes Touch Pro Duo.

 • SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE
  SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE

  Katër kamera dixhitale të fshehura nëpër automjet, sigurojnë pamje 360° nga sipër në ekranin me prekje. Aftësia për të shfaqur disa pamje në një kohë ndihmon gjatë parkimit dhe në manovrime të tjera.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
TDV6 3.0L ME NAFTË 258PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 8.0 209 600 7.8 6.4 6.9 182
SDV8 4.4L ME NAFTË 339PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 6.9 218 740 10.8 7.6 8.4 219
P400e 2.0L ME NAFTË 404PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 6.8 220 640 - - 2.8 64
V8 ME SUPERKOMPRIMUES 5.0L ME BENZINË 525PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Shifrat e ekonomisë së karburantit mund të përmirësohen me vendosjen e rrotave Aero. 5.4 250 625 18.0 9.9 12.8 294

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • HSE
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY