RANGE ROVER

MODELET
RANGE ROVER

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

ZGJIDHNI STILIN E STRUKTURËS SË TRUPIT
INTERAKS STANDARD
ZGJIDHNI MODELIN
RANGE ROVER
RANGE ROVER SE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,3‡

I kombinuar l/100km

TBC
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKA TË KARROCERISË
 • Fenerë piksel LED me drita ditore simbol
 • Tregues Drejtimi të Animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21" stili 5112
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Ndriçim i kabinës
 • Kontroll i klimës në tre zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 20 pozicione me ngrohje dhe ndenjëse të pasme me ngrohje e pjerrësim
 • Ndenjëse lëkure Windsor të grimcuar me tavan me dy nuanca
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran 13,1” me prekje, paketa në internet me plan të dhënash1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay me valë® 2 dhe Android Auto me valëTM 3
 • Karikim i pajisjes me valë me përforcues sinjali4
 • Sistem audio MeridianTM
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Të gjitha rrotat aktive
 • Suspension elektronik me ajër me reagim dinamik
 • Diferencial aktiv diferenciali me Vektorizimin e Tërheqjes nga Frenimi
RANGE ROVER HSE
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

206

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,3‡

I kombinuar l/100km

TBC
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKA TË KARROCERISË
 • Fenerë dixhital LED me drita ditore simbol dhe projektim imaxhi
 • Tregues Drejtimi të Animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 22" stili 7023
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Ndriçim i kabinës
 • Kontroll i klimës në tre zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 20 pozicione me ngrohje dhe ventilim dhe ndenjëse të pasme me ngrohje e pjerrësim
 • Ndenjëse lëkure Semi-Amiline të grimcuar me tavan me dy nuanca
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran 13,1” me prekje, paketa në internet me plan të dhënash1 dhe Amazon Alexa
 • Head-up Display
 • Apple CarPlay me valë® 2 dhe Android Auto me valëTM 3
 • Karikim i pajisjes me valë me përforcues sinjali4
 • Sistem audio MeridianTM 3D
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Të gjitha rrotat aktive
 • Suspension elektronik me ajër me reagim dinamik
 • Diferencial aktiv diferenciali me Vektorizimin e Tërheqjes nga Frenimi

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga një gamë opsionesh dhe aksesorësh.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

I rafinuar. Luksoz. Ekskluziv.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.

Me Nisjen dinamike të angazhuar.

1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay®. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay® varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

3Makina juaj është e përgatitur për Android AutoTM. Shërbimet e ofruara nga Android AutoTM varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion. ​

4Vetëm telefonat e përputhshëm.

5Kontrolli i klimës me tri zona vjen i përfshirë në Interaksin standard P550e.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës. ​​

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

Apple CarPlay® është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android AutoTM është një markë tregtare e Google LLC. ​

App Store është një markë tregtare e Apple Inc.

Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC. ​

MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. TrifieldTM dhe pajisja “three fields/tri fushat” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.