I RI RANGE ROVER

SHIKONI ZBULIMIN MË 26 TETOR 2021

DREJTPËRSËDREJTI NGA LONDRA

Bashkohuni me ne në Royal Opera House në orën 21:40 pasdite të 26 tetorit për pamjen tuaj të parë të Range Rover më të dëshiruar të krijuar ndonjëherë.

Range Rover i ri është një manifestim brilant i vizionit tonë për të krijuar automjetet luksoze më të dëshirueshme në botë. Është një demonstrim bindës i novacionit pionier që ka qenë shenjë dalluese e Range Rover për më shumë se 50 vjet.
Thierry Bolloré
Drejtori Ekzekutiv, Jaguar Land Rover

VAZHDONI EKSPLORIMIN

Regjistrohuni për të marrë përmbajtje ekskluzive direkt në adresën tuaj elektronike ose eksploroni familjen Range Rover dhe gjeni automjetin e duhur për ju.

NJOHURI EKSKLUZIVE

NJOHURI EKSKLUZIVE

Range Rover i ri është përsosur përgjatë 50 viteve. Shijoni njohuri ekskluzive dhe shihni se si do të ngrejë luksin dhe aftësinë në lartësi të reja.
FAMILJA RANGE ROVER

FAMILJA RANGE ROVER

Familja Range Rover ka katër anëtarë: Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar dhe Range Rover Evoque - secili ofron një përsosje të pakrahasueshme.