EVENTI MË I MADH I KALËRIMIT NË BOTË

Si një sponsor afatgjatë i sportit të kalërimit në mbarë botën, Land Rover është krenar për sponsorizimin e eventit të këtij viti, i cili organizohet në Normandi të Francës. I mbajtur çdo katër vjet dhe në alternuar me Lojrat Olimpike, Lojërat Botërore të Kalërimit është padyshim eventi më e madh i kalërimit në botë.

equestrian

Mbështetja e Land Rover për këtë event përfshin mundësimin e automjeteve, si dhe aktivitet për klientët dhe spektatorët nëpër vendet e ndryshme të konkurrencës. Veprimtaria pritet të tërheqë 500,000 spektatorë të cilët do të gëzojnë të shikojnë atletët më të mirë nga 76 vende të ndryshme të konkurrojnë në tetë disiplina zyrtare nga Fédération Equestre Internationale.