EKSPERIENCA E REALITETIT TË SHTUAR

Përjetoni Land Rover si asnjëherë më parë me aplikacionin më të ri të Eksperiencës së Realitetit të Shtuar të Land Rover Defender. Aplikacioni më gjithëpërfshirës i krijuar ndonjëherë nga Land Rover, që përfshin më shumë se 80,000 konfigurime të ndryshme të Defender-it të ri për të zgjedhur nëpërmjet imazheve tre dimensionale.
Pse të mos krijoni dhe personalizoni Defender-in tuaj?

Google Play
Apple App Store
Pasi të keni instaluar aplikacionin, ndiqni këto udhëzime për të zbuluar veçoritë ekskluzive.
1. Shkoni tek menuja kryesore.
2. Shtypni butonin ‘zhbllokues’ dhe ndiqni hapat e paraqitur nga aplikacioni.
3. Skanoni kodin QR më poshtë duke përdorur kamerën e pajisjes suaj.
4. Sapo të përfundojë me sukses, aplikacioni tani është në modalitetin "i shkyçur". Ju tani keni funksionalitet të plotë të konfigurimeve me më shumë se 80,000 konfigurime të ndryshme të Defender-it të Ri për të zgjedhur.
Zbuloni përmbajtjen eksluzive

Zbulo veçoritë ekskluzive të aplikacionit më të ri Land Rover Defender në faqen e internetit të shitësit tuaj lokal të Land Rover.REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender