QËNDRUESHMËRIA

NDËRTUAR PËR TË DURUAR GODITJE TË NJËPASNJËSHME

SHIKO FILMIN
KREU
ARKITEKTURA
#component-6
PËRBALLIMI
#component-8
TAPICERIA
#component-12
PERSONALIZIMI
#component-14
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Krahas simulimit shterues dhe testimit në platformë, ne kemi bërë 1,2 milion kilometra me Defender të ri dhe kemi kryer më shumë se 45 000 teste individuale për të siguruar që është Land Rover-i më rezistent ndonjëherë.

NDËRTO VETË
GOMAT
Pajisur për të gjitha llojet e aventurave. Gomat më të mëdha, të fuqishme të Defender janë në gjendje të durojnë çdo terren.
MATERIALET
Nga tapiceria e fortë me parket të qëndrueshëm prej gome, deri te pjesa e jashtme e qëndrueshme e Defender me film mbrojtës sateni, gjithçka është krijuar me qëllim.
TESTIMI
Defender-i është krijuar për t'i bërë ballë kushteve ekstreme dhe goditjeve të përsëritura.
ARKITEKTURA
ARKITEKTURA MONOKOK
ARKITEKTURA MONOKOK

Jo vetëm që është me të vërtetë mbresëlënëse në forcë, por edhe në përbërje. Arkitektura unike e bën Defender-in automjetin tonë familjar më të fortë dhe më të fuqishëm deri tani.

SUSPENSIONI
SUSPENSIONI

Ndërtuar për të duruar më shumë goditje. Defender përmban ndryshim të suspensionit deri në 185 mm, si pjesë e gjeometrisë së jashtëzakonshme të automjetit.

PËRBALLIMI
GOMAT
GOMAT

Me familjen më të madhe të gomave të çdo Land Rover, gomat 815 mm të Defender thithin goditjet, duke mbrojtur integritetin e shasisë dhe rritur rehatinë e pasagjerëve. Thellësia e shtuar e mureve anësore gjithashtu zvogëlon rrezikun e shpimeve.

KARROCERIA
KARROCERIA

Një film mbrojtës sateni mund të aplikohet në karrocerinë rezistente të automjetit. Kjo mund të mbrojë bojën nga gërvishtjet dhe jep një lëmim të pasur, sateni.

NDENJËSE
NDENJËSE

Materialet e Defender-it përfshijnë një tekstil të thurur të frymëzuar nga kanavaca, e cila ofrohet me ndenjëse lëkure të grimcuar për të reduktuar konsumin dhe grisjet. Defender X ka ndenjëse lëkure Windsor me një theks shtesë tekstili Steelcut Premium për qëndrueshmëri shtesë.

DEFENDER JUAJ

Përgatitur për absolutisht çdo gjë. Një Defender që është personalizuar për ju.

NDËRTO VETË
TAPICERIA
DYSHEME GOME
Duke e bërë më të lehtë pastrimin, dyshemeja e qëndrueshme prej gome është pajisur në të gjithë kabinën. Pragjet ju lejojnë të hiqni me lehtësi baltën dhe papastërtitë.
STRUKTURA E EKSPOZUAR
Një kujtesë e forcës së shkëlqyeshme të Defender-it. Struktura e ekspozuar e tapicerisë me shtresën e saj tekstil pluhur shumë të qëndrueshme shtrihet në shufrën përgjatë makinës, timonin dhe dyert.
PERSONALIZIMI
EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
SHTRESAT E SHUFRËS SË MAKINËS
Zgjidhni shtresën tuaj Shufra strukturore e ekspozuar disponohet në tre ngjyra të ndryshme: E bardhë, gri e hapur ose gri e errët1.
NËN-MBROJTËSE PARA
Shkoni përtej duke e ditur se me nën-mbrojtëse para2, ju ruheni nga çdo terren i rrezikshëm poshtë jush.
SHUFËR MBROJTËSE “A” E KORNIZËS
Rrit mbrojtjen nga dëmtimet në pjesën e përparme të Defender si dhe përmirëson pamjen e automjetit 2.
PAKETË MBROJTËSE TRUPI ME KUADRATA
Shijoni aventurën tuaj pa u shqetësuar për bojën. Ky komplet përmban mbrojtje shtesë për pjesën e jashtme të Defender.
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Ekskluzive për Defender X.
2Në dispozicion në fillim të vitit 2020.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.