AFTËSIA

E PANDALSHME. KUDO

SHIKO FILMIN
KREU
AFTËSITË
#component-6
TË SHKOSH PËRTEJ
#component-8
TË GJITHA TERRENET
#component-13
TËRHEQJET MOTORIKE
#component-16
PERSONALIZIMI
#component-18
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Defender është krijuar me qëllim që të mund të realizoni ëndërra të mëdha. Shtyni më shumë. Shkoni më lart dhe përtej.

NDËRTO VETË
AFTËSI NË TË GJITHA TERRENET
Zbulo territore të reja. Përballo kushte ekstreme. Aftësitë e jashtëzakonshme në të gjitha terrenet dhe funksioni i përhershëm i Defender Të Gjitha Rrotat Aktive e bëjnë atë të pandalshëm. Si në rrugë të shtruar edhe të pashtruar.
REAGIM TERRENI I KONFIGURUESHËM
Shko eksploro. Rruga tënde. Personalizoni individualisht preferencat e sistemit tuaj jashtë rrugës së shtruar përmes teknologjisë Reagim Terreni i Konfigurueshëm.
GJEOMETRIA
Qasje e jashtëzakonshme, kënde të prekjes dhe nisjes. Mbulesa të shkurtuara të parme dhe të pasme. Gjeometria e Defender e bën atë jashtëzakonisht të aftë.
AFTËSITË
JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Të Gjitha Rrotat Aktive, një kuti transmisioni me dy shpejtësi, Diferenciali elektronik aktiv dhe familje më e madhe e gomave e bëjnë Defender-in Land Rover-in tonë më të aftë. Ndonjëherë.

GJEOMETRIA
GJEOMETRIA

Gjeometria supreme forcon aftësinë e automjetit në të gjithë terrenet. Këndi i afrimit është 38 gradë1. Kjo shoqërohet me një kënd të prekjes deri në 31 gradë dhe një kënd të nisjes deri në 40 gradë 1 .

NË RRUGË
NË RRUGË

Po aq kompetent në rrugë të shtruar edhe në të pashtruar. Shijoni rehati të rafinuar me suspension të pavarur para dhe pas, si dhe një zgjedhje të pezullimit me susta ose suspension elektronike me ajër me Dinamikë Përshtatëse.

TË SHKOSH PËRTEJ
TRANSPORTIMI

Asnjëherë mos kompromento. Ngarkesa dinamike e transportit lejon deri në 168kg 168kg2. Dhe ngarkesa statike e Defender prej 300 kg ju lejon të përfitoni sa më shumë nga aventura juaj. Pra, nëse doni të qëndroni natën, Tenda e Çatisë ju lejon të bëni pikërisht atë.

TERREN ZHYTËS
TERREN ZHYTËS

Aftësia e Defender për të shmangur deri në një thellësi prej 900 mm mundëson kalimin e terreneve ujore.3 Programi i terrenit zhytës në Reagim Terreni e ngre automjetin duke përdorur Suspensionin Elektronik me Ajër. Një kamerë 3D rrethuese me sensorë të thellësisë ju tregon se sa i thellë është uji.

RIMORKIM
RIMORKIM

Reagoni ndaj kërkesave më të vështira me kapacitetin tërheqës të Defender prej 3,500 kg. Asistenca e Avancuar e Rimorkios ju lejon gjithashtu të ecni mbrapsht me një rimorkio ndërsa Defender kujdeset për ecjen mbrapsht.

ÇIKRIKU
ÇIKRIKU

Fuqia tërheqëse dhe forca e dukshme tregohen me çikrikun elektrik të telekomanduar 4. Kjo ka një forcë tërheqëse maksimale prej 4536 kg dhe mund të operohet deri në 45 metra larg.

DEFENDER JUAJ

Përgatitur për absolutisht çdo gjë. Një Defender që është personalizuar për ju.

NDËRTO VETË
TË GJITHA TERRENET
TË GJITHA RROTAT AKTIVE
Kur lëvizni nëpër sipërfaqe me tërheqje të ulët si akulli dhe dëbora, momenti i rrotullimit mund të ekuilibrohet midis rrotave të përparme dhe të pasme, duke siguruar një stabilitet dhe kontroll më të madh.
KUTI MARSHI ME DY SHPEJTËSI
Një paketë shtesë me ingranazhe për shpejtësi të ulëta mund të jenë të paçmueshme në kushte sfiduese siç janë të përpjetat ose tatëpjetat, ngarja jashtë rrugës së shtruar apo gjatë rimorkimit.
SUSPENSIONI ELEKTRONIK ME AJËR
Zgjidhni nga një lartësi prej 40 mm nën lartësinë normale të udhëtimit, në një lartësi të zgjatur deri në 75 mm, me një lartësi shtesë të mëtejshme të udhëtimit deri në 70 mm në kushte më ekstreme jashtë rrugës së shtruar.
Diferenciali elektronik aktiv
Ky sistem ofron përfitimin shtesë të tërheqjes më të madhe nëpër kthesa dhe më shumë mbërthim jashtë rrugës së shtruar. E bën këtë duke kontrolluar rrëshqitjen ndërmjet rrotës së majtë dhe të djathtë në boshtin e pasmë.
REAGIM TERRENI I KONFIGURUESHËM
Për herë të parë për Reagim Terreni, konfiguroni individualisht parametrat e fuqisë, drejtimit, diferencialet dhe kontrollit e tërheqjes për të përmbushur nevojat tuaja jashtë rrugës së shtruar.
TEKNOLOGJI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
Sido që të jetë ambienti, besimi dhe kontrolli i plotë është i garantuar. Karakteristikat përfshijnë Nisja në Tërheqje të Ulët, Kontrolli në Gradient Pjerrësie dhe Kontrolli i Zbritjes Kodrinore.
DINAMIKA PËRSHTATËSE
Siguron një udhëtim të sheshtë dhe kontroll optimal duke monitoruar lëvizjet e trupit dhe drejtimit deri në 500 herë në sekondë. Ky sistem reagon ndaj komandave të drejtuesit dhe terrenit duke ofruar parametra vazhdimisht të ndryshueshëm të amortizimit ndërmjet ekstremeve të buta dhe të forta.
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
Caktoni dhe ruani një shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese jashtë rrugës së shtruar. Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet vepron shumë si një kontroll udhëtimi në shpejtësi të ulët dhe funksionon me shpejtësi midis 1,8 km/orë dhe 30 km/h.
TËRHEQJET MOTORIKE
BENZINË DHE NAFTË
Defender ofron një gamë të motorëve Ingenium të rafinuar dhe efikas në konsum. Zgjidhni nga motorët e përparuar me benzinë ose naftë.
HIBRID MESATAR ME BENZINË
Duke ndihmuar në reguktimin e konsumit të karburantit dhe të shkarkimeve të CO2, motori P400 mbledh dhe ruan energjinë normalisht të humbur gjatë ngadalësimit dhe rishpërndan atë.
HIBRID ME BENZINË
Së shpejti, motori ynë P400e hibrid i automjetit elektrik (PHEV) sjell përfitimet e elektrifikimit te Defender.
PERSONALIZIMI
GOMA PËR ÇDO TERREN

Gomat për të gjitha sezonet janë në dispozicion si standard. Ose çoni aftësitë e Defender edhe më tej me goma për jashtë rrugës së shtruar.

NDËRTO VETË
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Me Suspensionin Elektronik me Ajër në lartësinë jashtë rrugës së shtruar.
2Defender 110 me goma jashtë rrugës së shtruar.
3Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara se të hyni në rrugë ujore.
4Në dispozicion në mes të vitit 2020. Jo e përputhshme me SHUFËR MBROJTËSE “A” E KORNIZËS
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.