DIZAJNI

DIZAJN ME QËLLIM

SHIKO FILMIN
KREU
KARROCERIA
#component-6
TAPICERIA
#component-8
PERSONALIZIMI
#component-12
PAKETAT E AKSESORËVE
#component-14
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Defender është krijuar me qëllim që të mund të realizoni ëndërra të mëdha. Shtyni më shumë. Shkoni më lart dhe përtej.

Gerry McGovern
Drejtor i Dizajnit, Land Rover

NDËRTO VETË
LINJAT E DIZAJNIT
Një vështrim në atë siluetë vërtet të njohur dhe ju e kuptoni se kjo nuk është e zakonshme. Mbulesat e përparme dhe të pasme përmirësojnë gjeometrinë dhe aftësinë.
FENERËT
Me karakter dhe raporte perfekte, fenerët e rrumbullakët janë të njohshëm menjëherë si Defender.
DRITAT ALPINE
Një pohim i të kaluarës, këto ndihmojnë mbushjen e kabinës me dritë dhe i shtojnë personalitetit të automjetit.
KARROCERIA

Karroceria e Defender nuk ka të krahasuar. Silueta e saj dalluese tregon menjëherë karakterin e automjetit.

90
110
DETAJE

Gjithçka në lidhje me karrocerinë është bindëse. Nga fenerët deri te dera e bagazhit me hapje anash dhe vija e çatisë me thyerje.

TAPICERIA

Një tapiceri me qëllim. Kabina e Defender mund të personalizohet që t’i përshtatet kërkesave tuaja.

90
110
DETAJE

Shihni më shumë nga bota nga pozicioni i drejtimit të komandës së Defender. Çdo detaj shpikës në brendinë e automjetit është krijuar me qëllim.

DEFENDER JUAJ

Përgatitur për absolutisht çdo gjë. Një Defender që është personalizuar për ju.

NDËRTO VETË
FLEKSIBILITETI
SHIKO GALERINË
KABINË HYRJE-DALJE
Konfigurimi i hyrje-daljes tejpërtej së kabinës së Defender siguron fleksibilitet të plotë. Kjo i lejon pasagjerëve të kalojnë ndërmjet rreshtit të parë dhe të dytë dhe gjithashtu siguron hapësirë shtesë për ruajtje.
NDENJËSE SHTESË PARA
Shtimi i një ulëseje të përparme do të thotë që ju mund të rehatoni një pasagjer shtesë në radhën e përparme. Kur nuk është në përdorim, mund të paloset poshtë dhe të veprojë si mbështetëse krahu me dy mbajtëse gotash.
PANEL QENDROR ME FRIGORIFER
Opsionet e konfigurimit të ndenjëseve të Defender përfshijnë një panel qendror me ndarje frigoriferike, kështu që ju mund të ftohni pije në çdo udhëtim. Sa freskuese.
NDENJËSET
Konfigurimet e ndenjëseve të Defender sigurojnë mund të vijnë edhe miqtë e familja. Automjeti ofron pesë, gjashtë ose 5 + 2 ndenjëse.
PAKETAT E AKSESORËVE

Çdo paketë shtesë është projektuar për t'ju ndihmuar të bëni më shumë në botën tuaj. Sido që të jetë nevoja juaj, ka një paketë për ju. Shihni opsionet më poshtë.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
ADVENTURE PACK
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
COUNTRY PACK
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
URBAN PACK
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.
Të gjitha tiparet e automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.