TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

GJITHMONË AKTIVE, GJITHMONË GATI. TEKNOLOGJIA JONË MË E AVANCUAR DERI MË SOT

SHIKO FILMIN
KREU
INFO-ZBAVITJE
#component-6
DUKSHMËRIA
#component-8
FUNKSIONALITET
#component-10
LIDHSHMËRIA
#component-15
REHATIA
#component-17
NDIHMA
#component-19
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Me dizajn të ri të karrocerisë dhe të tapicerisë, si dhe me një suitë të ndihmave të drejtuesit dhe veçorive të fundit të lidhjes, Defender i gjeneratës tjetër do të jetë një produkt revolucionar për Land Rover.

NDËRTO VETË
INFO-ZBAVITJA E RE
Frymëzuar nga telefoni juaj inteligjent. Sistemi i ri i info-zbavitjes, Pivi Pro, mundëson lidhje të plotë dhe informacione kyçe me një shikim.
NAVIGIMI
Sistemi Navigimi Pro i Lidhur i Defender mëson rrugët tuaja të preferuara dhe sugjeron alternativa më të shpejta nëse ka vonesa.
VIZION I PËRMIRËSUAR
Shihni më shumë botën tuaj. Teknologjia ClearSight, e përfshirë si pjesë e kamerës 3D së përmirësuar, përmirëson së tepërmi shikueshmërinë tuaj.
INFO-ZBAVITJE
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM

Një ekran 10” me prekje që është personal. Sistemi Pivi Pro i Defender ka një paraqitje me një vështrim, që ju mundëson të kryeni detyra të shpeshta dhe të përdorni funksione të zakonshme në ekranin fillestar. Ju lehtë mund të personalizoni më shumë paraqitjen dhe të shtoni informacione ose veçori shtesë.

NAVIGACION PROFESIONAL I LIDHUR
NAVIGACION PROFESIONAL I LIDHUR

Qëndroni të lidhur në rrugën tuaj me përditësime trafikku në kohë reale dhe qasje të drejtpërdrejtë në çmimet e karburantit, parkimin dhe informacionin e vendit. Të gjitha shfaqen me detaje 2D ose 3D të jashtëzakonshme.

EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

Shfaqni një gamë të gjerë të informacionit të nevojshëm në Ekranin Ndëraktiv të Drejtuesit 12,3” me definicion të lartë të Defender-it. Mund të personalizohet për të përfshirë një hartë në ekran të plotë, funksionimin e telefonit dhe medias.

AFISHIMI BALLOR
AFISHIMI BALLOR

Paraqet të dhëna kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafikë të pastër kristal, me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar të shihni të gjitha informacionet me lehtësi, duke përfshirë informacionin e makinës jashtë rrugës së shtruar siç janë këndet e pjerrëta dhe konvekse.

DUKSHMËRIA
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

E disponueshme si pjesë e sistemit të Kamerave Rrethuese 3D, Pamje TerReni ClearSight 1 ju lejon të shihni në mënyrë efektive “nëpërmjet” kofanos së Defender. Ajo tregon pamje të shumta të jashtme, duke përfshirë pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat. Kështu që, pavarësisht se ku lëvizni, mund të ndiheni më i sigurt.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Pavarësisht nëse është pajisje ose pasagjerë të gjatë që bllokojnë shikimin tuaj, pasqyra e brendshme e pasme ClearSight përdor një burim të drejtpërdrejtë të videos për të siguruar që gjithmonë të shikoni pamje pa pengesë.2

FENERËT
FENERËT

Projektuar për ta bërë lëvizjen gjatë natës më pak të lodhshme, fenerët e jashtme me ndriçim LED të Defender prodhojnë ndriçim që ngjason me dritën ditore. Fenerët me ndriçim matricë LED mundësojnë dukshmëri me rreze të larta për të ndihmuar në shmangien e verbimit të automjeteve përballë.

FUNKSIONALITET
QËNDRO I KARIKUAR

Me Defender, je gjithmonë i lidhur. Karikimi me valë në panelin qendror, pikat USB të disponueshme në çdo rresht dhe një prizë shtëpiake sigurojnë se shumë pajisje mund të karikohen.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Kliko për të ndërvepruar
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Prek për të ndërvepruar
ÇELËSI I AKTIVITETIT

Kudo që jeni duke eksploruar, nuk ka nevojë të merrni çelësin tradicional. Kundra ujit dhe goditjeve, çelësi i ri i aktivitetit 3 ju lejon të zhbllokoni, bllokoni, ndizni dhe drejtoni automjetin tuaj. Po ashtu tregon kohën.

DEFENDER JUAJ

Përgatitur për absolutisht çdo gjë. Një Defender që është personalizuar për ju.

NDËRTO VETË
LIDHSHMËRIA
PAKETA E LIDHJES
E bën udhëtimin tuaj edhe më të lidhur. Vendos gjithçka që ju nevojitet për udhëtimin tuaj brenda mundësive, përfshirë Media Online, përditësimet e motit, informacionet e kalendarit dhe pikat e interesit. Ofron të dhëna të pakufizuara4 përmes një karte SIM të integruar.
APLIKACIONI REMOTE
Para-vendosni klimën, bllokoni, zhbllokoni ose gjeni automjetin dhe gjurmoni udhëtimet nga telefoni inteligjent ose ora inteligjente e dorës. E përputhshme me shumicën e telefonave dhe orëve inteligjentë.
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT
Defender qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit 5. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale.
WI-FI AKTIV
Mbajeni familjen të lidhur dhe argëtuar 5. Wi-Fi 4G siguron qasje brenda makinës në rrjetet celulare të pajtueshme. Gjithashtu siguron lidhshmëri deri në tetë pajisje.
REHATIA
NDËRTO VETË
SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN<sup>TM</sup>
Sistemi opsional i audios rrethuese nga Meridian prej 700W përfshin 14 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, duke dhënë nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë në të gjithë kabinën. Ju e dëgjoni muzikën tuaj si të doni.
KLIMA E BRENDSHME
Pavarësisht nga kushtet e jashtme, drejtuesi dhe pasagjerët mund të qëndrojnë në një temperaturë ideale në automjet me Kontrollin e Klimës në Dy dhe Tre Zona. Për më tepër, Jonizimi i Ajrit të Kabinës largon alergenët, bakteret që vijnë nga ajri dhe aromat e tyre.
NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE
Duke shtuar rehati në aftësinë e automjetit, ndenjëse me ngrohje dhe ftohje sigurojnë që jeni në një mjedis optimal në çdo udhëtim.
NDRIÇIM PREMIUM I KABINËS
Ndriçimi Premium i Kabinës ju jep 10 opsione të konfigurueshme që të mund të përputheni me ambientin, personalitetin tuaj ose stilin e makinës.
NDIHMA
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDË

Aplikacioni Land Rover iGuide e bën të shpejtë dhe të lehtë që ju të zbuloni informacione në lidhje me tiparet dhe kontrollet e automjetit. Së shpejti në.

ASISTENCA E DREJTIMIT

Defender përfshin një sërë karakteristikash të ndihmës së shoferit për të ofruar siguri dhe komoditet më të madh kur drejtoni automjetin tuaj - të disponueshme përmes Paketës së Asistenca e Këndit të Vështirë, Paketës së Asistencës së Drejtuesit dhe Kamerës Rrethuese 3D.

PAKETA E ASISTENCËS SË KËNDIT TË VËSHTIRË
PAKETA E ASISTENCËS SË DREJTUESIT
KAMERA RRETHUESE 3D
ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË
Nëse Defender zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni automjetin nga përplasja e mundshme.
MONITORIMI I DALJES SË HAPUR
Ndihmon udhëtarët të qëndrojnë të sigurt kur dalin nga Defender duke paralajmëruar mbi rreziqet që afrohen, siç janë automjetet dhe çiklistët që kalojnë.
MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA
Ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit. Veçanërisht i dobishëm kur ecni mbrapsht nga një parkim.
PAKETA E ASISTENCËS SË KËNDIT TË VËSHTIRË
Përmban tiparet e Paketës së Asistencës së Këndit të Vështirë: Asistenca e Këndit të Vështirë, Monitorimi i Trafikut Prapa dhe Monitorimi i Daljes së Hapur.
KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT
Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit e mban automatikisht automjetin në distancë të sigurt nga automjeti përpara nëse ngadalëson ose ndalet kur lëvizni ose udhëtoni në trafik të ngadaltë. Nëse automjeti përpara ndalet plotësisht edhe automjeti juaj ndalet.
MONITORIMI I PARANDALIMIT TË PËRPLASJES PRAPA
Nëse një makinë që afrohet nga pas nuk ngadalëson, Defender përpiqet të paralajmërojë drejtuesin që afrohet të frenojë duke pulsuar automatikisht dritat e rrezikut.
KAMERA RRETHUESE 3D
Tani përfshin veçoritë e ndihmës së parkimit 360°. Pamjet e katër kamerave të vendosura në mënyrë diskrete rreth automjetit janë bashkuar inteligjente së bashku për të siguruar këndvështrime 3D të automjetit në ekranin me prekje që janë ndryshe të pamundura për t'u marrë pa dalë nga automjeti. Kjo dukshmëri e përmirësuar bën shkallëzimin e shumë terreneve dhe manovrimin e automjetit më të lehtë se kurrë më parë.
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Pamje Terreni ClearSight e varur nga Kamera Rrethuese 3D. Imazhi nuk është drejtpërsëdrejti. Kontrolloni rrethinat për siguri. I nënshtrohet rregulloreve lokale.
2Karakteristikë që i nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.
3Në dispozicion në mes të vitit 2020.
4Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit.
5Kur lidheni me Wi-Fi ose me një rrjet celular.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.
Apple® është markë tregtare e Apple Inc., e regjistruar në SHBA dhe në vende të tjera.