AKSESORË

BOTA TËNDE. RRUGA TËNDE

zONCQGzyneU
KREU
KARROCERIA
#component-4
TAPICERIA
#component-8
PAKETAT E AKSESORËVE
#component-10
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender
KARROCERIA
TRANSPORTUESI ANËSOR I PAJIMEVE

Transportuesi anësor i pajimeve 1 prej 24 litrash ju lejon të mbani sende të sigurta dhe të sigurta jashtë automjetit. Si i papërshkueshëm nga uji dhe edhe me kyç, ai e bën ruajtjen e pajimeve të lehtë dhe të sigurt.

NDËRTO VETË
ZGARA E ÇATISË E EKSPEDITËS
Në rrugët ekstreme është thelbësore që asnjë pajisje të mos mbetet prapa. E aftë të bartë një kapacitet dinamik të ngarkesës deri në 132kg*, zgara e çatisë e ekspeditëse1 ka shumë hapësirë të mjaftueshme.
SHKALLË E ÇATISË ME HAPJE
Përmirësimi i aksesit në çati, shkalla e çatisë me hapje3 bën më të lehtë vendosjen e sendeve tuaja. Për siguri të shtuar, shkalla mund të bllokohet në pozicionin e vendosur.
ÇADRA ME FRYRJE E PAPËRSHKUESHME NGA UJI
Shikoni pamjen pa u shqetësuar për motin. Çadra me fryrje e papërshkueshme nga uji3 mund të vendoset shpejt dhe ka fleksibilitetin që të përshtatet ose pjesën anësore apo të pasme të automjetit.
SISTEMI PORTATIV I SHPËLARJES
Pastroni pajimet lehtësisht me sistemin portativ të shpëlarjes me presion prej 6,5 litrash. Duke përfshirë lidhjen e zorrës dhe dushit, mund të përdoret për të shpëlarë çizmet, biçikletat dhe kostumet ujore.
MBARTËSI I BIÇIKLETAVE
Merrni dy biçikleta në të gjitha aventurat tuaja me një zgjedhje të dy Mbartësve të Biçikletave 3 të me montim në çati.
TAPICERIA
NDËRTO VETË
ÇANTA E NDENJËSEVE
E siguruar në ndenjësen e pasme, mbajini të gjitha sendet thelbësore të rregullta dhe të fshehura. Lehtësisht i heqshëm, çanta e gjithanshme prej 20 litra mund të merret me vete kur largoheni nga automjeti.
KOMPRESOR AJRI I INTEGRUAR
Fryni goma automjetesh, goma biçiklete, dyshekë ajri dhe sende të tjera që fryhen në çdo kohë me kompresorin e ajrit të integruar, të vendosur në hapësirën e ngarkesës së automjetit.
SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO
Një sistem i gjithanshëm, me shumë qëllime për pasagjerët e radhës së dytë. Mbërthehet midis mbështetëseve të kokës me një zgjedhje ndërmjet pjesëve të tjera që shtohen për të mbajtur tablete, çanta dhe xhaketa.
PAKETAT E KAFSHËVE SHTËPIAKE
Zgjidhni nga përzgjedhja jonë e Paketave të Kafshëve Shtëpiake për të siguruar që kafsha juaj shtëpiake të jetë e sigurt dhe e rehatshme në çdo udhëtim, ndërsa mbron brendësinë e automjetit tuaj.
PAKETAT E AKSESORËVE

Katër paketa. Mundësi të pakufizuara. Për të përfituar sa më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga opsionet më poshtë.

EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
ADVENTURE PACK
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
COUNTRY PACK
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
URBAN PACK
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
PERSONALIZIMI I FUNDIT

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Bazë shinash kërkohet për vendosje.
* Kur vendoset në 110 me goma jashtë rrugës së shtruar.
3Në dispozicion në mes të vitit 2020.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.