ADVENTURE PACK

ÇONI PASIONET TUAJA NË TERRITORE TË REJA

SHIKO FILMIN
PAKETA E AVENTURËS

Gjithçka që ju nevojitet për të dalë nga rruga shtruar.

PAKETA E AVENTURËS PËRFSHIN:
AVENTURA<sup>1</sup>
PËRMIRËSIME<sup>2</sup>
NDËRTO VETË
KOMPRESOR AJRI I INTEGRUAR
Fryni gjithçka që nga një dyshek ajri deri në gomat e vetë Defender-it. Integruar në mënyrë të përshtatshme në hapësirën e ngarkesës.
TRANSPORTUESI I PAJIMEVE NË ANËN E JASHTME
Si e papërshkueshme nga uji edhe me kyç, ruajtja e sendeve të ndotura ose të lagështa bëhet e lehtë dhe e sigurt.
SISTEMI PORTATIV I SHPËLARJES
Lani baltën e itinerarit. Shpëlani biçikletën. Dhe pastroni çizmet. Nën presion me mbushje nga një rubinet ose duke përdorur pompën e dorës.
ÇANTA E NDENJËSEVE
Mbajini gjërat e domosdoshme me çantën e ndenjëses, e cila bashkëngjitet mjeshtërisht në mes të ndenjëseve të pasme. Lehtësisht e heqshme për t’u përdorur në ekskursionin tuaj.
KAPAK I RROTËS REZERVË
Mbrojtje me stil gjithë sezoni për gomën rezervë të montuar në pjesën e pasme.
Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
Mbron parakolpin nga çdo gërvishtje që mund të ndodhë kur ngarkoni pajisjet tuaja ose nga shkurret kur lëvizni jashtë rrugës së shtruar.
PARAFANGO PARA DHE MBRAPA
Pakësoni spërkatjen dhe mbroni ngjyrën e bojës së Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat.
NDËRTO VETË
SHUFËR MBROJTËSE “A” E KORNIZËS
Mbrojtje e shtuar në pjesën e përparme të Defender, kështu që ju të përballeni me terrene sfiduese me besim shtesë.
SHKALLË FIKSE<sup>3</sup>
Kapërceni baltën dhe hyni në Defender me lehtësi më të madhe.
SHKALLË ANËSORE ME HAPJE <sup>3</sup>
Vendosur rregullisht nën pragje, hapen automatikisht kur hapet dera. Ose kur aktivizohet nga pulti.
TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR<sup>3</sup>
Tubat anësorë të ndritshëm forcojnë anën e automjetit, ndërsa sigurojnë mbrojtje për anët e derës gjatë lëvizjes jashtë rrugës së shtruar.
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën ideale të aksesorëve.

FILLO
KOLEKSIONI STILI I JETËS
EKSPLORO KOLEKSIONIN STILI I JETËS
SHTRESA BAZË E NDËRRUESHME
E krijuar për t'ju mbajtur të ngrohtë ose të freskët, shtresa bazë përshtatet në mjedisin tuaj. Ndërtuar me lesh Merino dhe pëlhura me performancë të lartë me cilësi të ndjeshme.
XHAKETË HIBRIDE RODINA
Xhaketë DWR e butë, me mëngë që hiqen shpejt për ta konvertuar në jelek në sekonda.
XHAKETË E PAKETUESHME E LEHTË GORE-TEX<sup>®</sup>
Xhaketa e paketuar GORE‑TEX® SHAKEDRY reduktohet në 15 përqind të sipërfaqes së saj, tepër e lehtë dhe plotësisht e qëndrueshme siguron mbrojtje superiore të papërshkueshëm nga uji.
RASTI LEROVA
Rezistent ndaj ujit për të ndihmuar në mbrojtjen e përmbajtjes gjatë aktiviteteve aventureske.
KOLEKSIONI I AVENTURËS
- Çantë me vulosje Mirovia
- Peshqir aktiv me mikrofibra
- Vegël shumëfunksionale
- Faqore
EKSPLORO MË SHUMË PAKETA AKSESORËSH
EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.
EKSPLORO PAKETËN E EKSPLORIMIT
COUNTRY PACK
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
EKSPLORO PAKETËN E FSHATIT
URBAN PACK
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.
EKSPLORO PAKETËN URBANE
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Bazë shinash kërkohet për vendosje.

2Përditësimet në dispozicion në mes të vitit 2020.

3SHKALLË ANËSORE ME HAPJE në dispozicion vetëm për Defender 110 Jo e përputhshme me SHKALLË FIKSE, SHKALLË ANËSORE ME HAPJE, TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR.

Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.