COUNTRY PACK

SILLNI ÇIZMET MË TË BALTOSURA

SHIKO FILMIN
PAKETA E FSHATIT

Përqafoni elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.

PAKETA E FSHATIT PËRFSHIN:
SHTETI
PËRMIRËSIME<sup>1</sup>
NDËRTO VETË
PARAFANGO KLASIKE PARA DHE MBRAPA
Pakëson spërkatjen dhe mbron bojën e Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat, ndërsa plotëson dizajnin e karrocerisë së automjetit.
NDARJA E HAPËSIRËS SË NGARKESËS – LARTËSI E PLOTË
Ndarja ndan pjesën e hapësirës së ngarkesës nga kabina.
Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
Mbron parakolpin nga çdo gërvishtje që mund të ndodhin kur paketoni hapësirën e ngarkesës ose nga shkurret kur lëvizni jashtë rrugës së shtruar.
SISTEMI PORTATIV I SHPËLARJES
Lani baltën e itinerarit. Shpëlani biçikletën. Dhe pastroni çizmet. Nën presion me mbushje nga një rubinet ose duke përdorur pompën e dorës.
MBROJTJA E HARKUT TË RROTAVE
Kur lëvizni nëpër terren të paniveluar Mbrojtja e Harkut të Rrotave ofron mbrojtje shtesë në formën e një materiali të qëndrueshëm, të përbërë me cilësi të lartë, duke i shtuar pamjes së pagabueshme të Defender.
NDËRTO VETË
SHUFËR MBROJTËSE “A” E KORNIZËS
Mbrojtje e shtuar në pjesën e përparme të Defender, kështu që ju të përballeni me terrene sfiduese me besim.
SHKALLË FIKSE<sup>2</sup>
Hyni në Defender me lehtësi më të madhe.
SHKALLË ANËSORE ME HAPJE <sup>2</sup>
Vendosur rregullisht nën pragje, hapen automatikisht kur hapet dera. Ose kur aktivizohet nga pulti.
TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR<sup>2</sup>
Tubat anësorë të ndritshëm forcojnë anën e automjetit, ndërsa sigurojnë mbrojtje për anët e derës gjatë lëvizjes jashtë rrugës së shtruar.
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën ideale të aksesorëve.

FILLO
KOLEKSIONI STILI I JETËS
EKSPLORO KOLEKSIONIN STILI I JETËS
SYZE DIELLI SNOWDEN
Duke përdorur materialet dhe përbërësit e fundit të acetatit mat, kjo kornizë e syzeve të diellit është krijuar në mënyrë unike për një mënyrë jetese aktive dhe në natyrë.
STILOLAPSI MË LART DHE PËRTEJ
Saktësia e stilolapsit Më Lart dhe Përtej e përpunuar me trup alumini T6 me veshje të anodizuar dhe është projektuar për të pasqyruar formën dhe forcën e automjeteve tona më të qëndrueshme dhe të afta.
KOLEKSIONI I FSHATIT
- Filxhan udhëtimi çeliku të pandryshkshëm
- Çantë lëkure për fundjaë
- Çadër Land Rover
EKSPLORO MË SHUMË PAKETA AKSESORËSH
EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.
EKSPLORO PAKETËN E EKSPLORIMIT
ADVENTURE PACK
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.
EKSPLORO PAKETËN E AVENTURËS
URBAN PACK
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.
EKSPLORO PAKETËN URBANE
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Përditësimet në dispozicion në mes të vitit 2020.

2SHKALLË ANËSORE ME HAPJE në dispozicion vetëm për Defender 110 Jo e përputhshme me SHKALLË FIKSE, SHKALLË ANËSORE ME HAPJE, TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR.

Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

All in-car features should be used by drivers only when safe for them to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.