PAKETA E EKSPLORIMIT

NDIZNI GJURMËN TUAJ, PAVARËSISHT TERRENIT

PAKETA E EKSPLORIMIT

Sfidoni zakonet dhe pushtoni peizazhet më të paeksploruara.

PAKETA E EKSPLORIMIT PËRFSHIN:
EKSPLORUES<sup>1</sup>
PËRMIRËSIME<sup>2</sup>
NDËRTO VETË
TRANSPORTUESI I PAJIMEVE NË ANËN E JASHTME
Si e papërshkueshme nga uji edhe me kyç, ruajtja e sendeve të ndotura ose të lagështa është e lehtë dhe e sigurt.
ZGARA E ÇATISË E EKSPEDITËS
Jashtëzakonisht e lehtë, por e aftë të mbartë një kapacitet dinamik të ngarkesës prej 142 kg 3.
AJËRMBLEDHËSE E NGRITUR
Kur aventura juaj ju çon në kushte pluhuri ose ranore, ajërmbledhësja fut ajër më të pastër në motor.
MBROJTJA E HARKUT TË RROTAVE
Për ato itinerare të rrezikshme jashtë rrugës së shtruar. Ofron mbrojtje shtesë në formën e një materiali të qëndrueshëm, të përbërë me cilësi të lartë, duke i shtuar pamjes së pagabueshme të Defender.
PARAFANGO KLASIKE PARA DHE MBRAPA
Pakëson spërkatjen dhe mbron bojën e Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat, ndërsa plotëson dizajnin e karrocerisë së automjetit.
MARKIME KOFANOJE TË ZEZA
Kofano elegante në të zezë mat. Individualiteti është gjithçka.
KAPAK I RROTËS REZERVË
Mbrojtje me stil gjithë sezoni për gomën rezervë të montuar në pjesën e pasme.
NDËRTO VETË
SISTEMI I MBROJTES SË PARME TË EKSPEDITËS
Kombinon nën-mbrojtësen e parme dhe shufrën mbrojtëse “A” të kornizës për të ofruar mbrojtje optimale, ndërsa qoshet e ngritura rrisin lartësinë nga toka.
SHKALLË FIKSE
Kapërceni baltën dhe hyni në Defender me lehtësi më të madhe.
SHKALLË E ÇATISË ME HAPJE
Bën ngarkimin e sendeve në çati edhe më të lehtë, me veprim me hapje me dy faza.
SHKALLË ANËSORE ME HAPJE <sup>4</sup>
Vendosur rregullisht nën pragje, hapen automatikisht kur hapet dera. Ose kur aktivizohet nga pulti.
TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR
Tubat anësorë të ndritshëm5 forcojnë anën e automjetit, ndërsa sigurojnë mbrojtje për anët e derës gjatë lëvizjes jashtë rrugës së shtruar.
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën ideale të aksesorëve.

FILLO
KOLEKSIONI STILI I JETËS
EKSPLORO KOLEKSIONIN STILI I JETËS
SHTRESA BAZË E NDËRRUESHME
E krijuar për t'ju mbajtur të ngrohtë ose të freskët, shtresa bazë përshtatet në mjedisin tuaj. Ndërtuar me lesh Merino dhe pëlhura me performancë të lartë me cilësi të ndjeshme.
KAPUÇ ME GËZOF GORE-TEX<sup>®</sup>
Qëndrueshmëri, mbrojtje dhe rehati. Ndërtohet nga fabrikim me tre shtresa GORE-TEX®, xhaketa është njëkohësisht e arjosur dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji.
XHAKETË TERMIKE
Krijuar me PrimaLoft ®, shtresa të puthitura, ndërtuar me sistemin e shpëtimit RECCO®. Krijuar për peizazhin e ndryshueshëm të natyrës.
KOLEKSIONI I EKSPLORIMIT
- Doreza Më Lart dhe Përtej
- Rrip Rodina
- Vegël shumëfunksionale
- Stilolaps Më Lart dhe Përtej
EKSPLORO MË SHUMË PAKETA AKSESORËSH
PAKETA E AVENTURËS
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.
EKSPLORO PAKETËN E AVENTURËS
PAKETA E FSHATIT
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
EKSPLORO PAKETËN E FSHATIT
PAKETA URBANE
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.
EKSPLORO PAKETËN URBANE
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
Url
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
Url
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Bazë shinash kërkohet për vendosje.

2Përditësimet në dispozicion në mes të vitit 2020.

3Kur vendoset në 110 me goma jashtë rrugës së shtruar.

4Në dispozicion vetëm për Defender 110. Jo e përputhshme me shkallët anësore fikse ose tubat anësorë të ndritshëm.

5Jo e përputhshme me shkallët anësore fikse ose shkallët anësore me hapje.

Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.