URBAN PACK

PUSHTO XHUNGLËN E BETONIT

SHIKO FILMIN
PAKETA URBANE

Dallohuni nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

PAKETA URBANE PËRFSHIN:
URBAN
PËRMIRËSIME<sup>2</sup>
NDËRTO VETË
PEDALE METALIKE ME SHKËLQIM
Shtimi i dizajnit të qëllimshëm të Defender dhe tapicerisë së qëndrueshme.
Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
Ngarkoni çfarëdo bagazhi që ju nevojitet për fundjavën, pa u shqetësuar për gërvishtje.
KAPAK I RROTËS REZERVË
Mbrojtje me stil gjithë sezoni për gomën rezervë të montuar në pjesën e pasme.
NËN-MBROJTËSE PARA
Kur kaloni terrenin e rrezikshëm, nën-mbrojtësja e parme1 siguron mbrojtje në zonën e përparme të parakolpit dhe radiatorit.
NDËRTO VETË
OPSIONET E RROTAVE
Zgjidhni midis dy stileve për të përmirësuar Defender-in.3
SHKALLË FIKSE<sup>4</sup>
Hyni në Defender me lehtësi më të madhe.
SHKALLË ANËSORE ME HAPJE <sup>4</sup>
Vendosur rregullisht nën pragje, hapen automatikisht kur hapet dera. Ose kur aktivizohet nga pulti.
TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR<sup>4</sup>
Tubat anësorë të ndritshëm forcojnë anën e automjetit, ndërsa sigurojnë mbrojtje për anët e derës gjatë lëvizjes jashtë rrugës së shtruar.
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën ideale të aksesorëve.

FILLO
KOLEKSIONI STILI I JETËS
EKSPLORO KOLEKSIONIN STILI I JETËS
XHAKETË E PAKETUESHME E LEHTË GORE-TEX<sup>®</sup>
Xhaketa e paketuar GORE‑TEX® SHAKEDRY reduktohet në 15 përqind të sipërfaqes së saj.
KAPELJA MË LART DHE PËRTEJ
E përkryer për ditën ose natën. Ndërtuar me pëlhurë të thatë të shpejtë që është trajtuar me mbrojtje UPF 40. Duke shfaqur materiale reflektuese për t'ju mbajtur të dukshëm në dritë të ulët.
VALIXHE ALUMINI BIZNESI LAND ROVER
Duke i çuar aluzionet e projektimit nga pllaka e nënmbrotjëses së Land Rover, kjo valixhe biznesi në ngjyrë gri grafit është gati për çfarëdo ditë pune. Një skelet polikarbonat, një kornizë alumini dhe bravë të aprovuar TSA nënkuptojnë se dokumentet e rëndësishme gjithmonë mbahen të sigurta.
SYZE DIELLI MERRICK
Kornizë acetati e butë dhe premium, e disponueshme në Tortoiseshell ose të zezë me lente kobalti.
KOLEKSIONI URBAN
- Kasë Mirovia
- Stilolapsi Më Lart dhe Përtej
- Shishe uji prej qelqi
- Altoparlant Bluetooth
- Mbajtëse çelsash
EKSPLORO MË SHUMË PAKETA AKSESORËSH
EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.
EKSPLORO PAKETËN E EKSPLORIMIT
ADVENTURE PACK
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.
EKSPLORO PAKETËN E AVENTURËS
COUNTRY PACK
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
EKSPLORO PAKETËN E FSHATIT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

1Në dispozicion në mes të vitit 2020.

2Përditësimet në dispozicion në mes të vitit 2020.

3Rrota 20” me 5 këmbë “stili 5095” me përmirësimin e rrotave gri të errëta vetëm me opsionin e puthitjes nga shitësi. Rrota 22” me 5 këmbë “stili 5098” të zeza me shkëlqim gjithashtu disponohen si opsion i përshtatshëm për linjën.

4SHKALLË ANËSORE ME HAPJE në dispozicion vetëm për Defender 110 Jo e përputhshme me SHKALLË FIKSE, SHKALLË ANËSORE ME HAPJE, TUBA ANËSORE TË NDRIÇUAR.

Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

ë gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.