MË NDIHMO TË ZGJEDH
PËRGJIGJU 3 PYETJE TË SHPEJTA PËR TË GJETUR DEFENDER-IN E PËRKRYER DHE PAKETËN E AKSESORIT
FILLO
AKTIVITETE
UDHËTIME
SHOQËRIME
TË ZGJEDHURA
Anulo përzgjedhjen e të gjithave
PYETJA E RADHËS
SHIH REZULTATET
SI DO TË PËRFITONI MË SHUMË NGA BOTA JUAJ?
Zgjidhni të gjitha imazhet që do të përfaqësojnë më së miri aktivitetet e Defender-it tuaj.
WHERE WILL YOU CHALLENGE WHAT’S POSSIBLE?
Zgjidhni të gjitha imazhet që përfaqësojnë më së miri udhëtimet tuaja me Defender.
WHO WILL BE BY YOUR SIDE?
Zgjidhni të gjitha imazhet që përfaqësojnë më së miri shoqëruesit tuaj me Defender.
Përputhja juaj perfekte
VAZHDO KËTË NDËRTIM
Land Rover më i konfigurueshëm ndonjëherë
FILLO NDËRTIM TË RI
FILLO PËRSËRI

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | D240 | ADVENTURE PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër Pangea dhe baza e çatisë.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

ADVENTURE PACK 2

Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.

Kryesore:

 • Kompresor ajri i integruar
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Çanta e ndenjëseve
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Parafango para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | D240 | ADVENTURE PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër Pangea dhe baza e çatisë.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

ADVENTURE PACK 2

Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.

Kryesore:

 • Kompresor ajri i integruar
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Çanta e ndenjëseve
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Parafango para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | P400 | ADVENTURE PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër Pangea dhe baza e çatisë.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

ADVENTURE PACK 2

Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.

Kryesore:

 • Kompresor ajri i integruar
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Çanta e ndenjëseve
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Parafango para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | P400 | ADVENTURE PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër Pangea dhe baza e çatisë.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

ADVENTURE PACK 2

Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.

Kryesore:

 • Kompresor ajri i integruar
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Çanta e ndenjëseve
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Parafango para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | D240 | COUNTRY PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

COUNTRY PACK 2

Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.  

Kryesore:

 • Parafango klasike para dhe mbrapa
 • Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Mbrojtja e harkut të rrotave

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | D240 | COUNTRY PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

COUNTRY PACK 2

Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.

Kryesore:

 • Parafango klasike para dhe mbrapa
 • Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Mbrojtja e harkut të rrotave

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | P400 | COUNTRY PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

COUNTRY PACK 2

Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.

Kryesore:

 • Parafango klasike para dhe mbrapa
 • Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Mbrojtja e harkut të rrotave

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | P400 | COUNTRY PACK
Përfshin bojën metalike e gjelbër.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

COUNTRY PACK 2

Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.

Kryesore:

 • Parafango klasike para dhe mbrapa
 • Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Mbrojtja e harkut të rrotave

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | D240 | EXPLORER PACK
Përfshirë bojë metalike Indus Silver dhe bazë shinash.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

EXPLORER PACK 2

Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.

Kryesore:

 • Zgara e çatisë e ekspeditës
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Ajërmbledhëse e ngritur
 • Markime kofanoje të zeza
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
 • Parafango klasike para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | D240 | EXPLORER PACK
Përfshirë bojë metalike Indus Silver dhe bazë shinash.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

EXPLORER PACK 2

Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.

Kryesore:

 • Zgara e çatisë e ekspeditës
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Ajërmbledhëse e ngritur
 • Markime kofanoje të zeza
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
 • Parafango klasike para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | P400 | EXPLORER PACK
Përfshirë bojë metalike Indus Silver dhe bazë shinash.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

EXPLORER PACK 2

Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.

Kryesore:

 • Zgara e çatisë e ekspeditës
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Ajërmbledhëse e ngritur
 • Markime kofanoje të zeza
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
 • Parafango klasike para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | P400 | EXPLORER PACK
Përfshirë bojë metalike Indus Silver dhe bazë shinash.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

EXPLORER PACK 2

Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.

Kryesore:

 • Zgara e çatisë e ekspeditës
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Ajërmbledhëse e ngritur
 • Markime kofanoje të zeza
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
 • Parafango klasike para dhe mbrapa

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | D240 | URBAN PACK
Përfshin bojë metalike opsionale e gjelbër Pangea me film mbrojtës saten dhe rrota të zeza me shkëlqim 22” stili 5098.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

URBAN PACK 2

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

Kryesore:

 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Kapak i rrotës rezervë
 • Nën-mbrojtëse para3

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | D240 | URBAN PACK
Përfshin bojë metalike opsionale e gjelbër Pangea me film mbrojtës saten dhe rrota të zeza me shkëlqim 22” stili 5098.
Të ulëta deri 2041
EMETIME TË CO2 (g/km)

URBAN PACK 2

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

Kryesore:

 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Kapak i rrotës rezervë
 • Nën-mbrojtëse para3

LAND ROVER DEFENDER 90

DEFENDER | HSE | P400 | URBAN PACK
Përfshin bojë metalike opsionale e gjelbër Pangea me film mbrojtës saten dhe rrota të zeza me shkëlqim 22” stili 5098.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

URBAN PACK 2

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

Kryesore:

 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Kapak i rrotës rezervë
 • Nën-mbrojtëse para3

LAND ROVER DEFENDER 110

DEFENDER | HSE | P400 | URBAN PACK
Përfshin bojë metalike opsionale e gjelbër Pangea me film mbrojtës saten dhe rrota të zeza me shkëlqim 22” stili 5098.
Të ulëta deri 2271
EMETIME TË CO2 (g/km)

URBAN PACK 2

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

Kryesore:

 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Kapak i rrotës rezervë
 • Nën-mbrojtëse para3
TË GJITHA PAKETAT E AKSESORËVE TË DEFENDER
Kudo që të çon stili i jetës tënde, ka një paketë aksesorësh të Defender për të përfituar më shumë nga bota juaj.

1Shifrat e paraqitura janë për automjetin e prodhimit. Aksesorët e përshtatshëm të shitjes me pakicë janë të përjashtuara nga këto shifra. Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, shtesat opsionale dhe pajisjen e aksesorëve nga shitës me pakicë.

2*Bazë shinash që kërkohet për pajisje.]

3Në dispozicion në mes të vitit 2020.


*Shifrat e dhëna janë NEDC2 të llogaritura nga testet zyrtare të prodhuesit WLTP në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.


Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/defender-quiz/data/defender_quiz_images_data.json
B4idKGSWCvI
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/adventure_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-adventure-110_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/adventure_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-adventure-110_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/adventure_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-adventure-110_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/adventure_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-adventure-110_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/country_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-country-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/country_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-country-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/country_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-country-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/country_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-country-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/explorer_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-explorer-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/explorer_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-explorer-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/explorer_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-explorer-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/explorer_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-explorer-110_n-1ac
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/urban_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-satin_a-urban-110_n-031sz_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/urban_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-d240-110_a-l663_sp3/a-satin_a-urban-110_n-031sz_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/urban_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-satin_a-urban-110_n-031sz_n-1dj
https://buildyour.landrover.com/lr2/r/featured/urban_pack/en_xm/l663/_/a-110_a-l663_a-p400-110_sp3/a-satin_a-urban-110_n-031sz_n-1dj
EXPLORER PACK 2

Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit.

 • Zgara e çatisë e ekspeditës
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Ajërmbledhëse e ngritur
 • Markime kofanoje të zeza
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
 • Parafango klasike para dhe mbrapa
NDËRTO VETË
ZBULO MË SHUMË
ADVENTURE PACK 2

Çoni pasionet tuaja në territore të reja.

 • Kompresor ajri i integruar
 • Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Çanta e ndenjëseve
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Parafango para dhe mbrapa
NDËRTO VETË
ZBULO MË SHUMË
COUNTRY PACK

Sillni çizmet më të baltosura

 • Parafango klasike para dhe mbrapa
 • Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Sistemi portativ i shpëlarjes
 • Mbrojtja e harkut të rrotave
NDËRTO VETË
ZBULO MË SHUMË
URBAN PACK

Pushtoni xhunglën e betonit.

 • Pushtoni xhunglën e betonit.
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
 • Kapak i rrotës rezervë
 • Nën-mbrojtëse para*
NDËRTO VETË
ZBULO MË SHUMË