KOLEKSIONI MË LART DHE PËRTEJ

FRYMËZUAR NGA DEFENDER

SHIKO FILMIN
MERR MODELIN

ZHVILLUAR NË PARTNERITET ME TEKNIKËN LEGO®. PAKETA E NDËRTIMIT LAND ROVER DEFENDER.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
PËR ÇDO PËRVOJË

Frymëzuar nga qëndrueshmëria dhe aftësia e Defender, çdo artikull në koleksionin tonë është krijuar për aventura. Kudo që të jenë.

ZBULO MË SHUMË
XHAKETA HIBRIDE RODINIA
Gjithanshmëria e fundit. Si e papërshkueshme nga uji edhe e papërshkueshme nga era, me teknologji mbërthimi të shpejtë që ndryshon xhaketën në jelek në një lëvizje të shpejtë.
yt:pyl01e81WEI
STILOLAPSI MË LART DHE PËRTEJ
Krijuar shkëlqyeshëm. Nën ujë, përmbys, përmes ekstremeve të nxehtësisë dhe të ftohtit, të përbëra nga alumin avionësh, do të shkruajë ku të doni.
yt:jMtD4AvEeG0
ÇANTË ME VULOSJE MIROVIA
Mbrojtëse elastike. Struktura e saj e madhe, rezistente ndaj ujit dhe nxehtësisë me vulosje, ndihmojnë në mbrojtjen e përmbajtjes nga elementët.
yt:6CF18quxys0
RRIPI MË LART DHE PËRTEJ
Me tokëzën më të sigurt dhe të fortë në botë ANSI COBRA®, të përbërë nga najlon i fortë, ky artikull është tepër i aftë. Testuar në ekstrem.
yt:qta-IQ_s_Xk
SHTRESA BAZË E NDËRRUESHME
E krijuar për t'ju mbajtur të ngrohtë ose të freskët, shtresa bazë përshtatet në mjedisin tuaj. Ndërtuar me lesh Merino dhe pëlhura me performancë të lartë me cilësi të ndjeshme.
yt:i1fncaFcn9Y
FAQORE MË LART DHE PËRTEJ
Thelbësore për të gjitha udhëtimet, e përbërë nga çeliku i pandryshkshëm me mur të dyfishtë me kapacitet 500ml. Ndërtim i fortë për të gjitha mjediset me një litar parashutash për lehtësinë e bartjes.
yt:KkiaIDisDpo
PAKETAT E KOLEKSIONIT TË STILIT TË JETËS

Stilet kërkuese të jetesës bëhen më të lehta me pajisjet e duhura. Të përshtatura për ju, paketat tona të Koleksionit të Jetesës ofrojnë një gamë të produkteve që janë aq të qëndrueshme sa Defender.

PAKETA E EKSPLORIMIT
Vegla dhe pajisje teknike që me të vërtetë shkojnë më lart dhe përtej. Projektuar me pushtimin në mendje.
PAKETA E AVENTURËS
Pëlhura teknike dhe dizajni praktik sigurojnë që të jeni të pajisur për çdo aventurë.
PAKETA E FSHATIT
Frymëzuar nga një jeta në natyrë dhe përgatitja për aventura të mëdha dhe të vogla.
PAKETA URBANE
Për eksploruesin urban. Dizajn pa kohë, i krijuar rreth funksionit, thelbësoreve të përditshme për çdo mjedis.
PERSONALIZIMI I FUNDIT

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.