DIZAJNI

NUK MUND TË MOS E VINI RE DISCOVERY SPORT E RI

TOP
KARROCERIA
#component-4
TAPICERIA
#component-7
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-11
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
KARROCERIA

Gjeni lirinë dhe shprehni veten përmes dy stileve të ndryshme të trupit.

NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport është interpretim i pastër, që thekson dizajnin ikonë të automjetit.
EKSPLORO KËTË MODEL
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic është i guximshëm dhe sportiv.
EKSPLORO KËTË MODEL
NJË QASJE E RE
Qoftë lëvizja nëpër xhunglën urbane ose nëpër luginë, Discovery Sport bën që ti afroheni aventurës tuaj të ardhshme në stil.
yt:UxzYiKmfdKU
FENERË MATRICË LED
Pjesë e gamës së teknologjive tona, fenerët matricë LED ofrojnë rreze përshtatëse që zbehet dhe përshtatet për të mundësuar shikueshmëri maksimale pa e verbuar automjetet që vijnë përballë.
TAPICERIA

Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për tapicerinë e automjeteve tona.

PJESA E PËRPARME
NDENJËSE 5+2
NDËRTO VETË
SHTRESAT
Ndër materialeve cilësore të përdorura në të gjithë tapicerinë e rimodeluar të Discovery Sport janë rimesot e reja, të cilat ofrojnë mundësinë për të përshtatur tapicerinë e Discovery Sport edhe më tej. Të disponueshme në një zgjedhje prej katër variantesh.
yt:RoePpKes3I
MASAZHI DHE KLIMA
Për të siguruar rehati optimale dhe relaksim të plotë, tapiceria e Discovery Sport ofron funksionalitetin e masazhit dhe klimës. Caktoni një temperaturë të preferuar të pavarur nga pasagjeri, përmes ndenjëseve opsionale të përparme me ngrohje dhe ftohje.
KONTROLLI I KLIMËS ME DY ZONA
Lejon vendosjen e pavarur të parametrave të temperaturës midis drejtuesit dhe pasagjerëve, në mënyrë që të gjithë të jenë sa më të rehatshëm.
ZGJIDHNI DISCOVERY SPORT TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.