AFTËSIA

DISCOVERY SPORT I RI - PA MUNDIM KUDO

TOP
NË DHE JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
#component-4
ASISTENCA E DREJTUESIT
#component-8
TEKNOLOGJI TË AFTËSISË
#component-10
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-13
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
NË DHE JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Me një paketë teknologjish, duke përfshirë Kollodoku Aktiv dhe Dinamika Përshtatëse, Discovery Sport ofron lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga ose kushtet.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë, në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.

TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Përshtatjuni kërkesave të terrenit duke optimizuar Discovery Sport në një nga katër mënyrat e drejtimit. Reagim Terreni 2 monitoron kushtet e lëvizjes dhe e ngre këtë sistem të vlerësuar me çmime në nivelin tjetër duke përzgjedhur sistematikisht mënyrën më të përshtatshme të lëvizjes për ju.

NDËRTO VETË

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

E barasvlershmja për jashtë rrugës së shtruar e kontrollit të lundrimit. Ky sistem modern i fundit ju lejon të vendosni dhe të mbani shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese, kështu që ju të mund të përqendroheni në manovrimin e lëvizjes rreth pengesave dhe sipërfaqeve me fërkim të ulët.

NDËRTO VETË

TERREN ZHYTËS
TERREN ZHYTËS

Qëndroni të sigurt dhe spontan, madje edhe kur lëvizni në terren ujor. Ndjesimi i Terrenit Zhytës mund t'ju ndihmojë të kaloni përrenj mënyrë të sigurtë, pasi Discovery Sport ju lajmëron nëse niveli i ujit arrin thellësinë maksimale të zhytjes së automjetit.

NDËRTO VETË

KAPACITET RIMORKIMI
KAPACITET RIMORKIMI

Discovery Sport mund të tërheqë deri në 2,500kg. Gjithashtu mund të pajiset me një çengel rimorkimi opsional me shkëputje ose një me hapje elektrike. Ju mund të zgjeroni më tej shkathtësinë e automjetit duke zgjedhur nga një përzgjedhje e aksesorëve të transportit dhe rimorkimit.

NDËRTO VETË

ASISTENCA E DREJTUESIT
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Ideale për dalje jashtë rrugës së shtruar dhe përballimin me terrene të thyera. Me pamje terreni ClearSight³ ju mund të shihni në mënyrë efikase “përmes” kofanos së Discovery Sport dhe të shfaqni shumë pamje të karrocerisë, duke përfshirë edhe pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat, ndërsa jeni në lëvizje.
yt:g1_naKnySQU
ASISTENCA NË TERREN KODRINOR
Siguron që automjeti të mos shkasë mbrapa ndërsa niset lart në pjerrësi.
NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT
Siguron kontroll optimal të momentit kur largoheni nga një ndalesë në kushte rrëshqitëse.
KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE
Ndihmon me zbritje të kontrolluara të tatëpjetave, duke ruajtur shpejtësi konstante dhe duke aplikuar frenimin.
TEKNOLOGJI TË AFTËSISË
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Ideal for off-roading and tackling rough terrain. Available with 3D Surround Camera, ClearSight ground view you can effectively see ‘through' Discovery Sport’s bonnet and display multiple exterior views, including the vehicle’s underside and wheels, as you drive.
ADVANCED TOW ASSIST
Si opsionale, Asistenca e Avancuar e Rimorkios ju lejon të kontrolloni drejtimin e rimorkios kur lëvizni mbrapsht. Duke përdorur rrotëzën, sistemi kontrollon drejtimin e Discovery Sport për të arritur trajektoren e dëshiruar të rimorkios përmes ekranit me prekje.
ZGJIDHNI DISCOVERY SPORT TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.