TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

TË QËNDROSH I LIDHUR S’KA QENË KURRË KAQ E LEHTË

WATCH THE FILM
TOP
VETËBESIMI I DREJTUESIT
#component-4
INFO-ZBAVITJE
#component-6
ZBAVITJE DHE APLIKACIONE
#component-9
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-12
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
VETËBESIMI I DREJTUESIT

Një pasuri informacioni dhe argëtimi.

EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

Paneli dixhital i instrumenteve paraqet të dhëna të drejtimit, argëtimit dhe sigurisë aktive - duke përfshirë navigimin, telefonin dhe mediat - në mënyrë të qartë dhe pa shpërqendrim.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Touch Pro mundëson në mënyrë të qartë dhe intuitive informacionin dhe argëtimin përkatës. Shikoni navigacion dhe më shumë në ekranin 10” me prekje. Ndërveproni duke përdorur gjeste me shumë prekje ose komanda zanore.

AFISHIMI BALLOR
AFISHIMI BALLOR

Paraqet të dhëna kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta kristal, me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar ta shihni me lehtësi të gjithë informacionin.

TIMONI
TIMONI

Për lehtësi përdorimi, timoni prej lëkure përmban kontrolle kyçe duke përfshirë të medias dhe telefonit. Dhe për një pamje më sportive, timoni i Discovery Sport R-Dynamic përmban detaje të kromuara.

INFO-ZBAVITJE
NDËRTO VETË
INCONTROL
Me teknologji të tilla si Wi-Fi Hotspot 4G, pasagjerët tuaj mund të shpërndajnë me lehtësi shfaqje, klipe dhe këngë të preferuara, ndërsa ndërfaqja intuitive InControl ju lejon të qëndroni të informuar dhe të fokusoheni në rrugë.
LIDHSHMËRIA
Qëndroni të lidhur kudo që të jeni. Me Paketën e Lidhjes mund të siguroni që pasagjerët të argëtohen vazhdimisht, ndërsa ju të qëndroni i informuar me Paketën e Telefonit Inteligjent, duke integruar pa ndërprerje pajisjet e lidhura me Discovery Sport tuaj.
PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT
Kjo Paketë ju lejon të kontrolloni aplikacione të optimizuara për automjetin nga telefoni juaj Android™ ose Apple® përmes ekranit me prekje.
APLIKACIONI REMOTE
Para-vendosni klimën, bllokoni, zhbllokoni ose gjeni automjetin dhe gjurmoni udhëtimet nga telefoni inteligjent ose ora inteligjente e dorës. I përputhshëm me shumicën e telefonave inteligjentë, Android Wear™ ose Apple Watch®.
ZBAVITJE DHE APLIKACIONE
AUDIO
Sigurohuni që Discovery Sport ofron një eksperiencë akustike emocionale për të gjithë pasagjerët tuaj me sistemin audio Meridian™ 380W. 10 altoparlantë, të vendosura përgjatë kabinës, do të thotë që të gjithë mund të shijojnë audio të pasur në çdo udhëtim.
IGUIDE
Manuali i pronarit në version celulari, iGuide siguron që gjithmonë të keni përgjigjet afër. Aplikacioni Land Rover iGuide shpjegon të gjitha tiparet dhe kontrollet që duhen ditur të Discovery Sport.
ZGJIDHNI DISCOVERY SPORT TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.

Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme. Paketa e internetit Wi-Fi 4G përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.