PERFORMANCA

NDËRMERRNI RRUGËN E GJATË PËR NË SHTËPI

TOP
MOTORËT
#component-4
PERFORMANCA
#component-8
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-13
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
MOTORËT

Nga fuqia dhe kënaqësia e pastër e drejtimit deri në ekonominë e karburantit dhe rafinimin, ekziston një gamë e motorëve të disponueshëm për Discovery Sport, duke përfshirë opsionin Hibrid Elektrik.

GAMA
BENZINË
Motori ynë 2.0 litërsh me 4 cilindra me 200 kuaj fuqi me benzinë me turbokomprimues ofron djegie shumë efikase, të pastër me emetime të ulëta. Përshpejtim i shkëlqyeshëm dhe parakalim i lehtë disponohen me motorin me benzinë me turbokomprimues me 249 kuaj fuqi.
I RI ME NAFTË
Motorët tanë të rinj me naftë janë aq pastër sa benzina, por gjithashtu lëshojnë më pak CO₂. Me ekonomi më të mirë të karburantit në distanca më të gjata dhe më shumë moment, janë ideale për udhëtime më të gjata, rimorkim ose dalje jashtë rrugës së shtruar.
HIBRID ELEKTRIK
Discovery Sport Hibrid Elektrik kombinon një motor benzine me 3 cilindra, 1,5 litërsh me një motor elektrik për prodhuar në total 300 kuaj fuqi. Me motorin 1.5L me benzinë PHEV P300e me të gjitha rrotat aktive mund të lëvizni në modalitet paralel-hibrid ose në modalitetin elektrik.
PERFORMANCA
TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI
TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI

Duke siguruar që gjithmonë të jeni në transmisionin optimal, duke maksimizuar efikasitetin e karburantit dhe përshpejtimin, transmisioni automatik me 9 shpejtësi i Discovery Sport ka raporte të ngushta. Ndryshimet e marshit janë pothuajse të pandjeshme dhe programet e ndërrimit të marshit përshtaten në mënyrë inteligjente me stilin tuaj të drejtimit.

NDËRTO VETË
ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT
ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT

I projektuar për jashtë rrugës së shtruar, sistemi plotësisht i pavarur i suspensionit ka dizajn suspensioni të pasmë me shumë lidhje.

NDËRTO VETË
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Për marrje të kontrolluar të kthesave me përgjegjësi, Vektorizimi i Tërheqjes nga Frenimi kompenson marrjen e kthesave shumë gjerë përmes frenimit të pavarur. Tërheqja shtesë sigurohet gjithashtu nga Diferenciali Aktiv Bllokues i Pasmë.

NDËRTO VETË
yt:B_y9K6VMH6s
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
ACTIVE DRIVELINE
Jashtë rrugës së shtruar, Kollodoku Aktiv siguron nivele edhe më të larta të tërheqjes, stabilitetit dhe vetëpërmbajtjes. Ndërsa në rrugë, sistemi ofron aftësi të përmirësuar në marrjen e kthesave dhe maksimizon ekonominë e karburantit.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
Karakteristikat e zgjedhura, të tilla si suspensioni dhe drejtimi, mund të konfigurohen individualisht përmes ekranit me prekje të Discovery Sport sipas specifikimeve tuaja personale.
ADAPTIVE DYNAMICS
Me Dinamikën Përshtatëse, Discovery Sport jep kontroll edhe më të rreptë të trupit me manovrim më të sheshtë dhe reagime më të mprehta.
KONTROLLI I STABILITETIT TË VËRTITJES
Integruar me Kontrollin e Stabilitetit Dinamik (DSC) për të zvogëluar mundësinë e rrokullisjes, duke siguruar aftësi për të manovruar rrotull një pengese ose automjeteve të tjetra në rrugë.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC) monitoron sjelljen dinamike të Discovery Sport, duke ndërhyrë për të maksimizuar qëndrueshmërinë e automjetit. DSC redukton momentin e motorit dhe zbaton frenimin në rrotat e duhura për të korrigjuar drejtimin e udhëtimit të automjetit duke iu kundërvënë marrjes së kthesave shumë gjerë ose shumë ngushtë.
ZGJIDHNI DISCOVERY SPORT TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

*Only available with 5 seat variants.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.