DISCOVERY SPORT I RI

SUV KOMPAKTE E GJITHANSHME

SHIKO FILMIN
KREU
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
DIZAJNI
DIZAJNI I KARROCERISË

Karroceria e rifreskuar e Discovery Sport ruan dizajnin ikonë që fiton çmime dhe lehtëson shtimin e teknologjive të reja.SHIKO GALERINË

NDËRTO VETË
DIZAJNI I TAPICERISË

Tapiceria e re zbut ambientin me ngjyra të pasura, sipërfaqe të lakuara dhe, pa kompromis, siguron materialet e qëndrueshme që ju nevojiten në një SUV familjar. SHIKO GALERINË

NDËRTO VETË
SHKATHTËSIA
HAPËSIRË RUAJTËSE INTELIGJENTE

Tapiceria e hapur dhe e ndritshme e Discovery Sport siguron një ndjenjë hapësire - diçka që pa dyshim do të doni të ruani edhe me një automjet të plotë. Zgjidhjet e hapësirave ruajtëse inteligjente ju lejojnë të shmangni rrëmujën duke marrë gjithçka që ju nevojitet.

NDËRTO VETË
STIL JETESE AKTIVE

Shijoni aktivitetet tuaja të preferuara në natyrë pa pasur nevojë të merrni çelësat. Aksesori opsional Çelësi i Aktivitetit është një rrip dore i fortë dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Thjesht lini çelësat të sigurta brenda automjetit të kyçur dhe përdorni Çelësin e Aktivitetit për të kyçur dhe zhbllokuar Discovery Sport.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
yt:4aT3pMGC77M
AFTËSIA
AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Discovery Sport hap gëzimin dhe lirinë që shoqëron lëvizjen me makinë jashtë rrugës së shtruar.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
yt:6HdlD62jMLE
TERREN ZHYTËS

Qëndroni të sigurt dhe spontan, madje edhe kur lëvizni në terren ujor. Ndjesimi i Terrenit Zhytës mund t'ju ndihmojë të kaloni përrenj mënyrë të sigurtë, pasi Discovery Sport ju lajmëron nëse niveli i ujit arrin thellësinë maksimale të zhytjes së automjetit.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
yt:oqnkhCLbmE0
RIMORKIM

Discovery Sport mund të tërheqë deri në 2,500kg. Gjithashtu mund të pajiset me një çengel rimorkimi opsional me shkëputje ose një me hapje elektrike. Ju mund të zgjeroni më tej shkathtësinë e automjetit duke zgjedhur nga një përzgjedhje e aksesorëve të transportit dhe rimorkimit.

SHKARKO NJË BROSHURË
yt:G116vB3W8eY
TEKNOLOGJIA
FENERË MATRICË LED

Pjesë e gamës së teknologjive tona, fenerët matricë LED ofrojnë rreze përshtatëse që zbehet dhe përshtatet për të mundësuar shikueshmëri maksimale pa e verbuar automjetet që vijnë përballë.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Touch Pro mundëson në mënyrë të qartë dhe intuitive informacionin dhe argëtimin përkatës. Shikoni navigacion dhe më shumë në ekranin 10” me prekje. Ndërveproni duke përdorur gjeste me shumë prekje ose komanda zanore.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

Paneli dixhital i instrumenteve paraqet të dhëna të drejtimit, argëtimit dhe sigurisë aktive - duke përfshirë navigimin, telefonin dhe mediat - në mënyrë të qartë dhe pa shpërqendrim.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
yt:3jqfwf7sPc
EKSPLORO TEKNOLOGJITË
INFO-ZBAVITJE
Me aplikacionin Remote, Discovery Sport është gati dhe në pritje për aventura. Përdorni telefonin inteligjent për të kontrolluar nivelin e karburantit, të zhbllokoni automjetin dhe ngrohni ose ftohni paraprakisht brendësinë.
INOVACION
Gjenerata e ardhshme e teknologjisë sonë të Kollodokut Standard rrit qëndrueshmërinë dhe tërheqjen në kushte të rrëshqitshme ose gjatë lëvizjes jashtë rrugës së shtruar. Pajisur si standard me motorë të zgjedhur.
NË RRUGË
Me një paketë teknologjish, duke përfshirë Kollodoku Aktiv dhe Dinamika Përshtatëse, Discovery Sport ofron lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga ose kushtet.
JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
Reagim Terreni 2 ju mundëson të përdorni lehtësisht ekspertizën tonë 70-vjeçare, me automjetin që automatikisht përzgjedh modalitetin më të përshtatshëm të lëvizjes jashtë rrugës së shtruar.
ASISTENCA E DREJTUESIT
Nga trafiku i qytetit deri në karakteristikat shtesë të sigurisë, ka një mori teknologjish të reja të disponueshme, qoftë si standarde, opsionale ose si pjesë e një pakete.
REHATIA DHE LEHTËSIA
Ideal për klimat më të ftohta, timoni me ngrohje siguron rehati shtesë gjatë ngasjes. Thjesht aktivizohet përmes komandës me prekje të montuar në timon.
PERFORMANCA
DINAMIKA PËRSHTATËSE

Dinamika precize dhe lëvizje e zhdërvjellët mundësohen nëpërmjet Dinamikës Përshtatëse duke monitoruar pozicionin e rrotave dhe lëvizjet e trupit. Amortizatorët e kontrolluar elektronikisht përshtaten për të optimizuar cilësimet e suspensionit dhe të sigurojnë ekuilibrin perfekt midis rehatisë, përsosjes dhe gatishmërisë në çdo kohë.

SHIKONI SPECIFIKIMET
VEKTORIZIMI I MOMENTIT

Duke mundësuar marrje të kontrolluar dhe reaguese të kthesave, Vektorizimi i Tërheqjes nga Frenimi redukton marrjen e kthesave gjerë përmes frenimit të kontrolluar të rrotave të brendshme. Diferenciali Aktiv Bllokues i Pasmë ju ofron përfitimin shtesë të tërheqjes më të madhe nëpër kthesa dhe më shumë mbërthim jashtë rrugës së shtruar.

SHIKONI SPECIFIKIMET
yt:B_y9K6VMH6s
SERBATOR KARBURANTI 65 LITRA

Gjetja e vendeve të fshehta që kanë ruajtur tërheqjen natyrore është kënaqësi, por mund të jetë zhgënjyese kur duhet të furnizoheni me karburant disa herë gjatë rrugës. Shkoni më tej dhe eksploroni më shumë me rritjen e kapacitetit të serbatorit prej 65 litra të Discovery Sport.

SHIKONI SPECIFIKIMET
REHATIA DHE LEHTËSIA
CILËSIME INTELIGJENTE

Duke përdorur një kombinim të pultit dhe telefonit inteligjent, Discovery Sport ju njeh juve dhe preferencat tuaja. Me funksionin e mësimit të aktivizuar, automjeti më tej i përshtatet nevojave tuaja - automatikisht, për shembull, caktimin e navigimit të rrugës së preferuar drejt shtëpisë tuaj.

yt:PRiXDMH6G3A
LIDHSHMËRIA

Discovery Sport përmban dy porta USB dhe një prizë rryme 12V brenda dhomëzës ruajtëse. Pasagjerët prapa mund të kenë akses te një prizë 12V ose dy porta opsionale karikimi USB për të mbajtur pajisjet të karikuara dhe të shikojnë tabletet me lehtësi nëpërmjet sistemit Click and Go.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE

Për të siguruar gjithmonë rehati optimale, pavarësisht temperaturës jashtë, ndenjëset e parme me ngrohje dhe ftohje janë të disponueshme - duke i mundësuar si drejtuesit edhe pasagjerit të caktojnë temperaturën e preferuar në mënyrë të pavarur.

NDËRTO VETË
AUDIO MERIDIAN

Sistemet Audio Meridian™ dhe algoritmet e avancuara të përpunimit të sinjalit dixhital sigurojnë që ritmi, goditja dhe koordinimi e çdo pjese muzikore të dëgjohen saktësisht si synon artisti. Zgjidhni nga sistemet Meridian ose, për eksperiencë vërtet të thellë, sistemin Meridian të audios rrethuese.

EKSPLORO MERIDIAN
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS

Duke rritur mirëqenien e shoferit dhe pasagjerëve, Ionizimi i Ajrit të Kabinës me teknologjinë Nanoe™ përmirëson cilësinë e ajrit brenda kabinës së automjetit duke hequr alergenet, viruset, bakteret ajrore dhe aromat që i shoqërojnë.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
SIGURIA
NDËRTO VETË
ISOFIX
Duke mundësuar lidhje të fortë ndërmjet ndenjëses së fëmijëve dhe automjetit, pikat ISOFIX ofrojnë siguri të përmirësuar në të gjithë kabinën.
JASTËKË AJRI
Sistemi gjithëpërfshirës i Discovery Sport me tetë jastëkë ajri për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.
KONTROLLI DINAMIK I STABILITETIT
Redukton momentin e motorit dhe zbaton frenimin në rrotat e duhura duke korrigjuar drejtimin e udhëtimit duke iu kundërvënë marrjes së kthesave shumë gjerë ose shumë ngushtë.
SISTEMI I DREJTIMIT
Discovery Sport përdor teknologjitë më të fundit të sigurisë, duke përfshirë Shpërndarjen Elektronike e Frenimit me Forcë, e cila automatikisht ndryshon forcën e frenimit në secilin bosht me qëllim minimizimin e distancës së ndalimit, duke ruajtur qëndrueshmërinë dhe aftësinë e drejtimit të automjetit.
ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE
Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur kapen frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Rrit presionin e frenave për të siguruar që të ndaloni në kohë. Dritat e paralajmërimit të rrezikut aktivizohen automatikisht gjatë frenimit në rast urgjence.
FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE
Kjo karakteristikë opsionale zbulon kur mund të ndodhë goditje ballore e mundshme dhe shfaq alarm duke paralajmëruar drejtuesin të frenojë. Nëse drejtuesi nuk reagon, Discovery Sport frenon për të reduktuar ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi në Rast Urgjence është montuar si standard.

Meridian është markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd.
Nanoe ™ është markë tregtare e regjistruar e Panasonic Corporation.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.