OPSIONET DHE AKSESORËT
TOP
OPSIONET E PAKETAVE
#component-4
OPSIONET E RROTAVE
#component-6
OPSIONET E ÇATISË
#component-8
ZGJEDHJET E FENERËVE
#component-10
OPSIONE TË TAPICERISË
#component-12
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
#component-15
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
OPSIONET E PAKETAVE
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Pamja mbresëlënëse e Discovery Sport mund të përmirësohet më tej me Paketën e Karrocerisë së Zezë. Detajet e zeza me shkëlqim përfshijnë grilën dhe kupat e pasqyrave, si dhe kofanon dhe shkrimin në derën e bagazhit. Disponohet si për Discovery Sport edhe për Discovery Sport R-Dynamic.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**_m.jpg
KLIKO PËR TË NDËRVEPRUAR
OPSIONET E RROTAVE
8 STILE RROTASH

Zgjidhni nga një gamë rrotash për Discovery Sport dhe Discovery Sport R-Dynamic. Përmasat variojnë nga 17” në 21”. Me aluzione të veçantë të dizajnit, secila shton karakterin e vet në pamjen e përgjithshme të automjetit.

NDËRTO VETË
Rrota 18" stili 5074 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 18" stili 5075 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 18" stili 5088 me 5 këmbë të zeza me shkëlqim
Rrota 19” stili 1039, me 10 këmbë, ngjyrë gri të errët¹¹Gjithashtu të disponueshme në ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 20" stili 5076 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 20" stili 5089 me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim²²Gjithashtu të disponueshme në ngjyrë të zezë me shkëlqim
Rrota 20” stili 5089 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti²Gjithashtu të disponueshme në ngjyrë të zezë me shkëlqim
Rrota 21” stili 5090 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
OPSIONET E ÇATISË
TAVAN PANORAMIK

Duke futur dritën natyrore në brendësinë e Discovery Sport, çatia panoramike fikse siguron një ndjenjë më të ndritshme e më të gjerë dhe disponohet në ngjyrën e trupit ose në të zezë kontrasti.

NDËRTO VETË
ZGJEDHJET E FENERËVE
FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED
Fenerë LED të plotë me drita ditore simbol kombinojnë dizajnin e veçantë me aftësinë praktike. Me shtimin e Asistencës së Rrezes së Fortë Automatike, rrezja e fortë reduktohet automatikisht kur zbulohen automjete që vijnë përballë. Lartësia e plotë rivendoset kur automjetet të kenë kaluar.
FENERË MATRICË LED
Siguron cilësinë e dritës afër dritës së diellit, duke zvogëluar lodhjen e syve. Fenerët matricë LED me drita ditore simbol kanë rreze të përshtatur të lëvizjes. Duke zbuluar automjetet që vijnë përballë, rrezja përshtatëse siguron që ju të përfitoni nga ndriçimi i rrezeve të larta pa shpërqendruar përdoruesit e tjerë të rrugës.
OPSIONE TË TAPICERISË
NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Shtoni një prekje personale në brendësinë e Discovery Sport dhe caktoni nuancën me Ndriçimin e Konfigurueshëm të Ambientit të Brendshëm. Përmes kësaj veçorie opsionale, ju mund të zgjidhni nga dhjetë ngjyra për të ndryshuar nuancën e tapicerisë suaj.

SHTRESAT
SHTRESAT

Reflektoni personalitetin dhe përmirësoni sipërfaqet e Discovery Sport me një zgjedhje prej katër rimesove dhe shtresave.

NGJYRAT E TAPICERISË
NGJYRAT E TAPICERISË

Zgjedhja e ngjyrave të ndenjëseve përfshin abanoz dhe ngjyrë midhjesh dhe - me Discovery Sport R-Dynamic - opsionin e kontrastit me të kuqe Mars.

PAKETA E TAPICERISË
Personalizoni më tej Discovery Sport me paketën e përmirësimit cilësor të tapicerisë, të varur nga zgjedhja e Discovery Sport ose Discovery Sport R-Dynamic.
MASAZHI DHE KLIMA
Siguroni rehati optimale dhe relaksim të plotë me ndenjëset e përparme me ngrohje dhe ftohje të kontrolluara në mënyrë të pavarur.
KARIKIMI ME VALË
Karikoni telefonin inteligjent të pajtueshëm pa pasur nevojë ta lidhni ose të gjeni dhe shpleksni kabllin e karikimit.
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
GJEJ PAJISJE
KUPAT E PASQYRAVE
Kupat e kromuara të pasqyrave janë ndër aksesorët e dizajnuar për të përmirësuar stilin e karrocerisë së Discovery Sport.
TRANSPORTUESI ME PALOSJE I KAFSHËVE
Me aksesorë si TRANSPORTUESI ME PALOSJE I KAFSHËVE, ju mund të personalizoni hapësirën e brendshme të Discovery Sport dhe hapësirën e ngarkesës për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.
TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI
Ideale për transportimin e pajisjeve sportive në natyrë dhe aksesorëve mbartës të artikujve më të mëdhenj sigurojnë fleksibilitet më të madh dhe kapacitet ruajtës.
FUNKSIONI DHE TEKNOLOGJIA
Krahas stilit të tapicerisë, ju mund të personalizoni teknologjinë Discovery Sport dhe karakteristikat funksionale për të përmbushur saktësisht nevojat tuaja.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal të Land Rover për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.