DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC I RI

NJË ZGJEDHJE MË SPORTIVE

SHIKONI MODELET

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Të ulëta deri 140 në versionin Manual
Të ulëta deri 144 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 5.3 në versionin Manual
Nga 5.5 në versionin Automatik

TIPARE FIRMË
R-DYNAMIC
R-DYNAMIC S
R-DYNAMIC SE
R-DYNAMIC HSE
RROTAT
Një përkujtim i veçantë i karrocerisë ikonë, Discovery Sport R-Dynamic përmban rrota 17” stili 5073, me 5 këmbë në gri sateni të errët 2.
FENERË LED
Me rrezatim të krahasueshëm me dritën e ditës, fenerët standardë LED ofrojnë shikueshmëri më të madhe pavarësisht nga errësira e natës.
NDENJËSE
Duke kombinuar rehatinë me tapicerinë e qëndrueshme, Discovery Sport R-Dynamic përmban ndenjëse të përparme në 8 pozicione manuale prej stofi abanozi me qepje të kuqe Mars.
TOUCH PRO
Standard në Discovery Sport R-Dynamic, Touch Pro është sistemi ynë multimedial intuitiv brenda makinës. Përdorni gjeste me shumë prekje për të kontrolluar veçoritë përmes ekranit 10” me prekje.
SISTEM AUDIO
Shijoni muzikën tuaj në çdo udhëtim. Me gjashtë altoparlantë, sistemi akustik riprodhon tinguj të saktë dhe të qartë në të gjithë automjetin Discovery Sport R-Dynamic.
KAMERA E PASME
Duke përmirësuar dukshmërinë kur bëni mbrapa, Kamera e Pasme projekton vija statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe përfshin sistemin e larjes, duke siguruar që pamja prapa të jetë gjithmonë e qartë.
RROTAT
Discovery Sport R-Dynamic S paraqet logon ikonë të Land Rover në rrota 18” të stilit 5074 me 5 këmbë në ngjyrë argjendi me shkëlqim.
FENERË LED
Me rrezatim të krahasueshëm me dritën e ditës, fenerët standardë LED ofrojnë shikueshmëri më të madhe pavarësisht nga errësira e natës.
NDENJËSE
Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale me qepje të kuqe Mars.
NAVIGACION PROFESIONAL I LIDHUR
Pjesë e paketës së teknologjive InControl, Navigacioni Profesional i Lidhur ofron funksione shtesë dhe karakteristika të diktimit zanor dhe përditësime të trafikut në kohë reale.
SISTEM AUDIO
Shijoni muzikën tuaj në çdo udhëtim. Me gjashtë altoparlantë, sistemi akustik riprodhon tinguj të saktë dhe të qartë në të gjithë automjetin Discovery Sport R-Dynamic.
KAMERA E PASME
Duke përmirësuar dukshmërinë kur bëni mbrapa, Kamera e Pasme projekton vija statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe përfshin sistemin e larjes, duke siguruar që pamja prapa të jetë gjithmonë e qartë.
RROTAT
Discovery Sport R-Dynamic SE përmban rrota 19” në stilin 1039 me 10 këmbë në gri sateni të errët.
FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED
Fenerët cilësor LED me dritat ditore simbol (DRL) kombinojnë dizajnin e dallueshëm me aftësitë praktike. Gjithashtu përfshin Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike.
NDENJËSE
Ndenjëse të përparme me kujtesë me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale prej lëkure abanozi me qepje të kuqe Mars.
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
Me rezolucion ultra të qartë që shfaq kthesa të lëmuara dhe skaje të mprehta, Ekrani Ndërveprues i Drejtuesit 12.3” siguron qasje të shpejtë dhe të përshtatshme në telefon dhe media, si dhe në veçori të tjera të zgjedhura.
SISTEM AUDIO
Shijoni muzikën tuaj në çdo udhëtim. Me gjashtë altoparlantë, sistemi akustik riprodhon tinguj të saktë dhe të qartë në të gjithë automjetin Discovery Sport R-Dynamic.
ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË
Nëse Discovery Sport zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni automjetin nga përplasja e mundshme.
RROTAT
Discovery Sport R-Dynamic HSE përmban rrota 20” të stilit 5089 me 5 këmbë në ngjyrë argjendi me shkëlqim.
FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED
Fenerët cilësor LED me dritat ditore simbol (DRL) kombinojnë dizajnin e dallueshëm me aftësitë praktike. Gjithashtu përfshin Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike.
NDENJËSE
Ndenjëse të përparme kujtese me 14 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale në lëkurë Windsor ngjyrë abanozi me qepje të kuqe Mars.
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
Si të shihni përtej pasagjerëve dhe gjithë pajisjeve të tyre? Me pasqyrë të brendshme të pasme ClearSight, ju shijoni pamje pa pengesa, pavarësisht se kush ose çfarë ndodhet prapa jush.
AUDIO MERIDIAN™
Sigurohuni që Discovery Sport ofron një eksperiencë akustike emocionale për të gjithë pasagjerët tuaj me sistemin audio Meridian 380W. 10 altoparlantë, të vendosura përgjatë kabinës, do të thotë që të gjithë mund të shijojnë audio të pasur në çdo udhëtim.
PAKETA E DREJTIMIT
Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit, Frenimin në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimin e Këndit të Vështirë.
NDËRTO VETË
MOTORËT NË NJË VËSHTRIM
SHIKONI SPECIFIKIMET
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar Discovery Sport tuaj të përsosur

NDËRTO VETË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË

Elegant, i fortë dhe praktik, personalizoni Discovery Sport më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
DISCOVERY SPORT


Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 17" stili 1005, 10 këmbë, gri e errët1

– Fenerë LED

– Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale

– Touch Pro

– Sistem akustik

– Kamera e pasme
DISCOVERY SPORT S


Karakteristika të tjera në Discovery Sport S përfshijnë rrota 18” stili 5075 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 18” stili 5075, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim

– Fenerë LED

– Ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Navigacion Profesional i Lidhur

– Sistem akustik

– Kamera e pasme
DISCOVERY SPORT SE


Rrota 19” stili 1039 dhe fenerë premium LED janë ndër veçoritë shtesë në Discovery Sport SE.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 19” stili 1039, 10 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim

– Fenerë premium LED me drita ditore simbol

– Ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Ekran Ndërveprues i Drejtuesit

– Sistem akustik

– Asistenca e Këndit të Vështirë
DISCOVERY SPORT HSE


Krahas veçorive standarde, Discovery Sport HSE përfshin rrota 20” stili 5076 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 20” stili 5076, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim

– Fenerë premium LED me drita ditore simbol

– Ndenjëse të përparme kujtese me komandim në 14 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Pasqyrë e brendshme e pasme Clearsight

– Sistem akustik MeridianTM

– Paketa e Drejtimit
R‑DYNAMIC


Discovery Sport R-Dynamic është një interpretim i guximshëm i ADN-së së Discovery.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 17" stili 5073, 5 këmbë, gri e errët2

– Fenerë LED

– Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale

– Touch Pro

– Sistem akustik

– Kamera e pasme
R‑DYNAMIC S


Karakteristika të tjera në Discovery Sport R-Dynamic S përfshijnë rrota 18” stili 5074 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 18” stili 5074, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim

– Fenerë LED

– Ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Navigacion Profesional i Lidhur

– Sistem akustik

– Kamera e pasme
R‑DYNAMIC SE


Rrota 19” stili 1039 dhe fenerët premium LED janë ndër veçoritë shtesë të Discovery Sport R-Dynamic SE.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 19” stili 1039, 10 këmbë, gri e errët

– Fenerë premium LED me drita ditore simbol

– Ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Ekran Ndërveprues i Drejtuesit

– Sistem akustik

– Asistenca e Këndit të Vështirë
R‑DYNAMIC HSE


Krahas karakteristikave standarde të Discovery Sport R-Dynamic, HSE përfshin rrota 20” stili 5089 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
– Rrota 20” stili 5089, 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim

– Fenerë premium LED me drita ditore simbol

– Ndenjëse të përparme kujtese me komandim në 14 pozicione me mbështetëse koke me 2 pozicione

– Pasqyrë e brendshme e pasme Clearsight

– Sistem akustik MeridianTM

– Paketa e Drejtimit

1Rrota 18 Stili 5075, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim janë standarde në motorët D240 dhe P249.
2Rrota 18 Stili 5074, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim janë standarde në motorët D240 dhe P249.

* Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

**Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.

Nëse automjeti pajiset me rrota 18” shpejtësia maksimale është 221 km/h.

Meridian është markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.
Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover