Dizajni

DIZAJNI I KARROCERISË

Modeli Rover Evoque Varianti i Parë është materializim i mrekullueshëm i historisë së dizajnit të automjetit. Me çati panoramike fikse të zezë kontrasti dhe zgjedhje ndërmjet ngjyrave Nolita Grey, Seul Pearl Silver ose Yulong White Metallic.

SHKARKO NJË BROSHURË

DIZAJNI I TAPICERISË

Range Rover Evoque Varianti i Parë ju mirëpret ju dhe udhëtarët tuaj në automjet. Detajet e tapicerisë përfshijnë pragje të markuara dhe shtresë First Edition, timon lëkure me dy nuanca dhe ndenjëse lëkure në Cloud/Ebony.

NDËRTO VETË

TIPARE FIRMË

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Evoque Varianti i Parë përmban rrota 20” stili 5079 të përbëra nga një dinamikë prej 5 këmbësh në gri të zezë shkëlqyese me prerje diamanti, me logon ikonike LandRover në zemër.

 • TIPARE FIRMË
  TIPARE FIRMË

  Duke ofruar shikueshmëri të shkëlqyer, fenerët matricë LED me drita ditore simbol (DRL) dhe Rrezja Përshtatëse e Drejtimit japin ndriçim të shkëlqyeshëm.

 • NDENJËSE
  NDENJËSE

  Ndenjëse me 14 pozicione komandimi me ngrohje të disponueshme në lëkurë të grimcuar me dy nuanca. Funksioni i kujtesës ruan deri në tre pozicione të preferuara të uljes.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Njëkohësisht shikoni informacion në ekranin e sipërm, për shembull sistemin e navigimit, ndërkohë që bashkëveproni me shumë veçori, si media, nga ana tjetër.

 • TAVAN PANORAMIK
  TAVAN PANORAMIK

  Çatia panoramike fikse rrit ndjenjën e hapësirës në brendësi dhe mbush Range Rover Evoque me dritë natyrore.

 • PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT
  PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT

  Paketa e Parkimit ju ndihmon të manovroni për të hyrë dhe dalë nga hapësirat e ngushta. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit, Frenimin në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimin e Këndit të Vështirë.

Motorët në një vështrim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h Momenti Nm Konsumi urban Nga l/100km Konsumi jashtë-urban Nga l/100km Konsumi i kombinuar Nga l/100km Emetimi* CO2 Nga g/kg
D150 MANUAL ME RROTAT E PARME AKTIVE

2.0 litra me naftë (150PS)*

Transmision me 6 shpejtësi

NDËRTO VETË
10.5 201 380 6.3 4.8 5.3 141
D150 GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (150PS)**

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
11.2 196 380 - - 5.7 149
D150 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (150PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
11.2 196 380 6.6 5.1 5.6 149
D180 GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (180PS)**

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
9.3 205 430 - - 5.8 153
D180 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (180PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
9.3 205 430 6.7 5.1 5.7 150
D240 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (240PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
7.7 225 500 7.2 5.5 6.1 161
P200 GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (200PS)**

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
8.5 216 320 - - 7.4 168
P200 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (200PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
8.5 216 320 9.7 6.5 7.7 176
P250 GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (249PS)**

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
7.5 230 365 - - 7.4 169
P250 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (249PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
7.5 230 365 9.8 6.8 7.9 180
P300 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (300PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
6.6 242 400 10.1 7.0 8.1 186

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • EVOQUE
 • EVOQUE S
 • EVOQUE SE
 • EVOQUE HSE
 • EVOQUE R-DYNAMIC
 • EVOQUE R-DYNAMIC S
 • EVOQUE R-DYNAMIC SE
 • EVOQUE R-DYNAMIC HSE
 • EVOQUE VARIANTI I PARË