Dizajni

  TEKNOLOGJIA

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Duke ofruar një sërë informacionesh dhe argëtim të pasur, Range Rover Evoque është i pajisur me sistemin Infotainment InControl, Touch Pro, si standard. Ajo ju lidh pa ndërprerje juve dhe automjetin me botën e gjerë.

  • INOVACION
   INOVACION

   Pasqyra e pasme ClearSight5 dhe Pamje Terreni ClearSight6 janë të dyja të parat në Land Rover. Mundësojnë vijë shikimi të qartë për pamje që normalisht pengohen, duke ofruar nivele besimi më të larta kur udhëtoni jashtë rrugës së shtruar ose në situata urbane sfiduese.

  • NË RRUGË
   NË RRUGË

   Ekuilibri i përsosur mes aftësive të pamundimshme dhe finesës në rrugë e bën Range Rover Evoque një gëzim për të ngarë. Me një suitë teknologjish, duke përfshirë Kollodoku Aktiv7 dhe Dinamika Përshtatëse8, Range Rover Evoque ofron lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga ose kushtet.

  • JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Duke kombinuar finesën me manovrimin jashtë rrugës së shtruar, Range Rover Evoque lehtëson kushtet ekstreme të lëvizjes nëpërmjet Reagim Terreni 2*, Ndjesimi i Terrenit Zhytës9 dhe Kontrolli i Zbritjes Kodrinore4.

  • ASISTENCA E DREJTUESIT
   ASISTENCA E DREJTUESIT

   Nga trafiku i qytetit deri në karakteristikat shtesë të sigurisë, ka një mori teknologjish të reja të disponueshme, qoftë si standarde, opsionale ose si pjesë e një pakete. Çdo tipar është projektuar dhe dizajnuar për të rritur kënaqësinë tuaj të Range Rover Evoque.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Tapiceria e Range Rover Evoque përmban ndenjëse dhe një gamë materialesh të reja, duke përfshirë lëkurë Windsor të grimcuar, thurje leshi Kvadrat, kamosh Dinamica® dhe tekstil Eucalyptus. Ndenjëset janë gjithashtu në dispozicion me lëvizje elektrike, memorie, ngrohje, ftohje dhe masazh.

  Testuar në ekstrem

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  AFTËSIA

  SHKATHTËSIA

  PERFORMANCA

  REHATIA DHE LEHTËSIA

  SIGURIA

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Ndodhet në pjesën e pasme të Range Rover Evoque. Pikat ISOFIX sigurojnë lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.

  • JASTËKË AJRI
   JASTËKË AJRI

   Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover Evoque i jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.

  • KONTROLLI DINAMIK I STABILITETIT
   KONTROLLI DINAMIK I STABILITETIT

   Redukton momentin e motorit dhe zbaton frenimin në rrotat e duhura për të korrigjuar drejtimin e udhëtimit të automjetit duke iu kundërvënë marrjes së kthesave shumë gjerë ose shumë ngushtë.

  • SISTEMET E DREJTIMIT
   SISTEMET E DREJTIMIT

   Range Rover Evoque përdor teknologjitë më të fundit të sigurisë, duke përfshirë Shpërndarjen Elektronike e Frenimit me Forcë, e cila automatikisht ndryshon forcën e frenimit në secilin bosht me qëllim minimizimin e distancës së ndalimit, duke ruajtur qëndrueshmërinë dhe aftësinë e drejtimit të automjetit.

  • ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE
   ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE

   Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur kapen frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Rrit presionin e frenave për të siguruar që të ndaloni në kohë. Dritat e paralajmërimit të rrezikut aktivizohen automatikisht gjatë frenimit në rast urgjence.

  • FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE
   FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE

   Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence12 zbulon kur mund të ndodhë një goditje e mundshme frontale dhe shfaq një alarm për të paralajmëruar drejtuesin që të frenojë. Nëse drejtuesi nuk reagon, Range Rover Evoque frenon për të reduktuar ashpërsinë e përplasjes së mundshme.

  QËNDRUESHMËRIA

  • TEKSTILE CILËSORE
   TEKSTILE CILËSORE

   Opsionet e materialeve të ndenjëses përfshijnë Eucaliptus Textile. Ndenjëset cilësore prej tekstili dhe kamoshi me cilësi të lartë përbëhen nga tekstili Kvadrat dhe kamoshi Dinamica® që prodhohet nga fibra dhe plastika poliestre të ricikluara.

  • TEKNOLOGJIA HIBRID MESATARE
   TEKNOLOGJIA HIBRID MESATARE

   MHEV13 është një sistem Hibrid Mesatar që mbledh dhe ruan energjinë e humbur normalisht gjatë ngadalësimit të automjetit dhe e kthen në mënyrë inteligjente për të ndihmuar motorin në maksimizimin e efikasitetit. Përfshin një sistem të përmirësuar Ndal/Ndiz që mundëson fikjen e motorit gjatë ngadalësimit të automjetit.

  • I QËNDRUESHËM NGA DIZAJNI
   I QËNDRUESHËM NGA DIZAJNI

   Procesi i zhvillimit të Range Rover Evoque ka përfshirë një vlerësim të plotë të ciklit të jetëgjatësisë dhe është projektuar të jetë 85 për qind i riciklueshëm/i ripërdorshëm dhe 95 për qind i rikuperueshëm në fund të jetës së automjetit. Materialet e ricikluara janë përdorur në Range Rover Evoque kudo që është e mundur.