AFTËSIA

RANGE ROVER EVOQUE VËRTET DEL MË VETE

TOP
NË DHE JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
#component-4
ASISTENCA E DREJTUESIT
#component-8
TEKNOLOGJI TË AFTËSISË
#component-10
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-12
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
NË DHE JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Duke kombinuar rafinimin me manovrimin jashtë rrugës së shtruar, Range Rover Evoque e bën të lehtë drejtimin e makinës në kushte ekstreme.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë, në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.

yt:3hdqIY51uKQ
REAGIM TERRENI 2
REAGIM TERRENI 2

Përshtatjuni kërkesave të terrenit duke optimizuar Range Rover Evoque në një nga katër mënyrat e drejtimit. Reagim Terreni 2 monitoron kushtet e lëvizjes dhe e ngre këtë sistem të vlerësuar me çmime në nivelin tjetër duke përzgjedhur sistematikisht mënyrën më të përshtatshme të lëvizjes për ju.

NDËRTO VETË

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

Ky sistem i fjalës së fundit ju mundëson të caktoni dhe të mbani një shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese. Duke vepruar si një sistem tradicional i kontrollit të navigacionit, Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet3 funksionon midis shpejtësive 1.8km/h dhe 30km/h.

NDËRTO VETË

NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS
NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS

Sensorët ultrasonikë, të vendosura në pasqyrat e pasme, zbulojnë dhe paralajmërojnë kur uji arrin nivelin më të thellë të Range Rover Evoque, deri në 600mm. Veçoria opsionale Ndjesimi i Terrenit Zhytës gjithashtu mund t’ju ndihmojë të manovroni në mënyrë të sigurt me kalimet e përrenjve dhe të jetë i paçmueshëm për navigimin në rrugë të përmbytura.

NDËRTO VETË

RIMORKIM
RIMORKIM

Range Rover Evoque mund të tërheqë deri në 1,500 kg. Gjithashtu mund të pajiset me një çengel rimorkimi opsional me shkëputje ose një me hapje elektrike. Mund të përmirësoni më shumë gjithanshmërinë e automjetit duke zgjedhur Land Rover Gear - Aksesorë.

NDËRTO VETË

ASISTENCA E DREJTUESIT
GRADIENT RELEASE CONTROL
Me pamje terreni ClearSight³ ju mund të shihni në mënyrë efikase “përmes” kofanos dhe të shfaqni shumë pamje të karrocerisë, duke përfshirë edhe pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat, ndërsa jeni në lëvizje.
yt:ScgtUC2hr9g
ASISTENCA NË TERREN KODRINOR
Siguron që automjeti të mos shkasë mbrapa ndërsa niset lart në pjerrësi.
NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT
Siguron kontroll optimal të momentit kur largoheni nga një ndalesë në kushte rrëshqitëse. Nisja në Tërheqje të Ulët është aktive derisa Range Rover Evoque arrin 30 km/orë - në atë moment automjeti kalon automatikisht në mënyrën e përzgjedhur të drejtuesit.
KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE
Kontrolli i Zbritjes Kodrinore3 ndihmon me zbritjen e kontrolluar të pjerrësive të vështira. Ruan një shpejtësi konstante dhe duke aplikuar frenim veçmas në çdo rrotë.
TEKNOLOGJI TË AFTËSISË
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
GRADIENT RELEASE CONTROL
Range Rover Evoque utilises Gradient Release Control, which prevents the vehicle accelerating too quickly on a steep incline after you release the brake.
ADVANCED TOW ASSIST
Si opsionale, Asistenca e Avancuar e Rimorkios ju lejon të kontrolloni drejtimin e rimorkios kur lëvizni mbrapsht. Duke përdorur rrotëzën, sistemi kontrollon drejtimin e Range Rover Evoque për të arritur trajektoren e dëshiruar të rimorkios përmes ekranit me prekje.
ZGJIDHNI RANGE ROVER EVOQUE TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Në dispozicion si pjesë e Kamerës Rrethuese 360°.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.