TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

DUKE U SIGURUAR QË TË SHFRYTËZONI SA MË SHUMË ÇDO UDHËTIM.

TOP
VETËBESIMI I DREJTUESIT
#component-4
INFO-ZBAVITJE
#component-6
ZBAVITJE DHE APLIKACIONE
#component-9
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-12
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
VETËBESIMI I DREJTUESIT

Një pasuri informacioni dhe argëtimi.

EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT

Me rezolucion të lartë dhe me grafikë të mprehta, ekrani opsional 12.3” ndërveprues i drejtuesit me definicion të lartë paraqet informacion të lëvizjes, argëtimit dhe të dhënave të sigurisë aktive, duke përfshirë navigacionin, telefonin dhe mediat, në mënyrë të qartë dhe pa shpërqendrim.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Si opsional ekrani i dyfishtë 10” me definicion të lartë me prekje4 ofron fleksibilitet dhe efikasitet më të madh. Për shembull, mund të shihni lehtësisht navigacionin në ekranin e sipërm ndërsa vazhdoni të bashkëveproni me karakteristika të tjera, si klima ose media, përmes ekranit të poshtëm.

AFISHIMI BALLOR
AFISHIMI BALLOR

Paraqet të dhëna kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta kristal, me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar ta shihni me lehtësi të gjithë informacionin.

TIMONI
TIMONI

Për lehtësi përdorimi, timoni prej lëkure përmban kontrolle kyçe duke përfshirë të medias dhe telefonit. Dhe për pamje më sportive, timoni R-Dynamic përmban mbërthyese dore prej lëkure të grimcuar.

INFO-ZBAVITJE
NDËRTO VETË
MEDIA NË LINJË
Dëgjoni muzikën, radion dhe podkastet tuaja të preferuara në lëvizje. Gjithçka pa telefonin inteligjent. Lidhni llogaritë Deezer e TuneIn në portalin InControl dhe mediat tuaja mund të luhen direkt nga ekrani me prekje i automjetit. Disponohet vetëm me Connect Pro.
LIDHSHMËRIA
Range Rover Evoque përmban dy porta USB dhe një prizë rryme 12V brenda dhomëzës ruajtëse. Udhëtarët e pasmë mund të kenë akses te një prizë 12V ose dy porta opsionale karikimi USB për të mbajtur pajisjet të karikuara dhe të shikojnë tabletet me lehtësi nëpërmjet sistemit Click and Go.
PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT
Duke ofruar teknologjinë InControl Apps, kjo Paketë ju lejon të kontrolloni aplikacione të optimizuara për automjetin nga telefoni juaj Android™ ose Apple™ përmes ekranit me prekje.
yt:3Nx74AaiaDo
APLIKACIONI REMOTE
Para-vendosni klimën, bllokoni, zhbllokoni ose gjeni automjetin dhe gjurmoni udhëtimet nga telefoni inteligjent ose ora inteligjente e dorës. I përputhshëm me shumicën e telefonave inteligjentë, Android Wear™ ose Apple Watch ®.
ZBAVITJE DHE APLIKACIONE
AUDIO MERIDIAN™
Sistemet Audio Meridian™ dhe algoritmet e avancuara të përpunimit të sinjalit dixhital sigurojnë që ritmi, goditja dhe koordinimi e çdo pjese muzikore të dëgjohen saktësisht si synon artisti.
IGUIDE
Manuali i pronarit në version celulari, iGuide siguron që gjithmonë të keni përgjigjet afër. Aplikacioni Land Rover iGuide shpjegon të gjitha tiparet e nevojës për të ditur dhe kontrollet e Range Rover Evoque.
ZGJIDHNI RANGE ROVER EVOQUE TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

InControl features, options and their availability remain market dependent – check with your Land Rover Retailer for local market availability and full terms. Information and images displayed in relation to the InControl technology, including screens or sequences, are subject to software updates, version control and other system/visual changes depending on options selected. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile network connectivity cannot be guaranteed in all locations. InControl Apps and Remote App will need to be downloaded from the Apple/Play Store. All in-car features should be used by drivers only when safe for them to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.