PERFORMANCA

EKSPLORO QYTETIN PA MUNDIM

TOP
MOTORËT
#component-4
GAMA
#component-6
PERFORMANCA
#component-8
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-12
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
MOTORËT

Nga fuqia dhe kënaqësia e pastër e drejtimit deri në ekonominë e karburantit dhe rafinimin, ekziston një gamë e motorëve të disponueshëm për Range Rover Evoque, duke përfshirë opsionin Hibrid Elektrik.

GAMA
BENZINË
Gama jonë e motorëve të benzinës është ideale nëse lëvizni rrallë ose rregullisht në distanca më të shkurtra.
I RI ME NAFTË
Motorët tanë të rinj me naftë janë aq pastër sa benzina, por gjithashtu lëshojnë më pak CO₂. Me ekonomi më të mirë të karburantit në distanca më të gjata dhe më shumë moment, janë ideale për udhëtime më të gjata, rimorkim ose dalje jashtë rrugës së shtruar.
HIBRID ELEKTRIK
Transmisioni i motorit P300e ka një motor benzine dhe një motor elektrik. Drejtojeni makinën në modalitetin hibrid ose elektrik. Karikoni Range Rover Evoque tuaj në vetëm 30 minuta duke përdorur karikimin e shpejtë (DC Rapid Charging).
PERFORMANCA
Transmisioni
Transmisioni

Duke siguruar që gjithmonë të jeni në transmisionin optimal, duke maksimizuar efikasitetin e karburantit dhe përshpejtimin, transmisioni automatik me 9 shpejtësi Range Rover Evoque ka nëntë marshe me raporte të ngushta. Ndryshimet e marshit janë pothuajse të pandjeshme dhe programet e ndërrimit të marshit përshtaten në mënyrë inteligjente me stilin tuaj të drejtimit.

NDËRTO VETË
ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT
ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT

Range Rover Evoque ka një sistem suspensioni plotësisht të pavarur me dizajn suspensioni të pasmë me shumë lidhje. Struktura tepër kompakte e sistemit siguron që nuk ka kompromis në hapësirat e pasme të ngarkesës.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Për marrje të kontrolluar të kthesave me përgjegjësi, Vektorizimi i Tërheqjes nga Frenimi kompenson marrjen e kthesave shumë gjerë përmes frenimit të pavarur. Tërheqja shtesë sigurohet gjithashtu nga Diferenciali Aktiv Bllokues i Pasmë.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
SELEKTOR MARSHSPORT
Selektori SportShift është i thjeshtë dhe intuitiv për t'u përdorur. Jashtë rrugës së shtruar mundëson angazhim të shpejtë dhe efikas të marshit para dhe mbrapsht, i cili lejon përballjen më të mirë në terren të vështirë, si bora, rëra dhe balta.
ACTIVE DRIVELINE
Mundëson nivele më të mëdha të tërheqjes, stabilitetit dhe vetëpërmbajtjes në kushte sfiduese. Kur kërkohet, Kollodoku Aktiv¹ kontrollon në mënyrë të pavarur shpërndarjen e momentit rrotullues në secilën rrotë të pasme, duke shfrytëzuar efektivisht tërheqjen e disponueshme dhe duke minimizuar rrëshqitjen e gomave.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
Funksioni opsional Dinamika e Konfigurueshme ju lejon të konfiguroni hartëzimin e shpejtësisë së Range Rover Evoque, pikat e ndërrimit të transmisionit dhe drejtimin për t’iu përshtatur nevojave tuaja të drejtimit.
yt:WbgZkK9Z7J0
DINAMIKA PËRSHTATËSE
Me Dinamikën Përshtatëse, të zgjedhur përmes ekranit me prekje, Range Rover Evoque mundëson kontroll edhe më të mirë të trupit me manovrim më të sheshtë dhe reagime më të mprehta.
KONTROLLI I STABILITETIT TË VËRTITJES
Integruar me Kontrollin e Stabilitetit Dinamik (DSC) për të zvogëluar mundësinë e rrokullisjes, duke siguruar aftësi për të manovruar rrotull një pengese ose automjeteve të tjetra në rrugë.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
DSC redukton momentin e motorit dhe zbaton frenimin në rrotat e duhura për të korrigjuar drejtimin e udhëtimit të automjetit duke iu kundërvënë marrjes së kthesave shumë gjerë ose shumë ngushtë.
ZGJIDHNI RANGE ROVER EVOQUE TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Vetëm motorët D240 dhe P300.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.