SHKATHTËSIA

RANGE ROVER EVOQUE ËSHTË VËRTET FLEKSIBËL

SHIKO FILMIN
TOP
HAPËSIRA E NGARKIMIT
#component-4
REHATIA DHE LEHTËSIA
#component-7
SIGURIA
#component-10
ASISTENCA STANDARDE TË DREJTUESIT
#component-13
OPSIONET E PAKETAVE
#component-15
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-20
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
HAPËSIRA E NGARKIMIT

Range Rover Evoque siguron përdorimin optimal të hapësirës, me pasagjerë që gëzojnë nivelet më të larta të komoditetit dhe hapësirës ruajtëse.

5 NDENJËSE
5 NDENJËSE

591 litraVëllimi standard i lagur i industrisë lejon deri në 591 litra. Kjo është e barabartë me kapacitetin e thatë prej 472 litrash, të matur përmes blloqeve të ngurta. E thënë thjesht, mund të udhëtoni lehtësisht me katër miq.

4 NDENJËSE
4 NDENJËSE

908 litraPalosni njërën nga ndenjëset e pasme dhe përfitoni nga vëllimi shtesë i lagur prej 908 litrash. Kjo ju lejon të paketoni çantat shtesë që ju nevojiten, me një kapacitet të thatë prej 746 litrash.

3 NDENJËSE
3 NDENJËSE

1,066 litraMe këtë konfigurim, kapaciteti i hapësirës së ngarkesës arrin 1,066 litra, kur shoqërohet nga dy pasagjerë. Kapaciteti i thatë arrin 882 litra.

2 NDENJËSE
2 NDENJËSE

1,383 litraArrini përparësi të plotë të hapësirës së ngarkesës në dispozicion kur udhëtoni me një pasagjer të vetëm, duke siguruar vëllim të lagur deri në 1,383 litra, me kapacitet të përdorshëm të thatë prej 1,156 litrash

Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

REHATIA DHE LEHTËSIA
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

E para për Land Rover dhe ndërmjet shumë tipareve të reja që e bëjnë Range Rover Evoque një kënaqësi për të drejtuar. Kjo teknologji opsionale mundëson pamje pa pengesa të rrugës prapa jush, pavarësisht nga pasagjerët e pasmë ose objektet në hapësirën e ngarkesës¹.

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
Hapje bagazhi me gjest e fuqizuar ju lejon ta hapni ose mbyllni bagazhin pa pasur nevojë të prekni automjetin.
CABIN AIR IONISATION
Duke rritur mirëqenien e shoferit dhe pasagjerëve, veçoria opsionale Jonizimi i Ajrit të Kabinës me teknologjinë Nanoe™ përmirëson cilësinë e ajrit brenda kabinës së automjetit duke hequr alergenet, viruset, bakteret ajrore dhe aromat që i shoqërojnë.
HAPËSIRA RUAJTËSE
Mundësitë e shtimit të hapësirës së Range Rover Evoque mund të përshtaten lehtë sipas nevojave tuaja. Koshat e derës së përparme tani kanë kapacitet të kombinuar prej 9.6 litrash - hapësirë më shumë se e mjaftueshme për të ruajtur lehtësisht gjërat e domosdoshme, ujin dhe ushqimet e lehta.
ÇELËSI I AKTIVITETIT
Shijoni aktivitetet tuaja të preferuara në natyrë pa pasur nevojë të merrni çelësat. Opsioni Çelësi i Aktivitetit është një rrip dore i fortë dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Thjesht lini çelësat brenda automjetit dhe përdorni Çelësin e Aktivitetit për të kyçur dhe zhbllokuar Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
SIGURIA
NDËRTO VETË
ISOFIX
Ndodhet në pjesën e pasme të Range Rover Evoque. Pikat ISOFIX sigurojnë lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.
JASTËKË AJRI
Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover Evoque i jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.
SISTEMET E DREJTIMIT
Range Rover Evoque përdor teknologjitë më të fundit të sigurisë, duke përfshirë Shpërndarjen Elektronike e Frenimit me Forcë, e cila automatikisht ndryshon forcën e frenimit në secilin bosht me qëllim minimizimin e distancës së ndalimit, duke ruajtur qëndrueshmërinë dhe aftësinë e drejtimit të automjetit.
FENERË MATRICË LED

Pjesë e teknologjive tona inovative, fenerët matricë LED me drita ditore simbol (DRL) përmbajnë rreze përshtatëse. Kjo maksimizon seksionet e rrezeve të larta për shikueshmëri të përkryer, ndërsa hedh hije mbi trafikun në ardhje, duke ndihmuar në parandalimin e verbimit.

yt:siVnemmhnzk
ASISTENCA STANDARDE TË DREJTUESIT
SHIKO FILMIN
FRENIMI NË RAST URGJENCE
Nëse pritet një përplasje dhe, pas paralajmërimit vizual, nuk ndërmerret asnjë veprim, frenat kapen automatikisht. Vepron me automjete midis 5 dhe 80km/h dhe këmbësorëve ose çiklistëve ndërmjet 5 dhe 60km/h.
ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË
Zbulon kur makina del pa qëllim nga korsia dhe zbaton një moment rrotullues korrigjues në timon, duke ju inkurajuar ta drejtoni automjetin brenda korsisë.
NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT
Bën manovrimin më të lehtë. Zgjidhni marshin mbrapsht ose aktivizojeni nëpërmjet ekranit me prekje për grafika në ekran e reagimet akustike do të tregojnë afërsinë me pengesa në afërsi.
KAMERA E PASME
Siguron dukshmëri të përmirësuar kur lëvizni mbrapsht. Range Rover Evoque dhe rruga e projektuar përfaqësohen në ekranin me prekje për të ndihmuar me parkim.
OPSIONET E PAKETAVE

Zgjidhni nga një sërë paketash për të përmirësuar përvojën tuaj në drejtimin e makinës

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
NDËRTO VETË
ASISTENCA E PARKIMIT
Paketa e Parkimit përbëhet nga katër karakteristika. Asistenca e Parkimit e bën parkimin në paralel dhe pingul më të lehtë duke e drejtuar automjetin tuaj brenda ose jashtë hapësirës së parkimit. Grafikët dhe njoftimet ju drejtojnë përmes manovrimit.
NDIHMA E PARKIMIT 360°
Siguron besim të plotë kur manovrohet në hapësira të ngushta. Sensorët në pjesën e pasme, të parme dhe anësore japin reagime akustike dhe vizuale në kohë reale për të treguar se sa afër jeni nga pengesat.
MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA
Ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit. Veçanërisht e dobishme kur lëvizni mbrapsht nga një gji parkimi edhe nëse pamja e pasme është e penguar.
MONITORIMI I DALJES SË HAPUR
Ndihmon udhëtarët të qëndrojnë të sigurt kur dalin nga Range Rover Evoque duke paralajmëruar mbi rreziqet që afrohen, siç janë automjetet dhe çiklistët që kalojnë.
NDËRTO VETË
KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT
Paketa e Drejtimit përbëhet nga tre karakteristika. Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit e mban automjetin në distancë të sigurt nga automjeti përpara nëse ngadalëson ose ndalet kur lëvizni ose udhëtoni në trafik të ngadaltë. Nëse automjeti përpara ndalet plotësisht edhe automjeti juaj ndalet.
ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË
Nëse Range Rover Evoque zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni automjetin tuaj nga makina në ardhje.
FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE
Zbulon kur mund të ndodhë goditje ballore e mundshme dhe shfaq alarm duke paralajmëruar drejtuesin të frenojë. Nëse drejtuesi nuk reagon, Range Rover Evoque frenon për të reduktuar ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence² është gati dhe aktiv në 10-160km/h.
NDËRTO VETË
KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT ME ASISTENCËN E DREJTIMIT
Paketa e Asistencës së Drejtuesit gjithashtu përfshin tiparet e gjetura si në Paktën e Parkimit edhe në Paketën e Drejtimit. Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit ju mbështet gjatë drejtimit, duke ju ndihmuar të qëndroni brenda korsisë dhe ju mban në distancë të sigurt nga automjeti përpara. Motori, frenat dhe timoni përgjigjen automatikisht.
KAMERA RRETHUESE 360°
Përdorimi i katër kamerave dixhitale, të vendosura në mënyrë diskrete rreth Range Rover Evoque, ofrojnë pamje të sipërme 360​​° në Ekranin me prekje me shumë kënde të pamjes në të njëjtën kohë.
ZGJIDHNI RANGE ROVER EVOQUE TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Klientët që mbajnë lente varifokale ose bifokale mund të kenë probleme në përshtatjen e modalitetit dixhital të pasqyrës. Megjithatë, modaliteti normal i pasqyrës mund të përdoret në çdo kohë.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.