OPSIONE DHE AKSESORË
TOP
OPSIONET E PAKETAVE
#component-4
OPSIONET E RROTAVE
#component-7
OPSIONET E ÇATISË
#component-9
ZGJEDHJET E FENERËVE
#component-11
OPSIONE TË TAPICERISË
#component-13
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
#component-16
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
OPSIONET E PAKETAVE

Zgjidhni nga një sërë paketash për të përmirësuar përvojën tuaj në drejtimin e makinës.

EVOQUE PAKETA E ZEZË
EVOQUE PAKETA E ZEZË

Pamja mbresëlënëse e Range Rover Evoque mund të përmirësohet më tej Paketën e Karrocerisë së Zezë. Shkrimi mbi kofano dhe derën e bagazhit, ajërmbledhëset anësore, parakolpi i parmë dhe i pasmë, frudat e pasme dhe kupat e pasqyrave janë në shtresë të zezë shkëlqyese për një pamje deklaruese.

PAKETA E ZEZË R-DYNAMIC
PAKETA E ZEZË R-DYNAMIC

Çojeni karrocerinë e automjetit tuaj në lartësi të reja. Paketa e karrocerisë së zezë të R-Dynamic përfshin të gjitha përmirësimet që gjenden në paketën e zezë të Range Rover Evoque, me theks shtesë të zi te marmitat dhe grykat e kofanos.

PAKETA KLIMË E FTOHTË

Ofron një mënyrë të shpejtë për të shkrirë xhamin e përparmë. Përfshin xhami të përparmë me ngrohje, larje fenerësh me ngrohje dhe timon.

OPSIONET E RROTAVE
RROTAT

Zgjidhni nga një gamë rrotash për Range Rover Evoque dhe Range Rover Evoque R-Dynamic. Përmasat variojnë nga 17” në 21”. Me aluzione të veçantë të dizajnit, secila shton karakterin e vet në pamjen e përgjithshme të automjetit.

Not all options shown.

8 STILE RROTASH
NDËRTO VETË
Rrota 18" stili 5074 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 18" stili 5075 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
Rrota 20” stili 5076 me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim me finiturë kontrasti diamanti**Gjithashtu të disponueshme në ngjyrë argjendi me shkëlqim
Rrota 20” stili 5079 me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim me finiturë kontrasti diamanti**Gjithashtu të disponueshme në ngjyrë argjendi me shkëlqim
Rrota 20" stili 5079 me 5 këmbë të zeza me shkëlqim
Rrota 21” stili 5077 me 5 këmbë, gri të hapur me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
Rrota 21" stili 5078 me 5 këmbë të zeza me shkëlqim
Rrota 21" stili 5078 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim
OPSIONET E ÇATISË
TAVAN PANORAMIK

Duke sjellë dritë natyrore në brendësinë e Range Rover Evoque, tavani panoramik ofron ndjenjë më të ndritshme, më të gjerë brenda SUV. Zgjidhni tavan panoramik fiks ose me rrëshqitje¹ dhe çati me ngjyrë trupi ose me kontrast argjendi e të zezë.

NDËRTO VETË
ZGJEDHJET E FENERËVE
FENERË PREMIUM LED ME DRITA DITORE SIMBOL
Fenerë LED Premium të plotë me drita ditore simbol DRL² kombinojnë dizajnin e veçantë me aftësinë praktike. Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA) është gjithashtu opsionale. Rrezja e lartë ulet automatikisht kur zbulohet trafik në ardhje përballë. Lartësia e plotë rivendoset kur automjetet të kenë kaluar.
FENERË MATRICË LED ME DRITA DITORE SIMBOL
Siguron cilësinë e dritës afër dritës së diellit, duke zvogëluar lodhjen e syve. Fenerët matricë LED me drita ditore simbol DRL kanë rreze të përshtatur të lëvizjes. Zbulon automjetet që vijnë përballë dhe manipulon rrezen e lartë, që ju të përfitoni nga ndriçimi i rrezeve të larta pa shpërqendruar përdoruesit e tjerë të rrugës.
OPSIONE TË TAPICERISË
NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Me Ndriçimin e Konfigurueshëm të Ambientit të Brendshëm ju mund të ndryshoni ngjyrën, nuancën, duke ndryshuar nuancën e kabinës për t’ju përshtatur humorit tuaj.

SHTRESAT
SHTRESAT

Thekson sipërfaqet e Range Rover Evoque me shtresa alumini linear të graduar në ngjyrë të shndritshme ose të errët apo rimeso qymyrdruri natyral në gri ose kafe të kuqërremtë.

NGJYRAT E TAPICERISË
NGJYRAT E TAPICERISË

Zgjedhja e ngjyrave të ndenjëseve përfshin Ebony, Cloud, Eclipse dhe Deep Garnet. Tavani disponohet Light Oyster ose Ebony.

PAKETAT E TAPICERISË
Më tej personalizoni Range Rover Evoque tuaj me detaje unike, në varësi të zgjedhjes suaj të Range Rover Evoque ose Range Rover Evoque R-Dynamic.
NDENJËSET
Tapiceria e Range Rover Evoque përmban ndenjëse dhe një gamë materialesh të reja, duke përfshirë lëkurë Windsor të grimcuar, thurje leshi Kvadrat, kamosh Dinamica® dhe tekstil Eucalyptus. Ndenjëset janë gjithashtu në dispozicion me lëvizje elektrike, memorie, ngrohje, ftohje dhe masazh.
FUNKSIONI DHE TEKNOLOGJIA
iPhone® Connect dhe Charge Dock² lejojnë shikueshmëri të telefonit inteligjent gjatë karikimit, duke shfrytëzuar hapësirën e mbajtëses së gotave në panelin qendror. Kontrolloni lehtësisht listat tuaja, podkastet dhe mediat e tjera nëpërmjet sistemit të info-zbavitjes së Range Rover Evoque.
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

Mbajtja e qenit tuaj po aq rehat sa dhe ju vetë, Paketa e Kafshëve Shtëpiake përfshin një tapet gome në bagazh dhe një ndarës lartësie të plotë. Paketa e Kafshëve Shtëpiake plotëson Range Rover Evoque në mënyrë perfekte dhe ndihmon për ta mbajtur të pastër, edhe nëse pasagjeri juaj nuk është i tillë.

yt:63DvSZ6ztdA
GJEJ PAJISJE
AKSESORËT E JASHTËM
Personalizoni Range Rover Evoque më tej me një gamë të aksesorëve të karrocerisë që ofrojnë përmirësim të frymëzuar nga performanca duke , përfshirë kupa pasqyrash me fibra karboni dhe ajërmbledhëse anësore, nën-mbrojtëse çeliku të pandryshkshëm para e mbrapa dhe parafango para e mbrapa.
AKSESORËT E BRENDSHËM
Nga funksionaliteti shtesë i ofruar nga gama Click and Go deri në shkathtësinë dhe praktikën e ofruar nga ndarësit e bagazheve dhe shtresa e ndriçuar e hapësirës së ngarkesës, zgjidhni pajisjet ideale për të përputhur në mënyrë të përsosur stilin e jetës me qëllimet e preferuara.
yt:wSclDFBzrdg
TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI
E dizajnuar në mënyrë elegante për të plotësuar Range Rover Evoque është zgjedhja e aksesorëve sportivë, mbajtës dhe rimorkues. Projektuar për të rritur fleksibilitetin e hapësirës së ngarkesës, përfshirë mbajtëse biçikletash dhe të sporteve ujore, binarët e çatisë, bazë shinash, kuti çatie dhe çengel rimorkimi.
yt:t_8EOXIgLmk
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Zgjedhja e tavanit opsional panoramik me rrëshqitje zvogëlon hapësirën e përparme dhe të pasme të kokës.

2 iPhone® është markë tregtare e Apple Inc., e regjistruar në SHBA dhe në vende të tjera. Për përdorim me iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE dhe 7. Jo i përshtatshëm për përdorim me modelet iPhone Plus ose iPhone X.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.