TIPARE FIRMË

 • RROTAT
  RROTAT

  Secila rrotë shton karakterin e vet në pamjen e përgjithshme të automjetit.  Rrota 17” stili 5073 me 5 këmbë, ngjyrë gri të errët.

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Kur drita rrethuese ulet nën nivelin e caktuar, fenerët e fuqishëm dhe të dallueshëm të Range Rover Evoque ndizen automatikisht.

 • NDENJËSE
  NDENJËSE

  Ndenjëset e Range Rover Evoque janë projektuar për të maksimizuar shkathtësinë dhe rehatinë. Ndenjëset me 8 pozicione manuale janë të mbuluara me material cope bashkëkohore.

 • TOUCH PRO
  TOUCH PRO

  Standard në Range Rover Evoque, Touch Pro është sistemi ynë multimedial intuitiv brenda makinës. Përdorni gjeste me shumë prekje për të kontrolluar veçoritë përmes ekranit 10” me prekje.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  Sistem akustik 180W i Land Rover siguron performancë audio të qartë nga gjashtë altoparlantë.

 • PEDALE METALIKE ME SHKËLQIM
  PEDALE METALIKE ME SHKËLQIM

  Në përputhje me pamjen bashkëkohore të karrocerisë dhe për të theksuar ndjenjën më sportive të automjetit, Range Rover Evoque R-Dynamic përmban pedale metalike të ndritshme.

 • RROTAT
  RROTAT

  Gama e Range Rover Evoque R-Dynamic S përmban rrota të lehta 18” stili 5074 me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me xixëllim, me logon ikonike Land Rover në zemër.

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Kur drita rrethuese ulet nën nivelin e caktuar, fenerët e fuqishëm dhe të dallueshëm të Range Rover Evoque ndizen automatikisht.

 • NDENJËSE
  NDENJËSE

  Ndenjëset me 10 pozicione elektrike janë mbuluar me lëkurë standarde të grimcuar ose tekstil opsional Eucalyptus dhe Ultrafabrics™ për pamje të bukur dhe ndjesi të rehatshme.

 • CONNECT PRO
  CONNECT PRO

  Përbëhet nga një rrjet me valë 4G WiFi, Pro Services dhe Smart Settings, Connect Pro, Connect Pro siguron që të qëndroni në kontakt me pjesën tjetër të botës.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  Sistem akustik 180W i Land Rover siguron performancë audio të qartë nga gjashtë altoparlantë.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Siguron dukshmëri të përmirësuar kur lëvizni mbrapsht. Linjat statike shfaqen në ekranin me prekje, duke ndihmuar në parkim.

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Evoque R-Dynamic SE përmban rrota 20” stili 5079 me pesë këmbë dhe logon ikonike Land Rover në zemër të dizajnit të tyre.

 • FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED
  FENERË CILËSORË ME NDRIÇIM LED

  Fenerët cilësor LED me dritat ditore simbol (DRL) kombinojnë dizajnin e dallueshëm me aftësitë praktike. Gjithashtu përfshin Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike.

 • NDENJËSE
  NDENJËSE

  Ndenjëse me 14 pozicione komandimi me ngrohje të disponueshme në lëkurë të grimcuar ose tekstil opsional Eucaliptus ose Ultrafabrics™. Funksioni i kujtesës ruan deri në tre pozicione të preferuara të uljes.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Njëkohësisht shikoni informacion në ekranin e sipërm, për shembull sistemin e navigimit, ndërkohë që bashkëveproni me shumë veçori, si media, nga ana tjetër.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  Sistem akustik 180W i Land Rover siguron performancë audio të qartë nga gjashtë altoparlantë.

 • PAKETA E PARKIMIT
  PAKETA E PARKIMIT

  Parkoni dhe manovroni në mënyrë të sigurt dhe më lehtësisht. Hyni dhe dilni lehtësisht nga hapësira të ngushta që janë të penguara nga automjete apo objekte të tjera.

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Evoque R-Dynamic HSE përmban rrota 20” stili 5079 të përbëra nga një dizajn dinamik me pesë këmbë me prerje diamanti.

 • PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
  PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

  E para për Land Rover. Pasqyra e brendshme e pasme ClearSight siguron pamje pa pengesa, pavarësisht nga objektet në hapësirën e ngarkesës së pasme.

 • NDENJËSE
  NDENJËSE

  Ndenjëset e Range Rover Evoque R-Dynamic HSE kanë shumëllojshmëri funksionalitetesh dhe janë të mbuluara me tekstil Windsor të butë ndaj prekjes ose me tekstil opsional Kvadrat dhe kamosh Dinamica (R) për për ndjesi vërtet luksoze.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Njëkohësisht shikoni informacion në ekranin e sipërm, për shembull sistemin e navigimit, ndërkohë që bashkëveproni me shumë veçori, si media, nga ana tjetër.

 • MERIDIAN AUDIO™
  MERIDIAN AUDIO™

  Sistemi 380W Dixhital i Audios Meridian përmban 10 altoparlantë dhe një altoparlant bas me dy kanale për qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë përmes pozicionimit të kujdesshëm të altoparlantëve.

 • PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT
  PAKETA E PARKIMIT DHE PAKETA E DREJTIMIT

  Paketa e Parkimit ju ndihmon të manovroni për të hyrë dhe dalë nga hapësirat e ngushta. Paketa e Drejtimit përfshin Kontrollin Përshtatës të Udhëtimit, Frenimin në Rast Urgjence me Shpejtësi të Lartë dhe Monitorimin e Këndit të Vështirë.

MOTORËT NË NJË VËSHTRIM

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h Momenti Nm Konsumi urban Nga l/100km Konsumi jashtë-urban Nga l/100km Konsumi i kombinuar Nga l/100km Emetimi* CO2 Nga g/kg
D150 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (150PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
11.2 196 380 6.6 5.1 5.6 149
D180 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (180PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
9.3 205 430 6.7 5.1 5.7 150
D240 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me naftë (240PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
7.7 225 500 7.2 5.5 6.1 161
P200 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (200PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
8.5 216 320 9.7 6.5 7.7 176
P250 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (249PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
7.5 230 365 9.8 6.8 7.9 180
P300 MHEV GJITHË RROTAT AKTIVE AUTOMATIK

2.0 litra me benzinë (300PS)

Transmision me 9 shpejtësi

NDËRTO VETË
6.6 242 400 10.1 7.0 8.1 186

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • EVOQUE
 • EVOQUE S
 • EVOQUE SE
 • EVOQUE HSE
 • EVOQUE R-DYNAMIC
 • EVOQUE R-DYNAMIC S
 • EVOQUE R-DYNAMIC SE
 • EVOQUE R-DYNAMIC HSE
 • EVOQUE VARIANTI I PARË