INFO-ZBAVITJE

  • MEDIA NË LINJË
   MEDIA NË LINJË

   Dëgjoni muzikën, radion dhe podkastet tuaja të preferuara në lëvizje. Gjithçka pa telefonin inteligjent. Lidhni llogaritë Deezer e TuneIn në portalin InControl dhe mediat tuaja mund të luhen direkt nga ekrani me prekje i automjetit. Disponohet vetëm me Connect Pro.

  • NAVIGACION PROFESIONAL
   NAVIGACION PROFESIONAL

   Përditësime të drejtpërdrejta të trafikut dhe kërkimi janë lehtësisht në majë të gishtave tuaj me opsionin Navigation Pro 1 dhe Connect Pro. Ruani vendet e preferuara, përdorni gjeste me shumë prekje për të eksploruar hartat dhe për ti mbajtur të përditësuara me Map Care.

  • PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT

   Duke ofruar teknologjinë InControl Apps, kjo Paketë ju lejon të kontrolloni aplikacione të optimizuara për automjetin nga telefoni juaj Android™ ose Apple™ përmes ekranit me prekje.

  • AFISHIMI BALLOR
   AFISHIMI BALLOR

   Paraqet të dhëna kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta kristal, me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar ta shihni me lehtësi të gjithë informacionin.

  • TIMONI
   TIMONI

   Për lehtësi përdorimi, timoni prej lëkure përmban kontrolle kyçe duke përfshirë të medias dhe telefonit. Dhe për pamje më sportive, timoni R-Dynamic përmban mbërthyese dore prej lëkure të grimcuar.

  • APLIKACIONI REMOTE
   APLIKACIONI REMOTE

   Para-vendosni klimën, bllokoni, zhbllokoni ose gjeni automjetin dhe gjurmoni udhëtimet nga telefoni inteligjent ose ora inteligjente e dorës. I përputhshëm me shumicën e telefonave inteligjentë, Android Wear™ ose Apple Watch ®.

  INOVACION

  • INGENIUM
   INGENIUM

   Nga fuqia dhe kënaqësia e dukshme në drejtimin e makinës në kursimin e karburantit dhe përsosjen, ekziston një gamë motorësh Ingenium në dispozicion për Ranger Rover Evoque që përmbushin të gjitha nevojat.

  • STRUKTURË E LEHTË PREJ ALUMINI

   Teknologjia e Hibrid Mesatare (MHEV) 2 përmirëson ekonominë e karburantit të Range Rover Evoque, kapjen dhe ruajtjen e energjisë që zakonisht humbet gjatë ngadalësimit dhe e kthen për të ndihmuar motorin.

  • IGUIDE (VJEN SË SHPEJTI)
   IGUIDE (VJEN SË SHPEJTI)

   Manuali i pronarit në version celulari, iGuide siguron që gjithmonë të keni përgjigjet afër. Aplikacioni Land Rover iGuide shpjegon të gjitha tiparet e nevojës për të ditur dhe kontrollet e Range Rover Evoque.

  PERFORMANCA

  • ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT
   ARKITEKTURA E SUSPENSIONIT

   Range Rover Evoque ka një sistem suspensioni plotësisht të pavarur me dizajn suspensioni të pasmë me shumë lidhje. Struktura tepër kompakte e sistemit siguron që nuk ka kompromis në hapësirat e pasme të ngarkesës.

  • MODALITETI DINAMIK
   MODALITETI DINAMIK

   Automjetet e pajisur me Reagim Terreni2* marrin parametrin shtesë, Modaliteti Dinamik, i cili sintonizon suspensionin për të dhënë kontroll më të fortë të trupit me manovrim më të rrafshët e reagime më të mprehta.

  • TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI
   TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI

   Duke siguruar që gjithmonë të jeni në transmisionin optimal, duke maksimizuar efikasitetin e karburantit dhe përshpejtimin, transmisioni automatik me 9 shpejtësi Range Rover Evoque ka nëntë marshe me raporte të ngushta. Ndryshimet e marshit janë pothuajse të pandjeshme dhe programet e ndërrimit të marshit përshtaten në mënyrë inteligjente me stilin tuaj të drejtimit.

  • KONTROLLI DINAMIK I STABILITETIT
   KONTROLLI DINAMIK I STABILITETIT

   Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC) monitoron sjelljen dinamike të Range Rover Evoque, duke ndërhyrë për të maksimizuar qëndrueshmërinë e automjetit. DSC redukton momentin e motorit dhe zbaton frenimin në rrotat e duhura për të korrigjuar drejtimin e udhëtimit të automjetit duke iu kundërvënë marrjes së kthesave shumë gjerë ose shumë ngushtë.

  AFTËSIA

  • NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT
   NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT

   Siguron kontroll optimal të momentit kur largoheni nga një ndalesë në kushte rrëshqitëse. Nisja në Tërheqje të Ulët3 është aktive derisa Range Rover Evoque arrin 30 km/orë - në atë moment automjeti kalon automatikisht në mënyrën e përzgjedhur të drejtuesit.

  • KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE
   KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

   Kontrolli i Zbritjes Kodrinore3 ndihmon me zbritjen e kontrolluar të pjerrësive të vështira. Ruan një shpejtësi konstante dhe duke aplikuar frenim veçmas në çdo rrotë.

  • KONTROLLI NË GRADIENT PJERRËSIE
   KONTROLLI NË GRADIENT PJERRËSIE

   Range Rover Evoque përdor Kontrollin në Gradient Pjerrësie, i cili parandalon përshpejtimin shumë shpejt të automjetit në pjerrësi të madhe pas lëshimit të frenave.

  • ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS
   ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS

   Si opsionale, Asistenca e Avancuar e Rimorkios4 ju lejon të kontrolloni drejtimin e rimorkios kur lëvizni mbrapsht. Duke përdorur rrotëzën, sistemi kontrollon drejtimin e Range Rover Evoque për të arritur trajektoren e dëshiruar të rimorkios përmes ekranit me prekje.

  • NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS
   NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS

   Si opsionale, Ndjesimi i Terrenit Zhytës5 heq stresin nga kapërcimi i përrenjve. Jep një afishim në kohë reale të nivelit të ujit rreth automjetit dhe ju paralajmëron nëse uji po afrohet me thellësinë maksimale, udhëheqëse në klasë, të Range Rover Evoque, prej 600mm.

  • KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
   KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

   Ky sistem i fjalës së fundit ju mundëson të caktoni dhe të mbani një shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese. Duke vepruar si një sistem tradicional i kontrollit të navigacionit, Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet3 funksionon midis shpejtësive 1.8km/h dhe 30km/h.

  ASISTENCA STANDARDE TË DREJTUESIT

  • FRENIMI NË RAST URGJENCE
   FRENIMI NË RAST URGJENCE

   Nëse pritet një përplasje dhe, pas paralajmërimit vizual, nuk ndërmerret asnjë veprim, frenat kapen automatikisht. Vepron me automjete midis 5 dhe 80km/h dhe këmbësorëve ose çiklistëve ndërmjet 5 dhe 60km/h.

  • ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË
   ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË

   Zbulon kur makina del pa qëllim nga korsia dhe zbaton një moment rrotullues korrigjues në timon, duke ju inkurajuar ta drejtoni automjetin brenda korsisë.

  • NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT
   NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT

   Bën manovrimin më të lehtë. Zgjidhni marshin Mbrapsht ose aktivizojeni nëpërmjet ekranit me prekje dhe grafika në ekran e reagimet akustike do të tregojnë afërsinë me pengesa në afërsi.

  • KAMERA E PASME
   KAMERA E PASME

   Siguron dukshmëri të përmirësuar kur lëvizni mbrapsht. Range Rover Evoque dhe rruga e projektuar përfaqësohen në ekranin me prekje për të ndihmuar me parkim.

  OPSIONET E PAKETAVE

  • ASISTENCA E PARKIMIT

   Paketa e Parkimit përbëhet nga katër karakteristika. Asistenca e Parkimit e bën parkimin në paralel dhe pingul më të lehtë duke e drejtuar automjetin tuaj brenda ose jashtë hapësirës së parkimit. Grafikët dhe njoftimet ju drejtojnë përmes manovrimit.

  • NDIHMA E PARKIMIT 360°
   NDIHMA E PARKIMIT 360°

   Siguron besim të plotë kur manovrohet në hapësira të ngushta. Sensorët në pjesën e pasme, të parme dhe anësore japin reagime akustike dhe vizuale në kohë reale për të treguar se sa afër jeni nga pengesat.

  • MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA
   MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA

   Ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit. Veçanërisht i dobishëm kur ecni mbrapsht nga një parkim.

  • MONITORIMI I DALJES SË HAPUR
   MONITORIMI I DALJES SË HAPUR

   Ndihmon udhëtarët të qëndrojnë të sigurt kur dalin nga Range Rover Evoque duke paralajmëruar mbi rreziqet që afrohen, siç janë automjetet dhe çiklistët që kalojnë.

  • KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT
   KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT

   Paketa e Drejtimit6 përbëhet nga tre karakteristika. Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit e mban automjetin në distancë të sigurt nga automjeti përpara nëse ngadalëson ose ndalet kur lëvizni ose udhëtoni në trafik të ngadaltë. Nëse automjeti përpara ndalet plotësisht edhe automjeti juaj ndalet.

  • ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË
   ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË

   Nëse Range Rover Evoque zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni Range Rover Evoque nga makina në ardhje.

  • FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE
   FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE

   Zbulon kur mund të ndodhë goditje ballore e mundshme dhe shfaq alarm duke paralajmëruar drejtuesin të frenojë. Nëse drejtuesi nuk reagon, Range Rover Evoque frenon për të reduktuar ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence është gati dhe aktiv në 10-160km/h.

  • KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT ME ASISTENCËN E DREJTIMIT
   KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT ME ASISTENCËN E DREJTIMIT

   Paketa e Asistencës së Drejtuesit 6 përbëhet nga tetë karakteristika. Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit ju mbështet gjatë drejtimit, duke ju ndihmuar të qëndroni brenda korsisë dhe ju mban në distancë të sigurt nga automjeti përpara. Motori, frenat dhe timoni përgjigjen automatikisht.

  • ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË
   ASISTENCA E KËNDIT TË VËSHTIRË

   Nëse Range Rover Evoque zbulon një makinë tjetër në këndin tuaj të vështirë kur filloni të ndryshoni korsi, një dritë paralajmëruese ndriçon në pasqyrën e krahut përkatës dhe një moment drejtimi ju nxit të largoni Range Rover Evoque nga makina në ardhje.

  • FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE
   FRENIMI ME SHPEJTËSI TË LARTË NË RAST URGJENCE

   Zbulon kur mund të ndodhë goditje ballore e mundshme dhe shfaq alarm duke paralajmëruar drejtuesin të frenojë. Nëse drejtuesi nuk reagon, Range Rover Evoque frenon për të reduktuar ashpërsinë e përplasjes së mundshme. Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence është gati dhe aktiv në 10-160km/h.

  • KAMERA RRETHUESE 360°
   KAMERA RRETHUESE 360°

   Përdorimi i katër kamerave digjitale, të vendosura në mënyrë diskrete rreth Range Rover Evoque, ofrojnë pamje të sipërme 360​​° në Ekranin me prekje me shumë kënde të pamjes në të njëjtën kohë. Konfigurimi 360° ndihmon me manovra të ndryshme që nga parkimi për të hyrë dhe dalë nga hapësirat e ngushta.

  • ASISTENCA E PARKIMIT
   ASISTENCA E PARKIMIT

   Kur aktivizohet, Range Rover Evoque kërkon një hapësirë parkimi të përshtatshme. Automjeti ju drejton brenda dhe jashtë hapësirës.

  • NDIHMA E PARKIMIT 360°
   NDIHMA E PARKIMIT 360°

   Siguron besim të plotë kur manovrohet në hapësira të ngushta. Sensorët në pjesën e pasme, të parme dhe anësore japin reagime akustike dhe vizuale në kohë reale për të treguar se sa afër jeni nga pengesat.

  • MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA
   MONITORUESI I TRAFIKUT PRAPA

   Ju paralajmëron për automjete, këmbësorë ose rreziqe të tjera që afrohen nga të dyja anët e automjetit. Veçanërisht e dobishme kur lëvizni mbrapsht nga një gji parkimi edhe nëse pamja e pasme është e penguar.

  • MONITORIMI I DALJES SË HAPUR
   MONITORIMI I DALJES SË HAPUR

   Ndihmon udhëtarët të qëndrojnë të sigurt kur dalin nga Range Rover Evoque duke paralajmëruar mbi rreziqet që afrohen, siç janë automjetet dhe çiklistët që kalojnë.

  REHATIA DHE LEHTËSIA

  • TAVAN PANORAMIK
   TAVAN PANORAMIK

   Çatia panoramike opsionale, e disponueshme si fikse ose me rrëshqitje7, mundëson futjen e dritës në të gjithë brendësinë për të krijuar hapësirë ​​më të ndritshme dhe madje edhe më mirëpritëse.

  • HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR

   Hapje Bagazhi me Gjest e Fuqizuar8 ju lejon ta hapni ose mbyllni bagazhin pa pasur nevojë të prekni automjetin.

  • MBËSHTETËSE BËRRYLI ME RRËSHQITJE
   MBËSHTETËSE BËRRYLI ME RRËSHQITJE

   Duke ndihmuar në maksimizimin e rehatisë së pasagjerit të parmë, secila mbështetëse krahu me rrëshqitje mund të operohet në mënyrë të pavarur.

  • NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

   Me këtë funksion opsional, zgjidhni nga dhjetë ngjyra për të ndryshuar ndriçimin e ambientit të brendshëm.