RANGE ROVER

RANGE ROVER MË I FUNDIT

EKSPLORO DIZAJNI
TOP
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Shtoni deri në tre modele për t'u krahasuar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Mësoni më shumë rreth automjeteve Land Rover
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush
DIZAJNI
FENERË LED
FENERË LED

Për ndjesi dramatike dhe moderne, Range Rover përmban ndriçim LED të jashtëzakonshëm rreth e rrotull, si standard.

Ndërto vetë
REHATI MË E MADHE
REHATI MË E MADHE

E fundit në luks, ndenjëset e pasme të klasit ekzekutiv ofrojnë nivele shembullore të rehatisë me shilte më të gjera e më të thella. Paneli qendror me hapje të komanduar integrohet në mënyrë të përsosur me ndenjëset e jashtme të pasagjerëve për të krijuar ambient luksoz me katër vende.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Shiko galerinë
yt:EotE-ljturU
NDRIÇIMI I AMBIENTIT
NDRIÇIMI I AMBIENTIT

Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm dhe Ndriçuesi Funksional i Përforcuar plotësojnë ambientin e brendshëm dhe rrisin hapësirën. Me një zgjedhje prej 10 ngjyrash, ndriçimi është projektuar për të nxjerrë në pah veçoritë e dizajnit dhe për të krijuar një mjedis të vërtetë unik e të relaksuar.

SHKARKO NJË BROSHURË
MODELET DHE AUTOMJETET E VEÇANTA
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Pajisur me Ndriçim të Konfigurueshëm dhe Sistemi Audio Meridian Surround, Range Rover Westminster ka tapiceri të bukur, të mirë-pajisur. Përmirësoni pamjen dinamike të automjetit me ngjyrën e zezë Westminster, që përfshin thekset e zezë Narvik dhe rrota të zeza me shkëlqim.

EKSPLORO KËTË MODEL
SHIKO GALERINË
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> FSHEHTËSI DINAMIKE

Operacionet e Veçanta të Automjeteve krijojnë Range Rover-ët më unikë, të tillë si SVAutobiography Dynamic Stealth, i cili përmban finiturë të zezë Grand dhe rrota 22” stili 5087, me 5 këmbë me finiturë të zezë me shkëlqim, duke i dhënë SVAutobiography Dynamic një prani të fuqishme.

EKSPLORO KËTË MODEL
SHIKO GALERINË
TEKNOLOGJIA
FENERË PIKSEL-LAZER LED
FENERË PIKSEL-LAZER LED

Fenerët piksel-lazer LED me Drita Ditore simbol ofrojnë opsionin më të fundit të dritës, me teknologji lazer që rrezaton pesë herë më shumë se fenerët standard me ndriçim LED. Sistemi prodhon pamje të qartë për më shumë se gjysmë kilometri.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Heavy traffic and motorway driving has never been more comfortable. Adaptive Cruise Control with Steering Assist1 provides moderate intervention - gently assisting with steering, acceleration and braking to centre the vehicle in lane, while maintaining a set distance from vehicles ahead.

Eksploro teknologjitë
AFISHIMI BALLOR
AFISHIMI BALLOR

Afishimi Ballor2 paraqet të dhënat kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafikë me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar ta shihni me lehtësi informacionin e duhur.

Eksploro teknologjitë
EKSPLORO TEKNOLOGJITË
INFO-ZBAVITJE
Sistemi i ri i info-zbavitjes InControl, Touch Pro Duo, duket dhe funksionon si asnjë tjetër. Duke ofruar një sërë informacionesh dhe argëtim të pasur, Touch Pro Duo përmban teknologjitë më intuitive dhe të avancuara të integruara për të siguruar që të mund të përfitoni sa më shumë nga udhëtimi tuaj.
INOVACION
Gama e motorëve të rafinuar dhe me efikasitet kursimi në karburant e Range Rover jep performancë të fortë. Zgjidhni nga përzgjedhja e motorëve të avancuar të benzinës dhe naftës ose Automjeti i Ri Elektrik Hibrid (PHEV) - tërheqja motorike më inovative që kemi.
PERFORMANCË E RAFINUAR
Një paketë teknologjish të krijuara me kujdes, duke përfshirë sistemin Reagim Terreni 2 me një modalitet dinamik përbën një makinë të kompozuar, pavarësisht nga rruga dhe kushtet.
AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
Automjeti i parë që kombinon luksin dhe përsosjen me aftësitë e mirënjohura botërisht në të gjitha terrenet, Range Rover vazhdon të jetë në pararojë. Aftësitë shembullore jashtë rrugës së shtruar të Range Rover rrjedhin nga kombinimi i të gjitha rrotave aktive (AWD) dhe teknologjive unike, inovative për të gjitha terrenet.
ASISTENCA TË DREJTUESIT
Nga përballja me trafikun e qytetit te siguria shtesë për ju dhe pasagjerët tuaj, ka një sërë teknologjish standarde dhe opsionale SUV në dispozicion në Range Rover. Çdo veçori e vetme është projektuar dhe punuar për të rritur kënaqësinë e automjetit tuaj.
REHATIA DHE LEHTËSIA
Tapiceria e Range Rover vjen me ndenjëse të përparme dhe të pasme, duke siguruar katër vende me hapësirë për pesë persona. Mirëqenia përmirësohet me opsionet Kontrolli i Klimës me katër zona dhe Jonizim i Ajrit të Kabinës me filtrin PM2.5. Sistemi Audio Meridian™ dhe Ndriçimi i Ambientit i Konfigurueshëm i shtojnë qetësisë së ambientit.
SHKATHTËSIA
ÇELËSI I AKTIVITETIT
ÇELËSI I AKTIVITETIT

Shijoni aktivitetet e preferuara në natyrë dhe mbajeni çelësin e makinës tuaj të sigurt në automjet. Funksioni opsional i aktivitetit Land Rover përmban një rrip dore plotësisht të papërshkueshëm nga uji, duke ju lejuar të merrni pjesë në një sërë aktivitetesh ku mbajtja e një çelësi makine nuk është i volitshëm.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
yt:o28JHF3EIk0
LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES
LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES

Hipni dhe zbrisni nga makina me lehtësi dhe elegancë më të madhe. Kur aktivizohet, Lartësia Automatike Hyrje-Daljes, me aktivizim përmes suspensioni elektronik me ajër, e ul automjetin me 50 mm për lehtësi shtesë.

FLEXIBLE STORAGE
INTELLIGENT STOWAGE

Duke ruajtur kabinë të rregullt dhe duke mundësuar akses të lehtë tek sendet personale, Range Rover përmban hapësira të përshtatshme ruajtëse - nga hapësira ruajtëse në panelin qendror deri në luksin e pijeve freskuese të frigoriferit opsional.

SHKARKO NJË BROSHURË
REHATIA DHE LEHTËSIA
Ndenjëset

Një sërë opsionesh për t’u ulur janë në dispozicion nga ndenjëset e parme me ngrohje 16 pozicione dhe stoli i pasmë me raport 60:40 deri te ndenjëset me masazh dhe ngrohje e ftohje në 24 pozicione, të plotësuar me ndenjëse të klasit ekzekutiv.Secili prej tyre përfshin kujtesën e drejtuesit dhe pasagjerit.

NDËRTO VETË
Tenda automatike
Tenda automatike

Për të parandaluar mbinxehjen e kabinës dhe për të minimizuar kërkesat për ajër të kondicionuar, tenda automatike mbyllet automatikisht kur pasagjerët të kenë zbritur dhe dyert të jenë mbyllur.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
NDENJËSE MASAZHI ME GURË TË NXEHTË
NDENJËSE MASAZHI ME GURË TË NXEHTË

Shijoni masazhin e fundit me gurë të nxehtë ndërsa jeni në rehatinë e ndenjëses tuaj. Përmban 25 programe masazhi relaksuese duke përfshirë modalitetet e rrotullimit dhe pulsimit.

SHKARKO NJË BROSHURË
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS

Duke aktivizuar butonin PURIFY në automjet, Jonizimi i Ajrit të Kabinës me filtrin PM2.5 do të tërheqë dhe grumbullojë grimca të imëta si PM2.5 dhe alergjenet e ajrit si pluhuri dhe poleni nga ajri i jashtëm, duke zvogëluar ekspozimin e personave brenda automjetit ndaj ndotësve atmosferikë.

SHKARKO NJË BROSHURË
yt:M-qqtkmQPIg
AFTËSIA
REAGIM TERRENI 2
REAGIM TERRENI 2

Plotësoni kërkesat e terrenit. Reagim Terreni 2 përshtat reagimet e sistemeve të motorit, kutisë së marsheve, diferencialeve dhe shasisë me kushtet e terrenit. Zgjidhni nga shtatë modalitete: Dinamik, Ekologjik, Rehati, Bar/Zhavorr/Borë, Baltë dhe Tragë, Rërë dhe Zvarritje mbi Shkëmbinj.

yt:-sz3IQ8oRC8
SUSPENSIONI ELEKTRONIK ME AJËR
SUSPENSIONI ELEKTRONIK ME AJËR

Suspensioni elektronik me ajër ndryshon shpejt lartësinë e automjetit tuaj, duke i mbajtur të katërta rrotat në tokë në sipërfaqe të paniveluara për udhëtim të mbërthyer në rrugë. Gjithashtu mund ta përdorni këtë funksion për të ndryshuar lartësinë e automjetit për të lehtësuar ngarkimin dhe shkarkimin e objekteve të rënda.

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC) ju mundëson të caktoni dhe të mbajnë shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese, si në terren me baltë, bar të lagur, akull, borë dhe terren. Funksionon midis 1.8km/h dhe 30km/h, duke ju mundësuar të ruani përqendrim të plotë te manovrimi dhe të gjeni rrugën përmes terreneve të vështira.

PERFORMANCA
DINAMIKA PËRSHTATËSE
DINAMIKA PËRSHTATËSE

Dinamika Përshtatëse e bën përshkimin e kilometrave pothuajse pa u vënë re. Sistemi monitoron lëvizjet e automjetit 500 herë në sekondë, duke reaguar praktikisht në çast ndaj komandave të drejtuesit për të dhënë kontroll më të madh dhe për të minimizuar rrotullimin e trupit, duke siguruar një udhëtim të përbërë dhe të sheshtë.

REAGIMI DINAMIK
REAGIMI DINAMIK

Reagimi Dinamik3përmirëson manovrimin e automjetit nëpërmjet kontrollit të rrotullimit hidraulik, duke optimizuar performancën në rrugë dhe rehatinë e pasagjerëve, duke pakësuar animin e trupit gjatë marrjes së kthesave. Duke kontrolluar boshtet e përparme dhe të pasme në mënyrë të pavarur mund të ofrojë gatishmëri në shpejtësi të ulët, së bashku me stabilitetin të shtuar për shpejtësi të lartë dhe saktësinë më të madhe drejtuese.

DIFERENCIALI AKTIV BLLOKUES I PASMË
DIFERENCIALI AKTIV BLLOKUES I PASMË

Diferenciali Aktiv Bllokues i Pasmë siguron stabilitet të përmirësuar në rrugë dhe tërheqje të rafinuar, me rrëshqitje rrotash të kufizuar, jashtë rrugës së shtruar. Siguron që fuqia të transmetohet te rrotat me mbërthimin më të madh në dispozicion.

QËNDRUESHMËRIA
SISTEMI INTELIGJENT NDAL/NDIZ
Të gjitha tërheqjet motorike të Range Rover përfshijnë teknologji të emetimeve të ulëta të gazit CO₂. Sistemi i avancuar inteligjent Ndal/Ndiz përmirëson konsumin e karburantit dhe modaliteti ECO siguron që Range Rover të funksionojë më me efikasitet duke zbatuar automatikisht një sërë veprimesh që nga zbutja e pedalit të gazit dhe ndryshimet e marsheve deri te fikja e pasqyrave të dyerve me ngrohje.
STRUKTURË PREJ ALUMINI
Dizajni i Range Rover-it përfshin përqind materiale të ricikluara në qarkullim të mbyllur që nga procesi i prodhimit të fletëve trupore. Kjo rezulton në përfitime të rëndësishme të performancës dhe në emetime të ulëta të gazit CO2.
VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS
Jemi të angazhuar për prodhimin e automjeteve që përdorin materiale më të qëndrueshme, prodhojnë më pak mbeturina dhe përdorin më pak burime natyrore. Për këto arsye, Range Rover është projektuar të jetë 85 për qind e riciklueshme dhe 95 për qind e rikuperueshme.
KARAKTERISTIKA TË SIGURISË
NDËRTO VETË
ISOFIX
Pikat ISOFIX në ndenjëset e pasme e bëjnë të lehtë instalimin e ulëseve për fëmijë. Gjithashtu sigurojnë një lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.
JASTËKË AJRI
Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover i jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.
RRIPAT E SIGURISË
Mbrojtje shtesë ofrohet nga tendosësit e rripave të sigurisë të cilat, në rast përplasjeje ballore, zvogëlojnë zhvendosjen e trupit para.
FRENIMI AUTONOM
Ndihmon në parandalimin e përplasjes me automjete të tjera ose kalimtarë duke aktivizuar frenimin për të ndihmuar në reduktimin e ashpërsisë së përplasjes së mundshme.
KONTROLLI ELEKTRONIK I TËRHEQJES
Ky sistem optimizon tërheqjen dhe qëndrueshmërinë duke kontrolluar rrotullimin e rrotave duke ulur momentin e rrotullimit të rrotës dhe duke aplikuar frenimin nëse kërkohet.
ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE
Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur aplikoni frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Për këtë arsye rrit presionin e frenimit përmes pompës ABS për të siguruar që të ndaloni në kohë.

1Pjesë e Paketës së Asistencës së Drejtuesit.
2Kërkon xhamin reflektues me infra të kuqe në disa tregje.
3Disponohet vetëm në motorët V8.
Ndenjëset aktuale kanë jastëkë dhe shtresa të reja lëkure më të butë për të optimizuar këto karakteristika. Ju lutemi t’i referoheni shitësit të Land Rover për më shumë informacion