OPSIONET DHE AKSESORËT

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshëm në të gjitha modelet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë.

TOP
OPSIONET E PAKETAVE
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Paketa e Karrocerisë së Zezë sjell pamje më dinamike përmes një sërë karakteristikash që përfshijnë kofanon Narvik Black dhe shkrimin në derën e bagazhit, detaje të grilës, ajërmbledhëse mbi parakolp dhe theksimin e parakolpit.1

Shiko galerinë
PAKETA E KARROCERISË ME HIJE
PAKETA E KARROCERISË ME HIJE

Paketa e karrocerisë me hije ofron detaje specifike për të rritur edhe më shumë ndjenjën e sofistikimit të Range Rover. Karakteristikat përfshijnë kofanon Shadow Atlas dhe shkrimin mbi derën e bagazhit, detaje të grilës, ajërmbledhëse mbi parakolp dhe theksim të parakolpit, qarkim i dorezave, grafika të ajërmbledhëses anësore, grafika anësore dhe shtresën e derës së bagazhit.

Shiko galerinë
PAKETA E DIZAJNIT SVO
PAKETA E DIZAJNIT SVO

Krijuar me kujdes nga ekipi Operacionet e Veçanta të Automjeteve, Paketa e Dizajnit SVO plotëson në mënyrë të përsosur modelin dallues dhe sofistikimin e Range Rover. Paketa e Dizjanit përmban parakolp unik, prapakolp me marmita të integruara, grila anësore, shirita grilash dhe të pragjeve.

NDËRTO VETË
PAKETA E ZBAVITJES
PAKETA E ZBAVITJES

Duke siguruar që çdo udhëtim të jetë zbavitës për drejtuesin dhe pasagjerët, Paketa e Zbavitjes përfshin radio DAB, Sistemin Audio Rrethuese Meridian™, pajisje CD/DVD, ekran 10” për zbavitje në ndenjëset e pasme, televizion dixhital dhe priza rryme shtëpiake.

NDËRTO VETË
PAKETA FIRMË E ZBAVITJES
PAKETA FIRMË E ZBAVITJES

Duke bashkuar në automjet teknologjitë audio-vizuale më të mira Paketa Firmë e Zbavitjes përfshin radio DAB, Sistemin Firmë të Audios nga Meridian™, pajisje CD/DVD, ekran 10” për zbavitje në ndenjëset e pasme, televizion dixhital dhe priza rryme shtëpiake.

NDËRTO VETË
PAKETA E RIMORKIOS
PAKETA E RIMORKIOS

Ideale për ata që kërkojnë të përfitojnë sa më shumë nga kapaciteti i rimorkimit të Range Rover. Paketa e Rimorkimit përbëhet nga mekanizmi mbërthyes, pllakë mbërthimi me lartësi të ndryshueshme, çengel me hapje elektrike, Asistenca e Avancuar e Rimorkios, një rrotë rezervë e plotë dhe çelësi i aktivitetit të Range Rover.

NDËRTO VETË
OPSIONE TË KARROCERISË
RROTA DALLUESE

Range Rover është Land Rover-i ynë më i shkathët, dinamik dhe i përgjegjshëm ndonjëherë dhe vjen me një zgjedhje rrotash që përputhen. Rrota ekskluzive premium janë në dispozicion në madhësi 19” deri në 22” dhe vijnë në një sërë pamjesh duke përfshirë prerje diamanti, gri të errët dhe të zezë me shkëlqim.

NDËRTO VETË
TAVAN PANORAMIK

Duke e mbushur brendinë e Range Rover me dritë, çatia panoramike opsionale fikse ose rrëshqitëse rrit ndjenjën e hapësirës, si dhe lidhjen me botën jashtë. E disponueshme në një paletë që përputh ngjyrën e jashtme të trupit të automjetit ose në kontrast Narvik Black ose Indus Silver.

NDËRTO VETË
FENERË MATRICË LED
FENERË MATRICË LED

Fenerët opsionalë me matricë LED me Drita Ditore (DRL) simbol mundësojnë Rreze Përshtatëse të Drejtimit (ADB) dhe shfaqin një Sistem Ndriçim Përpara Përshtatës (AFS). Të dy sistemet punojnë së bashku për të maksimizuar dukshmërinë në të gjitha kushtet.

NDËRTO VETË
FENERË PIKSEL LED
FENERË PIKSEL LED

Fenerët opsionalë Piksel LED me Drita Ditore simbol ofrojnë teknologjinë më të përparuar dhe ndërtohen mbi aftësinë ADB dhe AFS të fenerëve Matricë LED. Sigurojnë rezolucion më të mprehtë për të maksimizuar rrezen e disponueshme për drejtuesin dhe zbehje më të saktë për të shmangur verbimin nga automjetet në ardhje.

NDËRTO VETË
FENERË PIKSEL-LAZER LED
FENERË PIKSEL-LAZER LED

Fenerët Piksel-lazer LED me Drita Ditore simbol ofrojnë opsionin më të fundit të dritës, me teknologji lazer që rrezaton pesë herë më shumë se fenerët standard me ndriçim LED. Funksionale në mbi 80km/h dhe kur nuk zbulohen drita të tjera të jashtme.

NDËRTO VETË
OPSIONE TË BRENDSHME
NDËRTO VETË
REAR BENCH SEAT
The leather seating in Range Rover is truly comfortable and effortlessly versatile. The powered recline variant provides Intelligent Seat Fold which offers the ability to fold and configure your seats from the loadspace. Seat comfort is heightened even further with the addition of heated and cooled variants.
REAR EXECUTIVE CLASS SEAT
The ultimate in luxury, these seats provide exemplary levels of comfort and feature wider and deeper cushioning. The power deployable centre console integrates seamlessly with the two outer passenger seats to create a luxury four-seat environment. If more versatility is required, fold your rear Executive Class seats forward to maximise your loadspace.
SHTRESAT
Zgjidhni një nga shtatë rimesot e reja, duke përfshirë rimesot Kalahari, shirita me shkëlqim Argento, dru arre dhe frashër të zi.
NDENJËSET
Dizenjuar dhe krijuar me rehatinë maksimale në mendje, ndenjëset e Range Rover disponohen në një zgjedhje artikujsh prej lëkure ose materiali tekstil. Funksionalitet i përmirësuar i ndenjëseve përfshin mbështetësen opsionale të bërrylit dhe funksionin masazh me “gurë të nxehtë”.
NGJYRAT E BRENDSHME
Kabina në Range Rover mishëron më të mirën e jetesës bashkëkohore. Ngrohtësia e rimesove prej druri, shtresat metalike të shkëlqyera metalike dhe artikujt prej lëkure të butë kombinohen për të krijuar ndjesi të shtëpisë. Disponohet një gamë e gjerë ngjyrash dhe materialesh të ndenjëseve për t’iu përshtatur të gjitha shijeve.
PAKETAT E TAPICERISË
Disponohen një sërë artikujsh shtesë për të personalizuar Range Rover-in tuaj. Që nga Paketat e Zbavitjes deri te Paketa Connect Pro që ofron lidhje 4G Wi-Fi dhe Paketa e Telefonit Inteligjent që mundëson sinkronizim me shumicën e telefonave inteligjentë, ekziston një paketë për të përmbushur nevojat tuaja.
TEKNOLOGJIA

Range Rover përmban teknologjitë tona më inovative, intuitive dhe më të fundit për t'ju mbajtur të informuar dhe të argëtuar.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
GJEJ PAJISJE
PET PACKS
Choose from our selection of Pet Packs to ensure your pet is safe, yet comfortable on every journey while protecting your vehicle’s interior.
SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO
Ky sistem aksesor shumëfunksional i mbështetjes mund të fiksohet te mbështetësja e kokës me pjesë të shtuara për të mbajtur tablete, çanta dhe xhaketa.
SHKALLË ME HAPJE
Të fshehura nën pragje deri kur të nevojiten, këto shkallë inteligjente dhe praktike e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti.
AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI
Shijoni kapacitet dhe lehtësirave fleksibël të ngarkesës me një gamë aksesorësh për çati duke përfshirë mbajtësen e biçikletave me montim mbi çati, mbajtësen e sporteve ujore dhe kutisë për sportet.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Shtoni deri në tre modele për t'u krahasuar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Mësoni më shumë rreth automjeteve Land Rover
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja “tri fusha” është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Ndenjëset aktuale kanë jastëkë dhe shtresa të reja lëkure më të butë për të optimizuar këto karakteristika. Ju lutemi t’i referoheni shitësit të Land Rover për më shumë informacion.