RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik

EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
TOP
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Mësoni më shumë rreth automjeteve Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
DIZAJNI
DIZAJNI I KARROCERISË

Range Rover Sport është projektuar për të tërhequr vëmendjen. Pozicioni më i ulët dhe më i spikatur theksohet nga parakolpët dhe prapakolpë e rifreskuar me marmita të integruara* dhe një ndjesi dramatike e moderne plotësohet nga fenerët LED mbështjellës me Tregues Drejtimi të Animuar opsional.

NDËRTO VETË

Shiko galerinë

NDRIÇIMI I AMBIENTIT
NDRIÇIMI I AMBIENTIT

Tejet i rehatshëm Jashtëzakonisht funksional Dizajni i pastër dhe modern i hapësirës së brendshme plotësohet nga ndriçimi i përmirësuar i ambientit dhe vendosja e Touch Pro Duo.

NDËRTO VETË
Shiko galerinë
NDENJËSET
NDENJËSET

Pavarësisht nëse preferoni thjeshtësi ose kontrast elegant, zgjedhja e ndenjëseve siguron që Range Rover Sport të lejë përshtypje të përsosur çdo herë. Ju mund të zgjidhni nga katër stilet e lëkurës - duke përfshirë Windsor dhe Gjysmë-Aniline - të cilat disponohen në tetë ngjyra të ndryshme. Këto janë me stil njëngjyrëshe, dy-ngjyrëshe ose dy-ngjyrëshe me kamosh.

NDËRTO VETË
Shiko galerinë
PERFORMANCA
DINAMIKA PËRSHTATËSE
DINAMIKA PËRSHTATËSE

Ofron balancën e përsosur të udhëtimit dhe kontrollit duke ofruar parametra vazhdimisht të ndryshueshme të amortizatorit. Dinamika Përshtatëse monitoron lëvizjet e automjetit deri në 500 herë në sekondë, duke ju përgjigjur komandave tuaja dhe kushteve të rrugës për të siguruar një automjet të rehatshëm dhe vetëpërmbajtës.

NDËRTO VETË
COMMANDSHIFT 2
COMMANDSHIFT 2

Kabina e bollshme është krijuar rreth shoferit. Pozicioni Sportiv i Komandës së Drejtimit ndihmon në sigurimin e një drejtimi më të sigurt dhe kontrollet intuitive përfshijnë levën e marsheve CommandShift 2, duke siguruar opsionin e ndërrimit manual të marsheve dhe levat e marsheve tek timoni.

NDËRTO VETË
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
DINAMIKË E KONFIGURUESHME

Duke ofruar zgjedhjen e përsosjes dhe komoditetit ose performancës së përmirësuar, funksioni opsional Dinamika e Konfigurueshme ju lejon të personalizoni mapimin e valvulave, pikat e ndryshimit të ndërrimit të shpejtësisë, parametrat e drejtimit dhe suspensionit për t'iu përshtatur nevojave tuaja të drejtimit.

NDËRTO VETË
TEKNOLOGJIA
FENERË LED
FENERË LED

Fenerët piksel-lazer LED me Drita Ditore simbol ofrojnë opsionin më të fundit të dritës, me teknologji lazer që rrezaton pesë herë më shumë se fenerët standard me ndriçim LED. Me aktivizim në shpejtësi mbi 80km/orë dhe kur nuk zbulohen drita të tjera të jashtme, sistemi jep pamje të qartë për më shumë se gjysmë kilometri.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
yt:9t6C057826g
AFISHIMI BALLOR
AFISHIMI BALLOR

Afishimi Ballor paraqet të dhënat kryesore të automjetit duke përfshirë shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe drejtimet e navigimit mbi xhamin e përparmë. Përmban grafikë me ngjyra të plota, me rezolucion të lartë, duke ju mundësuar ta shihni me lehtësi informacionin e duhur.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
EKSPLORO TEKNOLOGJITË
INFO-ZBAVITJE
Duke ofruar një sërë informacionesh dhe argëtim të pasur, sistemi i info-zbavitjes Touch Pro Duo paraqet teknologjitë më intuitive dhe të avancuara të integruara për të siguruar që të mund të përfitoni sa më shumë nga udhëtimi tuaj.
INOVACION
Gama e motorëve të rafinuar dhe me efikasitet kursimi në karburant e Range Rover Sport jep performancë të fortë. Zgjidhni nga përzgjedhja e motorëve të avancuar të benzinës dhe naftës ose Automjeti i Ri Elektrik Hibrid (PHEV) - tërheqja motorike më inovative që kemi.
PERFORMANCA NË RRUGË
Mbërthim dhe drejtim i jashtëzakonshëm konfirmojnë Range Rover Sport si SUV-i më dinamik. Me një komplet teknologjish të projektuara me kujdes siguron një lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga dhe kushtet.
PERFORMANCA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
Aftësitë shembullore jashtë rrugës së shtruar të Range Rover Sport rrjedhin nga kombinimi i të gjitha rrotave aktive (AWD) dhe teknologjive unike, inovative për të gjitha terrenet.
ASISTENCA TË DREJTUESIT
Nga përballja me trafikun e qytetit te siguria shtesë për ju dhe pasagjerët tuaj, ka një sërë teknologjish inovative standarde dhe opsionale në dispozicion. Secila prej tyre është projektuar dhe krijuar për të ofruar voli, lehtësi dhe rehati gjatë udhëtimit tuaj.
REHATIA DHE LEHTËSIA
Range Rover Sport e çon rehatinë e drejtuesit dhe pasagjerëve në nivelet më të larta. Projektuar në detaje, tapiceria bashkëkohore vjen me ndenjëse të reja përpara që ofrojnë mbështetje të rritur dhe mundësi për t’i zgjedhur në lëkurë gjysmë-aniline.
SHKATHTËSIA
LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES
LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES

Duke mundësuar lehtësi dhe aftësi shtesë, Lartësia Automatike e Hyrje/Daljes, me aktivizim përmes suspensionit elektronik me ajër, u lejon udhëtarëve të hyjnë dhe të zbresin më lehtë duke e ulur automjetin me 50 mm.

NDËRTO VETË
5 + 2
5 + 2

Mundësimi i automjetit për të akomoduar deri në shtatë persona, sistemimi opsional 5 + 2 ka dy ndenjëse të vendosura nën dyshemenë e hapësirës së bagazheve. Nuk ka humbje të hapësirës së ngarkesës dhe ndenjëset e radhës së dytë kanë hapësirë lëvizjeje para/prapa prej 100 mm duke lejuar lehtësi qasjeje.

NDËRTO VETË
HAPËSIRË RUAJTËSE INTELIGJENTE
HAPËSIRË RUAJTËSE INTELIGJENTE

Për të siguruar se kabina juaj është e rregullt, ka hapësirë ​​më të madhe ruajtëse, duke përfshirë një vend për telefonat inteligjentë. Dhe frigoriferi opsional i panelit të përparme mund të akomodojë deri në katër shishe 500ml dhe t'i mbajë në 5°C.

NDËRTO VETË
yt:y640zxyQjm8
REHATIA DHE LEHTËSIA
TENDË ME GJEST

Për të parandaluar mbinxehjen e kabinës dhe për të minimizuar kërkesat e ajrit të kondicionuar, tenda automatike mbyllet automatikisht kur pasagjerët të kenë zbritur dhe dyert të jenë mbyllur. Tenda opsionale me gjest siguron kontroll intuitiv të gjestit përpara/prapa, duke i lejuar shoferit të përqendrohet në rrugën përpara.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
AFTËSIA
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

Caktoni dhe ruani një shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese si balta, bari i lagësht, akulli, bora dhe shtigjet e thyera. Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC) funksionon midis 1.8km/h dhe 30km/h, duke ju mundësuar të ruani përqendrim të plotë te manovimi dhe të gjeni rrugën për të kaluar terrenet e vështira.

NDËRTO VETË
TERREN ZHYTËS
TERREN ZHYTËS

Range Rover Sport mund të lëvizë në terrene zhytëse deri në 850mm thellësi*. Funksioni opsional Ndjesimi i Terrenit Zhytës përdor sensorët në pasqyrat e dyerve për t'ju informuar kur nivelet e ujit janë afër thellësisë maksimale të automjetit. Sistemi i kontrollit e paraqet informacion në kohë reale dhe është veçanërisht i dobishëm në errësirë.

*650mm me suspension me susta.

NDËRTO VETË
REAGIM TERRENI
REAGIM TERRENI

Sistemi unik Reagim Terreni optimizon motorin, kutinë e marsheve, diferencialet dhe shasinë për t'iu përshtatur kërkesave të terrenit. Sistemi opsional Reagim Terreni 2 i çon aftësitë e sistemit që fiton çmime në një nivel të ri, duke zgjedhur automatikisht parametrin më të përshtatshëm. Gjithashtu përfshin edhe modalitetin shtesë Zvarritja mbi Shkëmbinj.

NDËRTO VETË
yt:uPZIFx1vTac
QËNDRUESHMËRIA
EFIKASITETI
Tërheqjet motorike të Range Rover Sport përfshijnë teknologji të emetimit të ulët të CO₂ si sistemi i avancuar inteligjent Ndal/Ndiz. Sistemi e fik motorin në pushim dhe e ndez përsëri kur hiqni këmbën nga frena, duke përmirësuar konsumin e karburantit nga 5 deri në 7 për qind. Modaliteti ECO shtesë përdor softuer për të siguruar që automjeti të funksionojë në mënyrë më efikase dhe më ekonomike.
ALUMINI
Struktura e trupit prej alumini e Range Rover Sport përfshin materiale të ricikluara, duke rezultuar në kursim të peshës, efikasitet të përmirësuar të karburantit, emetime më të ulëta dhe përfitim në performancë.
VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS
Si kompani e ndërgjegjshme ndaj mjedisit, jemi të angazhuar për prodhimin e automjeteve që përdorin materiale më të qëndrueshme, prodhojnë më pak mbeturina dhe përdorin më pak burime natyrore. Për këto arsye, Range Rover Sport është projektuar të jetë 85 për qind e riciklueshme dhe 95 për qind e rikuperueshme. Dhe ne po investojmë në fabrika më moderne, ku mund t'i bëjmë automjetet tona edhe më efikase - duke përdorur më pak ujë dhe energji, duke prodhuar më pak mbeturina dhe duke emetuar më pak karbon.
KARAKTERISTIKA TË SIGURISË
SHKARKO NJË BROSHURË
ISOFIX
Pikat ISOFIX në ndenjëset e pasme e bëjnë të lehtë instalimin e ulëseve për fëmijë. Gjithashtu sigurojnë një lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.
JASTËKË AJRI
Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover Sport jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.
RRIPAT E SIGURISË
Mbrojtje shtesë ofrohet nga tendosësit e rripave të sigurisë të cilat, në rast përplasjeje ballore, zvogëlojnë zhvendosjen e trupit para.
FENERË LED
Gama Range Rover Sport përmban ndriçim të jashtëm LED rreth e rrotull si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.
POZICIONI SPORTIV I KOMANDËS SË DREJTIMIT
Pozicioni i Komandës së Drejtimit së Range Rover Sport ndihmon për t’ju ofruar një automjet më të sigurt dhe më përfshirës. Pozicioni i ngritur mundëson shikueshmëri të përmirësuar që kontribuon në siguri më të mirë.
yt:mhcj81F7kLQ
ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE (EBA)
Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur aplikoni frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Prandaj rrit presionin e frenimit përmes pompës ABS për të siguruar që të ndaloni në kohë.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.