OPSIONET DHE AKSESORËT

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshëm në të gjitha modelet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë.

TOP
OPSIONET E PAKETAVE
PAKETA E ZEZË
PAKETA E ZEZË

Përmirësoni karrocerinë e Range Rover Sport duke zgjedhur Paketën e Zezë. Duke sjellë një vështrim më dinamik, kjo paketë bashkon karakteristikat e zeza me shkëlqim me theksimet Narvik Black në elemente si grila e përparme, grykat e kofanos e parafangos dhe kupat e pasqyrave për t'i dhënë automjetit një prani edhe më të madhe.

Shiko galerinë
PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT
PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT

Ofron një përmirësim të shkëlqyer për Range Rover Sport. Kjo paketë përfshin shtresë fibrash karboni me shkëlqim në karroceri, duke përfshirë kupat e pasqyrave, qarkimin e grilës, grykat e kofanos dhe shtresën e derës së bagazhit, për të përmirësuar pamjen dhe qëndrimin e padyshimtë të automjetit.

Shiko galerinë
yt:eCmT5XnZ3Ys
PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT SVR
PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT SVR

Paketa e Jashtme e Fibrave të Karbonit SVR shton theksimet e Fibrave të Karbonit me shkëlqim në parakolp, grilë dhe parafango. Kofanoja ekskluzive e Fibrave të Karbonit e Range Rover Sport SVR, me ngjyrë trupi si standard është gjithashtu në dispozicion me opsionin mbresëlënës të seksionit qendror të ekspozuar të kofanos me fibra karboni.

Shiko galerinë
PAKETA E AFTËSISË NË/JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Përmirësoni aftësitë tashmë të pashoqe të Range Rover Sport në rrugë të shtruar dhe jashtë saj, si dhe përvojën e ngarjes me Paketa e Aftësisë Në/Jashtë Rrugës së Shtruar, e cila përfshin kuti transmisioni me dy shpejtësi, Reagim Terreni 2 me Programin Dinamik, Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC), Reagimi Dinamik dhe Diferenciali Elektronik Aktiv me Vektorizimin e Momentit nga Frenimi.

NDËRTO VETË
OPSIONE TË KARROCERISË
RROTAT

Land Rover-i ynë më i shkathët, dinamik dhe i përgjegjshëm ndonjëherë vjen me një zgjedhje rrotash që përputhen. Rrota ekskluzive premium, në përmasa 19” deri 22”, janë të disponueshme në një shumëllojshmëri shtresash duke përfshirë të zezë me shkëlqim, me prerje diamanti dhe saten të lëmuar. Një rrotë unike, me peshë të lehtë, ekskluzive për SVR, është gjithashtu e disponueshme.

NDËRTO VETË
TAVAN PANORAMIK

Duke e mbushur brendinë e Range Rover Sport me dritë, çatia panoramike opsionale fikse ose rrëshqitëse rrit ndjenjën e hapësirës, si dhe lidhjen me botën jashtë. E disponueshme në një paletë që përputh ngjyrën e jashtme të trupit të automjetit ose në kontrast Narvik Black.

NDËRTO VETË
FENERË MATRICË LED
FENERË MATRICË LED

Fenerët opsionalë me matricë LED me Drita Ditore (DRL) simbol mundësojnë Rreze të Avancuar të Lëvizjes (ADB) dhe shfaqin një Sistem Ndriçim Përpara Përshtatës (AFS). Të dy sistemet punojnë së bashku për të maksimizuar dukshmërinë në të gjitha kushtet — duke aktivizuar dukshmërinë në rreze të lartë pa i verbuar automjetet që afrohen përballë dhe duke optimizuar ndriçimin e dritave të ulëta për t'iu përshtatur kushteve të drejtimit.

NDËRTO VETË
FENERË PIKSEL LED
FENERË PIKSEL LED

Dritat opsionale Piksel LED me Drita Ditore simbol ofrojnë teknologjinë më të përparuar dhe ndërtohen mbi aftësinë ADB dhe AFS të fenerëve Matricë LED. Sigurojnë rezolucion më të mprehtë për të maksimizuar rrezen e disponueshme për drejtuesin dhe zbehje më të saktë për të shmangur verbimin nga automjetet në ardhje.

NDËRTO VETË
yt:Idxkxl4pdg4
FENERË PIKSEL-LAZER LED
FENERË PIKSEL-LAZER LED

Fenerët piksel-lazer LED me Drita Ditore simbol ofrojnë opsionin më të fundit të dritës, me teknologji lazer që rrezaton pesë herë më shumë se fenerët standard me ndriçim LED. Me aktivizim në shpejtësi mbi 80km/orë dhe kur nuk zbulohen drita të tjera të jashtme, sistemi jep pamje të qartë për më shumë se gjysmë kilometri.

NDËRTO VETË
OPSIONE TË BRENDSHME
SHKARKO NJË BROSHURË
SHTRESAT E TAPICERISË
Zgjidh nga një gamë e shtresave të tapicerisë duke përfshirë opsionet e drurit, aluminit dhe fibrat e karbonit. Shtresat mund të jenë unike për modele specifike.
NGJYRAT E TAPICERISË
Për të siguruar që kjo makinë të duket aq e mirë sa ngitet, disponohen një sërë ngjyrash duke përfshirë zgjedhjet bashkëkohore të reja, Ebony Vintage Tan dhe Ebony Eclipse.
NDENJËSET
Me ndenjëse me deri në 22 pozicione, ndenjëset e automjetit janë të disponueshme në një sërë materialesh, duke përfshirë lëkurën gjysmë aniline dhe ngjyra të reja bashkëkohore. Teknologjitë opsionale të masazhit, ngrohjes dhe ftohjes ofrojnë komoditet më të madh.
MONOTONE SEATS
For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS
Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS
Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
TEKNOLOGJIA

Teknologjia e fjalës së fundit brenda makinës e Range Rover Sport ndihmon mbajtjen e të gjithëve të sigurt, të argëtuar dhe të lidhur në çdo udhëtim. Inovacionet më të fundit, karakteristikat e performancës dhe aftësive ju mundësojnë të përfitoni sa më shumë nga automjeti juaj.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
GJEJ PAJISJE
PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE
Zgjidhni nga përzgjedhja jonë e Paketave të Kafshëve Shtëpiake për të siguruar që kafsha juaj shtëpiake të jetë e sigurt dhe e rehatshme në çdo udhëtim ndërsa mbron brendësinë e automjetit tuaj.
yt:53jhjBNto4s
SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO
Ky sistem aksesor shumëfunksional i mbështetjes mund të fiksohet te mbështetësja e kokës me pjesë të shtuara për të mbajtur tablete, çanta dhe xhaketa.
yt:zYNw8zoz9OM
SHKALLË ME HAPJE
Të fshehura nën pragje deri kur të nevojiten, këto shkallë inteligjente dhe praktike e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti.
yt:_JyDMoGrZkw
AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI
Shijoni kapacitet dhe lehtësirave fleksibël të ngarkesës me një gamë aksesorësh për çati duke përfshirë mbajtësen e biçikletave me montim mbi çati, mbajtësen e sporteve ujore dhe kutisë për sportet.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Mësoni më shumë rreth automjeteve Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.