Info-Zbavitje

 • TIMONI
  TIMONI

  Timoni ka komanda me prekje, të fshehura derisa ndizen. Një nga këto komanda është e programueshme, kështu që mund të personalizohet sipas preferencave tuaja për të kryer një mori funksionesh.

 • ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME
  ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME

  Sistemi opsional Zbavitja në Ndenjëset e Pasme ofron dy ekrane 8” të vendosura brenda secilës mbështetëse të kokës ose ekrane 10” me prekje me definicion të lartë të montuara pas ndenjëseve të parme. Sistemi është i pajisur me kufje me valë dhe porta USB e HDMI për të mbështetur pajisje të shumta.

 • NJOHJA VOKALE
  NJOHJA VOKALE

  Kështu që mund të kryeni detyra pa hequr sytë nga rruga, Range Rover ofron njohje vokale inteligjente. Për shembull, “Tune to 97.9” ose “Call home”.

 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps paraqesin një sërë aplikacionesh të optimizuara për automjetet, të cilat mundësojnë transmetimin e medias, resë dhe shërbimeve të bazuara në vendndodhje, si dhe më shumë - nëpërmjet një porte USB.

 • SHËRBIMET PRO
  SHËRBIMET PRO

  InControl Apps paraqesin një sërë aplikacionesh të optimizuara për automjetet, të cilat mundësojnë transmetimin e medias, resë dhe shërbimeve të bazuara në vendndodhje, si dhe më shumë - nëpërmjet një porte USB.

 • PROTECT
  PROTECT

  Bashkë me aftësinë për të kontrolluar në distancë nivelet e karburantit dhe për të gjetur lehtësisht Range Rover tuaj të parkuar, përdorni Protect për të regjistruar udhëtimet tuaja dhe madje edhe të kontrolloni që nuk keni lënë ndonjë dritare të hapur. Përfshin Ndihmën e Optimizuar të Land Rover.

SISTEMI AUDIO Meridian™

Qartësi e lartë, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë - të riprodhuara përmes pozicionimit të kujdesshëm të 13 altoparlantëve duke përfshirë një bas me dy kanale.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd.

SISTEM AUDIO RRETHUES Meridian™

E gjithë plotësia dhe qartësia e një performance të drejtpërdrejtë e riprodhuar nëpërmjet pozicionimit të 19 altoparlantëve të përparmë, anësorë dhe të pasmë, duke përfshirë një bas me dy kanale - të bashkuar në mënyrë të përsosur duke përdorur teknologjinë Trifield™.

Trifield dhe pajisja "tre fusha" është një markë tregtare e Trifield Production Ltd.

SISTEM FIRMË AUDIO Meridian™

Sistemi Firmë Audio përmban 29 altoparlantë, duke përfshirë një altoparlant bas me dy kanale që riprodhon eksperiencë personale të thellë të tingullit për çdo ndenjëse. Teknologjia Trifield3D e para në botë e çon audion rrethuese në nivelin tjetër.

Inovacion

 • PHEV (AUTOMJETI ELEKTRIK HIBRID)
  PHEV (AUTOMJETI ELEKTRIK HIBRID)

  Pa asnjë kompromis mbi aftësinë, performancën apo pamjen, Automjeti Elektrik Hibrid (PHEV) fuqizohet nga fuqia më novatore që kemi, me emetime CO₂ nga 64g/km.

 • TRUPI I GJITHË PREJ ALUMINI
  TRUPI I GJITHË PREJ ALUMINI

  E lehtë, më e fortë dhe më e qëndrueshme, karroceria inovative monokok jep ngurtësi dhe përsosje të jashtëzakonshme me aftësinë për të përballuar të njëjtat goditje jashtë rrugës së shtruar si të gjithë Land Rover-ët.

 • Land Rover IGUIDE (SË SHPEJTI)
  Land Rover IGUIDE (SË SHPEJTI)

  Aplikacioni Land Rover iGuide përdor teknologjinë më të fundit të realitetit të shtuar për të shpjeguar të gjitha tiparet e nevojës për të ditur dhe kontrollet e automjetit. Gjithashtu, kryen funksion të dyfishtë si manual i pronarit, duke siguruar që ju gjithmonë të keni përgjigjen për çdo pyetje.

Performanca

 • ULJA E SHPEJTËSISË
  ULJA E SHPEJTËSISË

  Sistemi Ulja e Shpejtësisë përdor suspension elektronik me ajër për të zvogëluar zvarritjen aerodinamike dhe konsumin e karburantit duke ulur automjetin me 15 mm nga lartësia normale e udhëtimit kur shpejtësia arrin 105 km/h.

 • MODALITETI EV
  MODALITETI EV

  Bateria me kapacitet të madh mundëson që Range Rover të funksionojë vetëm me motorin elektrik. Nëse keni nevojë për më shumë fuqi ose bateria bie në nivel të pamjaftueshëm për të ruajtur lëvizjen, sistemi vendos në punë motorin me benzinë. Krahas operimit automatik drejtuesi mund të zgjedhë nga tre mënyra drejtimi për të optimizuar përdorimin e fuqisë.

 • MODALITETI DINAMIK
  MODALITETI DINAMIK

  Ky parametër - pjesë e Reagim Terreni - cakton parametra suspensioni më të forta për të mundësuar stil lëvizës më dinamik. Udhëtimi është i lidhur dhe i siguruar, duke siguruar që të shijoni kënaqësinë maksimale në ngarje.

 • MODALITETI I REHATISË
  MODALITETI I REHATISË

  Pjesë e Reagim Terreni, ky parametër ofron nivele të larta të rehatisë në rrugë nëpërmjet kalibrimit të parametrave të suspensionit për të mundësuar udhëtim më të rafinuar.

Aftësia

 • KUTI TRANSMISIONI ME DY SHPEJTËSI
  KUTI TRANSMISIONI ME DY SHPEJTËSI

  Ingranazhe shtesë për shpejtësi të ulëta mund të jenë të paçmueshme në kushte sfiduese siç është ngarja jashtë rrugës së shtruar apo gjatë rimorkimit. Sistemi i kutisë së transferimit me dy shpejtësi siguron shpejtësi dhe kontroll të saktë në raste të tilla.

 • NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT
  NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT

  Duke ju mundësuar kontroll optimal të momentit kur nisni automjetin, Nisja në Tërheqje të Ulët rrit aftësinë në kushte të rrëshqitshme si bari i lagësht, dëbora dhe akulli.

 • ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS
  ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS

  Funksioni Asistenca e Avancuar e Rimorkios ju lejon të kontrolloni drejtimin e rimorkios tuaj kur ktheheni mbrapsht duke përdorur kontrolluesin rrotullues Reagim Terreni 2. Ky sistemi opsional kontrollon drejtimin e automjetit për të arritur trajektoren e dëshiruar të rimorkios.

 • KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE
  KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

  Sistemi Land Rover i patentuar Kontrolli i Zbritjes Kodrinore (HDC) është një tipar standard. Ndihmon shoferin me zbritje të kontrolluar të shpateve të vështira. E bën këtë duke ruajtur një shpejtësi të vazhdueshme dhe duke aplikuar frenimin veçmas në çdo rrotë.

ASISTENCA STANDARDE TË DREJTUESIT

 • FRENIMI NË RAST URGJENCE
  FRENIMI NË RAST URGJENCE

  Nëse zbulohet një përplasje ballore e mundshme, shfaqet një paralajmërim, duke ju dhënë kohë të ndërmerrni veprim. Nëse nuk ndërmerret asnjë veprim, sistemi aktivizon frenimin për të ndihmuar në reduktimin e ashpërsisë së përplasjes së mundshme.

 • PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA
  PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA

  Mund të ndihmojë që udhëtimet e gjata të jenë shumë më të sigurta. Paralajmërimi i Daljes nga Korsia ndjen kur makina juaj po del pa dashje nga korsia dhe ju njofton me një alarm vizual dhe dridhje të timonit.

 • NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT
  NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT

  Ndihmon që manovrimi të jetë më i lehtë. Kur zgjidhni Mbrapsht, aktivizohen sensorët e vendosur në parakolp dhe prapakolp. Ndërsa parkoni, ekrani me prekje dhe reagimet audio tregojnë se sa afër jeni nga pengesat.

 • KONTROLLI I UDHËTIMIT DHE KUFIZUESI I SHPEJTËSISË
  KONTROLLI I UDHËTIMIT DHE KUFIZUESI I SHPEJTËSISË

  Kontrolli i Udhëtimit me Kufizues të Shpejtësisë ruajnë shpejtësinë aktuale pa nevojën për përdorim të vazhdueshëm të pedalit të shpejtësisë, duke ndihmuar në reduktimin e lodhjes së drejtuesit. Gjithashtu, Kufizuesi i Shpejtësisë gjithashtu ju lejon të paracaktoni një shpejtësi maksimale.

Paketat e asistencës së drejtuesit

 • DREJTIMI
  DREJTIMI

  Paketa opsionale e Drejtimit ofron një sërë veçorish që ju ndihmojnë të qëndroni të sigurt dhe të informuar, duke përfshirë Monitorimin e Gjendjes së Drejtuesit, Monitorimin e Këndit të Vështirë, Njohjen e Shenjave të Trafikut dhe Kufizuesin Inteligjent të Shpejtësisë.

 • PAKETA E DREJTIMIT PRO
  PAKETA E DREJTIMIT PRO

  Përveç teknologjive të përfshira në Paketën e Drejtimit, Paketa e Drejtimit Pro përmban funksionin Asistenca e Ruajtjes së Korsisë, Asistenca e Këndit të Vështirë dhe Kontrolli Përshtatësi i Lëvizjes me Asistencën në Radhë dhe Frenimi me Shpejtësi të Lartë në Rast Urgjence.

 • PARKIMI
  PARKIMI

  Përmban Ndihmën e Parkimit 360° dhe Monitorimin e Trafikut Prapa për besim të plotë kur manovrohet në hapësira të ngushta. Monitorimi i Daljes së Hapur paralajmëron pasagjerët e pasmë para se të dalin se ka automjete që po afrohen.

 • PARKIMI PRO
  PARKIMI PRO

  Përveç teknologjive në Paketën e Parkimit, Parkimi Pro ofron Asistencën e Parkimit për ta bërë parkimin paralel dhe pingul më të lehtë se kurrë duke e drejtuar makinën tuaj në një hapësirë ​​të përshtatshme.

Rehatia dhe Lehtësia

 • NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE
  NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE

  Disponohen ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje për të siguruar rehati optimale pavarësisht temperaturave. Ky opsion mundëson që ju dhe udhëtarët të vendosni temperaturën e preferuar në mënyrë të pavarur.

 • LARGIM I NDENJËSES SË PASAGJERIT
  LARGIM I NDENJËSES SË PASAGJERIT

  Ky funksion ka një buton për të lëvizur ndenjësen e pasagjerit të rreshtit të parë në pozicionin më të largët të mundshëm nga pasagjeri i pasmë, duke maksimizuar hapësirën e pasme dhe dukshmërinë përpara për atë person.

 • FRIGORIFER NË PANELIN QENDROR
  FRIGORIFER NË PANELIN QENDROR

  Ndarja opsionale në panelin qendror për frigorifer ofron luksin e pijeve ftohëse sipas kërkesës. Mban deri në 4 shishe x 500ml dhe i ruan në temperaturë 5°C.

 • NDRIÇUES FUNKSIONAL I PËRFORCUAR
  NDRIÇUES FUNKSIONAL I PËRFORCUAR

  Pasagjerët prapa kanë mundësinë e dy parametrave: Dritë e Ndritshme dhe Dritë e Ngrohtë, secila me shumë nivele ndriçimi. E para është më e përshtatshme për të punuar dhe për aktivitete që kërkojnë përqendrim ndërsa kjo e fundit bën dritë më relaksuese, natyrore.

 • KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA
  KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

  Kontrolli i Klimës me Katër Zona mund ta bëjë jetën më të rehatshme duke rregulluar nivelet e temperaturës, drejtimin dhe intensitetin e fluksit të ajrit. Sistem siguron kontrolle të ndara për shoferin, pasagjerin dhe për secilën anë të rreshtit të dytë të ndenjëseve. Përfshin gryka shtesë në shtyllën B.

 • LIDHSHMËRIA
  LIDHSHMËRIA

  Range Rover ka deri në shtatë porta USB, për rrymë dhe të dhëna, HDMI, rrymë shtesë 12V dhe lidhje me rrymën elektrike. Pra, çdo pasagjer mund të qëndrojë i argëtuar; qoftë me tablete, telefona celularë apo pajisje të tjera.

 • NGROHJE PARKIMI NGA LARGËSIA
  NGROHJE PARKIMI NGA LARGËSIA

  Ky sistem inovativ mund të ngrohë ose freskojë paraprakisht automjetin nëpërmjet një telekomande dhe një kohëmatësi shtatë ditor. Gjithmonë mund të jeni i sigurt se kabina ka temperaturën e duhur përpara se të futeni.

 • HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR
  HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR

  Hapje Bagazhi me Gjest e Fuqizuar ju lejon të hapni ose mbyllni bagazhin pa pasur nevojë të prekni automjetin ose pultin. Me funksionim elektrik, ka dy sensorë në të dyja anët e automjetit. Thjesht vendosni këmbën poshtë secilit kënd për të aktivizuar funksionin.

 • MBYLLJE E BUTË E DERËS
  MBYLLJE E BUTË E DERËS

  Range Rover gjithashtu ka funksionin opsional Mbyllje e Butë e Derës për të mbyllur me siguresë dyert para dhe prapa. Ky funksion kontrollon 6mm e fundit të lëvizjes së dyerve dhe siguron mbyllje të butë të dyerve para dhe prapa.