RANGE ROVER

PERSONALIZIMI

OPSIONET E PAKETAVE

Paketat tona kombinojnë në mënyrë inteligjente opsionet plotësuese, duke e bërë më të thjeshtë përmirësimin dhe personalizimin e dizajnit të automjetit tuaj Range Rover.

PAKETA E EKSTERIERIT NICKEL ATLAS

Detajet më të errëta e bëjnë dizajnin të bjerë në sy:
  • Shkrim Atlas mbi kofano
  • Detaje grile Nickel Atlas
  • Grila anësore të dyerve Nickel Atlas
  • Kapak ganxhe rimorkimi Atlas
  • Lustër Nickel Atlas në pjesën e poshtme të derës së bagazhit
  • Pllakëz Nickel Atlas në prapakolp
Kjo paketë vjen standarde në modelet Range Rover SE dhe Range Rover HSE. Opsionale për Range Rover Autobiography.
PAKETA E EKSTERIERIT NICKEL ATLAS
PAKETË EKSTERIERI SHADOW
PAKETË EKSTERIERI AUTOBIOGRAPHY

OPSIONET E EKSTERIERIT

Alternativa tërheqëse ngjyrash, disqesh dhe tavanesh.

OPSIONET E NGJYRAVE

Përzgjidhni nga 12 ngjyrat e disponueshme ose eksploroni Paletën e posaçme të SV-së për një pamje vërtet unike.

Nuk janë paraqitur të gjitha opsionet.

NGJYRA

OPSIONET E DISQEVE

OPSIONET E DISQEVE

Range Rover është rafinuar që nga baza, me një sërë stilesh dhe lustrash për disqet 21, 22 dhe 23 inç, për të garantuar përmasa të qëndrueshme dhe pamje mbresëlënëse.
OPSIONET PANORAMIKE TË PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET PANORAMIKE TË PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Pjesa e sipërme e palëvizshme e kabinës dhe ajo opsionale panoramike e lëvizshme i mundësojnë interierit të Range Rover ndriçim natyral. E disponueshme në ngjyrën e zgjedhur për eksterierin ose Narvik e zezë.

OPSIONET E INTERIERIT

Gamë opsionesh interieri për një përvojë udhëtimi luksoze.

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM

Me 30 alternativa ngjyrash, ndriçimi i kabinës nxjerr në pah veçoritë e dizajnit të Range Rover dhe krijon një mjedis vërtet unik dhe çlodhës.

AKSESORËT

Koleksion i gjerë aksesorësh, të dizajnuar posaçërisht për t’ju lehtësuar jetën.

KAMERA QENDRORE

Kamera qendrore e integruar në mënyrë elegante mund të aktivizohet që të regjistrojë nëse dikush i afrohet automjetit tuaj gjatë qëndrimit parkuar. Ajo përfshin pamje plotësisht HD nga kamerat e përparme dhe të pasme.
KAMERA QENDRORE
SHUFRA SKARE
TAPETA GOME

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI RANGE ROVER

EKSPLORONI RANGE ROVER

Finesë dhe elegancë e pakrahasueshme.
MODELET E RANGE ROVER

MODELET E RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.