ME NDIHMONI TE ZGJEDHJ

PËRGJIGJENI 3 PYETJEVE TË SHPEJTA PËR TË GJENI DEFENDERIN TUAJ PERFEKT DHE PAKETËN E AKSESORËVE.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
EKSPLORONI KËTË MODEL
MODELET E LAND ROVER DEFENDER

MODELET E LAND ROVER DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKAT
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.
SHIKONI GALERINË