DISCOVERY SPORT

KRYESORE

SHKATHTËSIA

I gjithanshëm dhe i përshtatshëm – e bën jetën pak më të lehtë dhe më të këndshme.

NDENJËSE 5+2

NDENJËSE 5+2

157litra


Me hapësirë të mjaftueshme për ju dhe gjashtë miq, vëllimi i lagur, standard i industrisë, mundëson deri në 157* litra. Kjo është e barabartë me kapacitet të thatë prej 115* litrash, të matur përmes blloqeve të ngurta.
Lëvizni rrëshqitësin për të parë të gjitha kapacitetet e hapësirës së ngarkesës.

*Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Hapësira e pasme e ngarkesës kryesuese në klasë është ideale për gjërat thelbësore të familjes suaj dhe me pasqyrën e brendshme të pamjes së pasme ClearSight1 mund të shikoni pamje të papenguar, pavarësisht se kush ose çfarë ndodhet pas jush.
FENERË MATRICË LED

FENERË MATRICË LED

Pjesë e gamës së teknologjive tona, fenerët matricë LED ofrojnë rreze përshtatëse që zbehet dhe përshtatet për të mundësuar shikueshmëri maksimale pa verbuar automjetet që vijnë përballë.
SIGURIA

SIGURIA

Një sërë veçorish të asistencës së drejtuesit dhe një sistem gjithëpërfshirës deri në tetë jastëkësh ajri për drejtuesin dhe pasagjerin ju ndihmojnë të mbani familjen tuaj të sigurt.
ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të theksuar përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri.

TEKNOLOGJIA

Teknologji e shpejtë dhe intuitive, e krijuar për kënaqësinë e drejtimit.

Title

Veçoritë standarde në Pivi2 përfshijnë:

- Ekrani me prekje 10"
- Radio dixhitale DAB
- Ndërfaqe e re e krijuar
- Apple CarPlay® 3
- Android AutoTM4
- Telekomandë5

Me Pivi Pro2 do të shoqëroheni nga inteligjenca artificiale më e fundit brenda makinës që ofron veçori të tilla si sistemi i lundrimit vetë-mësues, për një udhëtim plotësisht të lidhur.
Title
Title
Title
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

Automjeti juaj qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit7. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale. Do të thotë që automjeti juaj thjesht vazhdon të përmirësohet.
PAKETA E LIDHJES

PAKETA E LIDHJES

Paketa Online me Plan të Dhënash8 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

- Media transmetimi të pakufizuara 8
- Parashikime të motit
KARIKIMI ME VALË

KARIKIMI ME VALË

Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit9 ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2.5

JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2.5

Jonizimi opsional NanoeTM e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizimi i butonit PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, si PM2.5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni.

AFTËSIA

Një SUV kompakt, aq i aftë sa do të prisnit nga një Land Rover.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.
KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

Kontrolli i Zbritjes Kodrinore largon mundimin e zbritjes së shpateve të vështira duke mbajtur shpejtësi konstante dhe duke aplikuar frenim veçmas për çdo rrotë.
KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet ndihmon në caktimin dhe ruajtjen e shpejtësisë të qëndrueshme në kushte sfiduese jashtë rrugës së shtruar.
RIMORKIMI DHE ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS

RIMORKIMI DHE ASISTENCA E AVANCUAR E RIMORKIOS

Aftësia e rimorkimit deri në 2500 kg dhe Asistenca e Avancuar e Rimorkios e bëjnë më të lehtë transportin e çdo gjëje nga rimorkiot te kabinat e kuajve. Gjithashtu mund të pajiset me një çengel rimorkimi opsional me shkëputje ose një me hapje elektrike.
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

Ideale për dalje jashtë rrugës së shtruar dhe përballimin me terrene të thyera. Disponohet vetëm me Kamera Rrethuese 3D ClearSight11 ju mund të shihni në mënyrë efikase “përmes” kofanos dhe të shfaqni shumë pamje të jashtme, duke përfshirë edhe pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat, ndërsa jeni në lëvizje.

PERFORMANCA

Shijoni performancë të qetë me dinamikë të avancuar të drejtimit dhe një sërë motorësh efikasë që i përshtaten çdo nevoje.

HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

I përkryer për udhëtime urbane si dhe për aventura familjare, Discovery Sport Hibrid Elektrik mundëson lëvizje tërësisht elektrike pa emetime dhe mund të karikohet plotësisht me karikim të shpejtë.
ZBULO MË SHUMË

SPECIFIKIME TË HIBRIDIT ELEKTRIK

GAMA ELEKTRIKE (DERI NË)

60KM††


Tregohet distanca e WLTP TEL Electric.​

EMETIME TË CO2 (NGA)

34G/KM††


Shijoni emetimet zero nga marmita kur jeni në modalitetin EV.

KOHA E KARIKIMIT NË SHTËPI (NGA)

132MIN*


Deri në 100% me karikues 7 kW AC në shtëpi.

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK (NGA)

30MIN*


Karikoni deri në 80 përqind në < 30 minuta me karikim të shpejtë 32 kW.
TËRHEQJET MOTORIKE

TËRHEQJET MOTORIKE

Nga fuqia dhe kënaqësia e pastër e drejtimit deri në ekonominë e karburantit dhe rafinimin, ekziston një gamë e motorëve të disponueshëm për Discovery Sport, duke përfshirë opsionin Hibrid Elektrik.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME

DINAMIKË E KONFIGURUESHME

Karakteristikat e zgjedhura, të tilla si suspensioni dhe drejtimi, mund të konfigurohen individualisht përmes ekranit me prekje të Discovery Sport sipas specifikimeve tuaja personale.
DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Me Dinamikën Përshtatëse të pajisur, mund të përzgjidhni Modaliteti Dinamik, kontroll edhe më të rreptë të trupit me manovrim më të sheshtë dhe reagime më të mprehta.
TRANSMISIONI

TRANSMISIONI

Të disponueshme me marshe manuale me 6 shpejtësi ose marshe automatike me 9 shpejtësi, transmisionet tona ofrojnë ndryshime të qetë të marsheve dhe shtojnë kënaqësinë tuaj të drejtimit.

NDËRTO VETË

SUV i gjithanshëm dhe kompakt i Land Rover, stili juaj.

PERSONALIZONI DISCOVERY SPORT TUAJ

Me një përzgjedhje të gjerë të ngjyrave, rrotave dhe paketave të aksesorëve, dizajni i Land Rover Discovery Sport të përsosur është i lehtë.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

DISCOVERY SPORT MODELET

DISCOVERY SPORT MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Discovery Sport tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
GALERIA

GALERIA

Tregohet ADN-ja e Discovery Sport.
SHIKO GALERINË

††Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin standard në një rrugë të standardizuar.

*Shifra përfaqëson ndenjëset plotësisht të palosura dhe jo të pjerrësuara.

**Kohët e karikimit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë por pa u kufizuar në: moshën, gjendjen, temperaturën dhe karikimin ekzistues të baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

1I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.2Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.3Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.4Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.5 Land Rover Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.6Kërkon xham të përparmë solar në disa vende. Drejtimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i pajisur në automjet.7Përditësimet kërkojnë lidhje me të dhëna.8Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.9Në varësi të tregut. Vetëm telefonë të zgjuar që përputhen.10Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara se të hyni në rrugë ujore.11Pamje Terreni ClearSight e varur nga Kamera Rrethuese 3D. Imazhi nuk është drejtpërsëdrejti. Kontrolloni rrethinat për siguri. I nënshtrohet rregulloreve lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Veçoritë brenda makinës duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.
NanoeTM është markë tregtie e Panasonic Corporation.