RANGE ROVER I RI

MODELET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

BOSHT QENDROR STANDARD
RANGE ROVER

RANGE ROVER SE

Specifikimet në një vështrim

Specifikimet në një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

206

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda

8,3‡

Konsumi i kombinuar l/100km

TBC
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKA TË KARROCERISË
 • Fenerë piksel LED me drita ditore simbol
 • Tregues Drejtimi të Animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21" stili 5112
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Ndriçim i kabinës
 • Kontroll i klimës në tre zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 20 pozicione me ngrohje dhe ndenjëse të pasme me ngrohje e pjerrësim
 • Ndenjëse lëkure Windsor të grimcuar me tavan me dy nuanca
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran 13,1” me prekje, paketa në internet me plan të dhënash1 dhe Amazon Alexa
 • Apple CarPlay me valë® 2 dhe Android Auto me valëTM 3
 • Karikim i pajisjes me valë me përforcues sinjali4
 • Sistem audio MeridianTM
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Të gjitha rrotat aktive
 • Suspension elektronik me ajër me reagim dinamik
 • Diferencial aktiv diferenciali me Vektorizimin e Tërheqjes nga Frenimi

RANGE ROVER HSE

Specifikimet në një vështrim

Specifikimet në një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

206

Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda

8,3‡

Konsumi i kombinuar l/100km

TBC
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKA TË KARROCERISË
 • Fenerë dixhital LED me drita ditore simbol dhe projektim imaxhi
 • Tregues Drejtimi të Animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 22" stili 7023
KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË
 • Ndriçim i kabinës
 • Kontroll i klimës në tre zona
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 20 pozicione me ngrohje dhe ventilim dhe ndenjëse të pasme me ngrohje e pjerrësim
 • Ndenjëse lëkure Semi-Amiline të grimcuar me tavan me dy nuanca
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro me ekran 13,1” me prekje, paketa në internet me plan të dhënash1 dhe Amazon Alexa
 • Head-up Display
 • Apple CarPlay me valë® 2 dhe Android Auto me valëTM 3
 • Karikim i pajisjes me valë me përforcues sinjali4
 • Sistem audio MeridianTM 3D
AFTËSIA DHE DINAMIKA
 • Të gjitha rrotat aktive
 • Suspension elektronik me ajër me reagim dinamik
 • Diferencial aktiv diferenciali me Vektorizimin e Tërheqjes nga Frenimi

VAZHDONI EKSPLORIMIN

RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Finesë. Luks. Eksklusiv.
EKSPLORO KËTË MODEL
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Range Rover tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

‡Me Dynamic Launch të aktivizuar.
1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay®. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay® varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
3Makina juaj është e përgatitur për Android AutoTM. Shërbimet e ofruara nga Android AutoTM varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ për më shumë informacion.
4Vetëm telefona të pajtueshëm.

Ju lutem vini re se tiparet standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni variante të modelit. Karakteristikat standarde gjithashtu mund të ndryshojnë në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmisionit.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e - palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari Amazon.

Apple CarPlay® është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.
Android AutoTM është një markë tregtare e Google LLC.
App Store është një markë tregtare e Apple Inc.
Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.
MeridianTM është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. TrifieldTM dhe pajisja “tri fusha” është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.