RANGE ROVER I RI

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET E PAKETAVE

Një zgjedhje e paketave të projektimit ofrojnë mundësi të mëtejshme për të personalizuar karrocerinë.

Title

Paketa e karrocerisë Nickel Atlas:

- Mbishkrimet mbi kofano Atlas
- Detaje të grilës Nickel Atlas
- Qarkime të derës Nickel Atlas
- Kapaku i çengelit të rimorkimit Atlas
- Finitura e poshtme e derës së bagazhit Nickel Atlas
- Parafango të pasme Nickel Atlas

Kjo paketë është standarde për Range Rover SE dhe Range Rover HSE. Opsionale për Range Rover Autobiography.
Title
Title

SV BESPOKE

Personalizoni Range Rover tuaj me opsione ekskluzive nga Operacionet Speciale të Automjeteve.

PUNIME UNIKE

PUNIME UNIKE

Rrotat e personalizuara SV janë të disponueshme në finitura unike duke përfshirë Satin Black dhe Titan Silver.
DETAJE TË NDËRLIKUARA

DETAJE TË NDËRLIKUARA

Opsionet e tapicerisë për Range Rover përfshijnë rimeso ekskluzive të veshura me metal SV të personalizuar.

OPSIONE TË KARROCERISË

Një zgjedhje e ngjyrave bindëse, rrotave dhe opsioneve të çatisë.

OPSIONET E NGJYRAVE

Zgjidhni nga një përzgjedhje prej 12 ngjyrash.

Nuk tregohen të gjitha opsionet.

OPSIONET E RROTAVE

OPSIONET E RROTAVE

Range Rover është i rafinuar nga e para, me një larmi stilesh dhe finiturash për rrota 21”, 22” dhe krejt të reja 23” për të siguruar raporte të forta dhe qëndrim suprem.
OPSIONET E TAVANIT PANORAMIK

OPSIONET E TAVANIT PANORAMIK

Të dyja tavanet panoramike fikse dhe opsionale me rrëshqitje mbushin brendësinë e Range Rover në dritë natyrale. E disponueshme në ngjyrën e karrocerisë së zgjedhur ose të zezë Narvik.

OPSIONE TË TAPICERISË

Një zgjedhje e opsioneve të tapicerisë për një përvojë udhëtimi luksoze.

NDRIÇIM I KONFIGURUESHËM I KABINËS

NDRIÇIM I KONFIGURUESHËM I KABINËS

Me një përzgjedhje prej 30 ngjyrave, ndriçimi i konfigurueshëm të kabinës nxjerr në pah tiparet e dizajnit të Range Rover dhe krijon një mjedis vërtet unik, relaksues.

SIGURIA

Gama jonë e veçorive të asistencës së drejtuesit dhe parkimit është krijuar për të siguruar që çdo udhëtim të jetë po aq i sigurt sa edhe i këndshëm.

ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të theksuar përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri. 
ZBULO MË SHUMË

PERSONALIZIM ELEGANT

Nga personalizimi i automjetit tuaj SV, në një gamë të plotë të aksesorëve dhe koleksionit të artikujve të stilit të jetesës Land Rover.

AKSESORËT LAND ROVER

AKSESORËT LAND ROVER

Personalizoni Range Rover tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të tapicerisë dhe të karrocerisë, duke përfshirë shkallët me hapje dhe paketat e kafshëve shtëpiake.
GJEJ PAJISJE

VAZHDONI EKSPLORIMIN

KRYESORE

KRYESORE

Range Rover udhëheq me shembull.
EKSPLORONI THEKSIMET
MODELET RANGE ROVER

MODELET RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
GALERIA

GALERIA

Arti i Range Rover.
SHIKO GALERINË

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.